Discutii libere/forum

AJUTOR SI SFATURI DE LA BUCURESTENI

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: AJUTOR SI SFATURI DE LA BUCURESTENI

Mesajde andoruls » 22 Aug 2008, 17:39

Poate n-a fost kef de somn vrei sa zici wanna ....ca de petreceri se dau in 80% din camine nu mai vbim de cele din regie :D am stat 1 an jumate in p26 aka ZOO :D. In WK femeile de serv nu veneau luni cu lopata luat sticlele de bere, tigarile si voma scuze dar this is real . Mai veneau niste desecrerati de iti bateau cu pumnii in usa la 1 noaptea ...de ereau MUCI :-" ...cat despre gatit la resou si la cuptor cu microunde...pe coridor ca in camera aia de kibrit foarte greu gasesti loc sa pui un ac....La capitolul baie ...aveam o chiuveta in camera iar pe palier erau 2 bai care abia ca prindeai loc sa faci dush stateai la coada in halat #:-S ...plus ca erea plina de ..prezervative si absorbante :-t ...Iar vara mori de cald la propriu ...au niste gemulete mici sauna scrie pe camera ...numai cu usa deschisa la camera poti face fatza....unei veri toride... :|

Partea buna e ca e cheep si cunosti multa lume si socializezi..dar dc ar fi sa o mai fac o data nu cred ca as mai merge in camin...cel putin nu in regie...

Cat de spre spaga sa cumperi undeva eu nu cred ca se renteaza de banii aia platesti kirie si macar sti ca ai un loc al tau...pt ca sincer eu n-as avea incredere in nimeni sa zica ai camera asta dai 500 E ..iar maine te trezesti ca trebe sa stea altcineva in patul tau..ca el a primit pe bune loc acolo :-S ...

Cam asta e parera mea despre camin ..mai bine o garsoniera cu 2 paturi supra etaje dc vor sa stea 3 fete relativ comfortabil..incearca sa gasesti una nemobilata.. e si mai iefin ca pretz de inchiriere....gandeste-te ca nici la camin nu ti-o da mobilata cu mare lucru in ea..ce putin paturile sunt praf .... :|

Dc mai ai alte intrebari iti stau la dispozitie
Ford Focus Titanium Ecoboost 150
andoruls
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 EcoBoost 150
VIN: WF0KXXGCBKBD10918

Mesajde wanna » 22 Aug 2008, 18:06

$1 scrie:$2oate n-a fost kef de somn vrei sa zici wanna ..

daca nu ai stat in caminele de medicina nu vorbi ! ACOLO DACA DADEAI UN PIC MUZICA MAI TARE, TE TREZEAI CU POLITIA LA USA! faceau reclamatie vecinii si portarii!
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde andoruls » 22 Aug 2008, 18:33

Bine ca s-au adunat sfintii la medicina =)) pana si aia din fac de teologie dadeau :)) si cred ca pot sa imi exprim parerea pt ca e un forum asa ca nu imi spune tu mie sa nu mai vbesc... ;)
andoruls
1nsane Member

Mesajde bogdanv » 22 Aug 2008, 22:27

salut omule! cred ca ai putea sa te mai orientezi catre aviatiei unde este chiar o zona linistita si de unde exista metrou direct catre ASE.
eu am reusit sa gasesc pentru cineva cu ajutorul acestui site: http://www.anuntul.ro/index.php?menu=an ... bricaID=19

vezi si tu, da citeva telefoane etc. atentie: nu te intinde caci daca ajungi in data de 15 septembrie vei da si 800 EUR caci atunci apar speculantii!

zonele pe care le recomand: berceni si aviatiei (metrou direct si destul de civilizat), dr. taberei (autobuz direct dar atentie dimineata e crima si cu autobuzul), tineretului (acolo insa nu cred ca te incadrezi in buget), titan (doua metrouri dar si acolo civilizat si mai ieftinut).

bafta!
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde Cosmin. » 24 Aug 2008, 18:30

Eu sugerez din suflet cămin în anul I și eventual II. După aceea, apartament/garsonieră.

Și de ce? O să vrei să înveți și tu pentur licență și restul și o să te dai cu capul de pereți când or să înceapă chefurile și parangheliile.

Dar no, îi "viață" în cămin -.-
Guns make the news. Science doesn't.
2015 Mondeo mk5, Christine mk2
Cosmin.
Gold Member

Maşina: 2015 Ford Mondeo mkV Titanium X 2.0D 210PS [240BHP@Superchips Bluefin]

Mesajde shine » 25 Aug 2008, 14:01

ceea ce zice Andoruls nu are nicio aplicabilitate in caminele ASE-ului.

dupa cum ziceam, mai nou, caminele sunt dotate cu toaleta si baie pentru fiecare camera (sunt 2 camere separate chiar, una cu toaleta si chiuveta si cealalata cu dus si oglinda)

dar mai sunt si caminele de tip vechi cu totul la comun.
la ase nu intra oricine totusi (nu atac pe nimeni de la poli, dar acolo se cam aduna toate specimenele) si nici nu prinde loc de camin oricine...

si experienta de viata din camin iti prinde foarte bine in viata...din toate punctele de vedere... :)
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde andoruls » 25 Aug 2008, 14:38

Apropo ma uitam acum 2 zile pe ziarul gardianul ..real sau ireal pretul unui pat la negru este exagerat

http://www.gardianul.ro/2007/05/19/soci ... 94892.html

http://www.ziare.com/1_000_de_euro__spa ... 92581.html

http://www.ziare.com/40_000_de_studenti ... 91622.html

Prietena me a intrat la drept la buget anu I si la 3 zile dupa rezultate scria mare pe cladirea de la drept NU EXSITA CAZARE PT ANUL I :-t

Parera mea e sa iti cauti si un back up....Eu cand am venit in buc la fac...neneorociti astia de la Univeristate miau dat loc tocmai la mama draqu prin Magurele la Institutu de fizica nucleara faceam pana la unirii 1h30min...bine intles ca nu am stat nici macar 1 zi acolo ca m-am decazat imediat...am plecat la un preten care statea in regie...f greu in primul an..de nici finantze nu prea aveau ai mei si de incet incet...totusi dc vrei sa iei ceva in chirie eu zic sa te cam grabesti...prin sept apar o gramada de speculanti..

Vbeam cu un amic care e in imobiliare si zicea..trebuie sa dea ca de ....trebe sa puna capu undeva jos....cauta cauta pana ajung si cedeaza pt un pretz chiar mai mare decat normal mai ales in perioada asta....

Sper sa ma insel si sa nu fie asa dar sunt putin mai realist...pt ca credema e greu cand n-ai locul tau sigurrrr
andoruls
1nsane Member

Mesajde shine » 26 Aug 2008, 09:50

$1 scrie:$2propo ma uitam acum 2 zile pe ziarul gardianul ..real sau ireal pretul unui pat la negru este exagerat

http://www.gardianul.ro/2007/05/19/soci ... 94892.html

http://www.ziare.com/1_000_de_euro__spa ... 92581.html

http://www.ziare.com/40_000_de_studenti ... 91622.html

Prietena me a intrat la drept la buget anu I si la 3 zile dupa rezultate scria mare pe cladirea de la drept NU EXSITA CAZARE PT ANUL I :-t

Parera mea e sa iti cauti si un back up....Eu cand am venit in buc la fac...neneorociti astia de la Univeristate miau dat loc tocmai la mama draqu prin Magurele la Institutu de fizica nucleara faceam pana la unirii 1h30min...bine intles ca nu am stat nici macar 1 zi acolo ca m-am decazat imediat...am plecat la un preten care statea in regie...f greu in primul an..de nici finantze nu prea aveau ai mei si de incet incet...totusi dc vrei sa iei ceva in chirie eu zic sa te cam grabesti...prin sept apar o gramada de speculanti..

Vbeam cu un amic care e in imobiliare si zicea..trebuie sa dea ca de ....trebe sa puna capu undeva jos....cauta cauta pana ajung si cedeaza pt un pretz chiar mai mare decat normal mai ales in perioada asta....

Sper sa ma insel si sa nu fie asa dar sunt putin mai realist...pt ca credema e greu cand n-ai locul tau sigurrrr

mai nene, tu intelegi ca fiica colegului e la ASE ? ? ? ASEEEEE . nu medicina, nu regie, nu drept nu nimic. ASE.

TOOOOO THEEEEEE AIIIIRPOOOOOORT!
shine
Membru reincarnat

Mesajde andoruls » 26 Aug 2008, 09:59

si faza cu dreptu a fost un exemplu : dang dang :-t

anyway multa bafta i`m out of here
andoruls
1nsane Member

Mesajde adicristea » 26 Aug 2008, 10:51

$1 scrie:$2mai nene, tu intelegi ca fiica colegului e la ASE ? ? ? ASEEEEE . nu medicina, nu regie, nu drept nu nimic. ASE.

Ma, tu n-ai avut concediu? :))
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde shine » 26 Aug 2008, 12:16

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2mai nene, tu intelegi ca fiica colegului e la ASE ? ? ? ASEEEEE . nu medicina, nu regie, nu drept nu nimic. ASE.

Ma, tu n-ai avut concediu? :))

nu! ca nu mai am dreptul. am avut tot concediul luat in sesiune. la ASE . si am putut sa invat in camin. adica as fi putut sa invat daca as fi avut chef...deci. inca o bila alba pentru camin...acum sunt LICENTIAAAAAT...
shine
Membru reincarnat

Mesajde Cosmin. » 27 Aug 2008, 09:44

$1 scrie:$2eea ce zice Andoruls nu are nicio aplicabilitate in caminele ASE-ului.

dupa cum ziceam, mai nou, caminele sunt dotate cu toaleta si baie pentru fiecare camera (sunt 2 camere separate chiar, una cu toaleta si chiuveta si cealalata cu dus si oglinda)

la ase nu intra oricine totusi (nu atac pe nimeni de la poli, dar acolo se cam aduna toate specimenele) si nici nu prinde loc de camin oricine...

si experienta de viata din camin iti prinde foarte bine in viata...din toate punctele de vedere... :)

Prietena mea a fost ASE-istă și am fost prin căminele din Moxa, Agronomie and shit. E infect, orice ai spune, față de U-uri de exemplu. P-urile iar sux masiv.

Iar asta cu "viața de cămin" devine un clișeu la fel de mare ca "fără număr". Prefer să fiu singur, să beu o bere, să râgâi satisfăcut, să mă duc la baie și să nu audă toată camera cam ce prestez pe acolo - uneori se lasă cu anumite sunete date de sistemul dijestiv :D - plus că dacă e să trăiești numai în cămin vei sta nefe toată facultatea sau vei fi permanent pe fugă sau pe fugă în cele mai ciudate locuri :D
Cosmin.
Gold Member

Mesajde adicristea » 27 Aug 2008, 10:27

Bine, ultima fraza nu sunt sigur ca voia sa o auda tatal fetei =)).
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Cosmin. » 27 Aug 2008, 12:07

Să îi spunem de bila de pe ASE? :D
Cosmin.
Gold Member

Mesajde shine » 27 Aug 2008, 12:40

$1 scrie:$2ă îi spunem de bila de pe ASE? :D

nu mai e...au dat-o muncitorii jos pe cand renovau ASE-ul. oricum, acum s-a adaptat povestea. nu o sa cada cand va terminata vreo fata...ASE-ul, ci cand v-a intra vreo fata...la ASE. :)
shine
Membru reincarnat

Mesajde Cosmin. » 27 Aug 2008, 13:30

Holy shit vine sfârșitul lumii =))

Din nou on-topic, de ce e bine întâi în cămin și apoi undeva cu chirie sau cumpărat.
1. înveți să conviețuiești cu alte ființe umane, de cele mai multe ori diferite de tine. Te mai maturizezi olecuță din toate punctele de vedere.

2. faci colecție de cursuri și note de curs cât te ține harddiskul, eu în anul 6 am învățat după chestii luate din rețeaua UMF în anul 1, când mă duceam cu teancul de CDuri la un coleg :D

3. îți faci o grămadă de noi cunoștințe, oameni pe care altfel îi cunoști la o cafea în cameră la ics decât la școală.

4. chefurile sunt fun fun fun când nu vrei și tu să pui capul jos să te odihnești.

5. înveți să apreciezi un duș și o cadă și un WC folosite doar de tine, liniștea pe care o ai undeva unde nu dansează ăia deasupra de-ți pică tavanul în cap, ăia de lângă tine nu zbiară că au pierdut un meci de Quake și ăia de dedesubt nu-ți fac reclamație când vrei și tu să asculți o muzichie ceva mai tare.

Faptul că în anii terminali deja devine o problemă căminul, că boboci vor fi tot timpul, deci chefuri și zgomot și urgie tot timpul și tu vrei să înveți sau să dormi ca să înveți după aceea, este o cu totul altă problemă.

Toate cele bune :)

P.S.: eu am stat în cămin în anul 4, fix în mijlocul perioadei facultății și a fost juma funfunfun juma foarte trist. Funfunfun că am cunoscut niște persoane deosebite cu care nu cred că o să pierd legătura ever, trist pentru că e nașpa să stai la coadă la duș, la coadă la WC, la coadă la aragaz, la coadă la frigider (aici aveam avantaj, eu eram strategul care putea să bage într-un Artic mini cu azot sau nujt ce naiba kilograme întregi de carne, salămuri, fructe, iaurturi, cutii de lapte și să încapă totul perfect :D), etc, etc, etc :D
Cosmin.
Gold Member

Mesajde patuiag » 28 Aug 2008, 15:13

$1 scrie:$2eea ce zice Andoruls nu are nicio aplicabilitate in caminele ASE-ului.

Prietena mea a fost ASE-istă și am fost prin căminele din Moxa, Agronomie and shit. E infect, orice ai spune, față de U-uri de exemplu. P-urile iar sux masiv.

Iar asta cu "viața de cămin" devine un clișeu la fel de mare ca "fără număr". Prefer să fiu singur, să beu o bere, să râgâi satisfăcut, să mă duc la baie și să nu audă toată camera cam ce prestez pe acolo - uneori se lasă cu anumite sunete date de sistemul dijestiv :D - plus că dacă e să trăiești numai în cămin vei sta nefe toată facultatea sau vei fi permanent pe fugă sau pe fugă în cele mai ciudate locuri :D

Depinde acum de caracterul fiecarei persoane .Anumite persoane se simnt mai bine sa fie singure asa cum cum zici matale (sa prestezi de unul singur fara sa fii deranjat de cineva :D )Altii sunt mai sociabili si le place mult mai mult in grup.Si daca exista intelegere in grup eu zic ca altele sunt oportunitatile de a upmle timpul liber cu tot felul de activitati placute.Dar cum am mai spus asta depinde de personalitatea fiecaruia si argumentele tale sunt intemeiate din punctul tau de vedere .Este punctul tau de vedere si eu il respect.
Problema cu "nefe"daca inteleg eu bine este o problema care depinde de fiecare persoana in parte.De si mie mi-ar fi placut sa fiu singur cu persoana iubita la Hotelul de 7 stele din Dubai dar daca nu sa putut din punct de vedere financiar am facut-o si in lanul de porumb ;) .Binenteles ca nu doresc asta ficei mele dar este problema ei (are 20 de ani) si se limiteaza la posibilitatile materiale pe care i le pot oferii parinti .
Focus TDDI Turnier Ghia 1,8,90 cai,2002. WFONXXGCDN2L14771
Fiesta 1,4 benzina 2006.

De bun simt toata lumea are nevoie.Putini il au si fiecare crede ca il are.
patuiag

Maşina: Focus Turnier,1,8 TDDI 90CP,Ghia.
VIN: WFONXXGCDN2L14771

Mesajde patuiag » 28 Aug 2008, 15:16

nu mai e...au dat-o muncitorii jos pe cand renovau ASE-ul. oricum, acum s-a adaptat povestea. nu o sa cada cand va terminata vreo fata...ASE-ul, ci cand v-a intra vreo fata...la ASE. :)

:-?? Sunt curios sa stiu si eu legenda cu bila
Fiesta 1,4 benzina 2006.

patuiag

Mesajde Nenea Fordescu » 28 Aug 2008, 16:07

:-?? Sunt curios sa stiu si eu legenda cu bila

Cand bila de pe ASE va pica, atunci va fi iesit din facultate o fata virgina :) Da' nu se stie nici daca mai intra vreuna...
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Mesajde patuiag » 28 Aug 2008, 17:34

Cand bila de pe ASE va pica, atunci va fi iesit din facultate o fata virgina :) Da' nu se stie nici daca mai intra vreuna..

Buna asta =)) =D> Chiar nu stiam.
Fiesta 1,4 benzina 2006.

patuiag

Mesajde Tiry213 » 29 Aug 2008, 09:06

Eu unul cred ca sunt mai multe avantaje decat dezavantaje la camin. Mi-e mi-a placut in camin, dar era foarte urata zona unde am stat. A mai aparut si prietena si m-am mutat :(( . Chestia aia cu nefe e cu dus intors. Nu poti sta toata facultatea nefe decat daca nu exista a doua persoana, ca locuri sunt destule. La mine cand venea prietena colegii stiau ca e timpul lor liber, si isi faceau de lucru. Chiar si iarna, ieseau la o cafea pe terasa :))
Si la bloc, decat sa stai sa te certi cu toti senilii, mai bine la camin. La bloc nu iti poti serba o zii de nastere ca vin vecinii, pe cand in camin o serbezi in fiecare luna, si nu zice nimeni nimic.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Smiley » 29 Aug 2008, 09:19

$1 scrie:$2...........
Cand bila de pe ASE va pica, atunci va fi iesit din facultate o fata virgina :) Da' nu se stie nici daca mai intra vreuna...

stati linistiti, inginerii politehnisti vegheaza. sunt bine instruiti si capabili, deci bila nu va cadea :).
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde Nenea Fordescu » 29 Aug 2008, 10:52

Va dati seama ca toate uratele care intra la ASE nu se roaga la Dumnezeu sa le dea un barbat. Ele se roaga la bila, sa nu fie ele motivu' pentru care cade :))
Nenea Fordescu

Mesajde DGAlexandru » 29 Aug 2008, 11:14

Bila aia trebuia sa cada de mult pentru prima varianta.
Nici varianta a 2-a nu mai e buna, stiu una fata mare care a intrat la ASE acum.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde shine » 29 Aug 2008, 11:44

$1 scrie:$2ila aia trebuia sa cada de mult pentru prima varianta.
Nici varianta a 2-a nu mai e buna, stiu una fata mare care a intrat la ASE acum.

si ca atare, bila a cazut :)

deja am dat in off topic rau de tot!
shine
Membru reincarnat

Mesajde Nenea Fordescu » 29 Aug 2008, 17:45

Un sfat:

Aveti mare grija la trecerile de pietoni din Bucuresti, mai ales noaptea.

Eu m-am saturat de cate ori am vazut "destepti" trecand prin dreapta sau stanga mea, in viteza, atunci cand dau prioritate pietonului aflat deja pe trecere.
Nenea Fordescu

Mesajde Cosmin. » 29 Aug 2008, 21:46

$1 scrie:$2 Depinde acum de caracterul fiecarei persoane .Anumite persoane se simnt mai bine sa fie singure asa cum cum zici matale (sa prestezi de unul singur fara sa fii deranjat de cineva :D )Altii sunt mai sociabili si le place mult mai mult in grup.Si daca exista intelegere in grup eu zic ca altele sunt oportunitatile de a upmle timpul liber cu tot felul de activitati placute.Dar cum am mai spus asta depinde de personalitatea fiecaruia si argumentele tale sunt intemeiate din punctul tau de vedere .Este punctul tau de vedere si eu il respect.
Problema cu "nefe"daca inteleg eu bine este o problema care depinde de fiecare persoana in parte.De si mie mi-ar fi placut sa fiu singur cu persoana iubita la Hotelul de 7 stele din Dubai dar daca nu sa putut din punct de vedere financiar am facut-o si in lanul de porumb ;) .Binenteles ca nu doresc asta ficei mele dar este problema ei (are 20 de ani) si se limiteaza la posibilitatile materiale pe care i le pot oferii parinti .

Sper sincer că nu te-am jignit sau supărat, n-a fost intenția mea.

Eu înțelesesem că
$1 scrie:$2rebuie neaparat sa gasesc pentru inchiriere o garsoniera sau aprtament pentru fiica mea plus doua colege care au reusit la ASE

prin urmare am dat câteva motive pro și contra cămin VS închiriere, unele poate într-adevăr în plus - m-am obișnuit cam prost să privesc situații similare cu cele în care m-am găsit eu ceva mai subiectiv. Dacă fetele se cunosc, sunt sigur că se pot înțelege atât cu privire la activitățile extrașcolare gen film, teatru, operă, cât și la timp de film cu prietenul => celelalte două pleacă la plimbare sau se duc mai devreme la culcare. Problema cea mare este chilomanul/scandalul de la cămin și neîngrijirea de pe acolo. Este mult mai greu să "scoți față" unei camere de cămin decât unui apartament de închiriat, este mult mai greu să silențuiești studenții decât vecinii (plângere la administrator + etichetă de "al dracu" VS chemat poliția și ciocu` mic și joc de glezne de către vecini, ultima nefiind aproape niciodată necesară, pe când prima e la ordinea zilei în cămin).

Iar vecinii nu-s atât de negri, dacă nu faci scandal non-stop și când e ziua ta sau revelion sau alt motiv de petrecere (cu minim o lună între motive :D ), poți să "te scoți" elegant, trecând pe la fiecare și anunțând că va fi o petrecere ;)

Lanu` de porumb merge, nu este vorba de asta, și stai tu calm, nu sunt din *** de baron și am și eu limitări drastice de buget. Spun asta pentru că simt cam ce vrei să spui și la ce te gândești când abordezi diplomatic discuția, dar nu prea ai dreptate :)

Da, era vorba de timpul petrecut cu persoana iubită și atât și este inevitabil să nu apară cineva odată și-odată, chestia este că una e atunci când colegele pleacă în Mall și te lasă singură cu iubitul la un film romantic + cină romantică la lumina lumânărilor și e liniște și alta este când ai film romantic + cină romantică la lumina lumânărilor + Gică de deasupra care dă chef de chef în fiecare vineri și sâmbătă noapte și se zguduie podelele și tavanu` și pică moloz în mâncare. Da, se întâmplă și în blocuri chestia asta, dar aici depinde, poți alege zona, poți să te orientezi după vecini, ai libertate mai mare de mișcare, pe când studenții vecini sunt de 2 tipuri: petrecăreți și restul. Ultimii nu îi auzi/simți, primii dimpotrivă. A spus-o cineva, e la ordinea zilei @-)

Sper din nou să nu fi jignit sau să te fi supărat, eu am spus asta dpdv al unuia care nu a fost extrem de sociabil, dar și-a petrecut timpul în cămin nu plângând după singurătate, ci după berile și vinul care dispăreau prea repede și după vecina de vis-a-vis pe care nu o vedeam decât la o țigară pe hol și etc.

Later edit: vroiam să reliefez și că eu RECOMAND cămin în primii ani de facultate, dar spre sfârșit devine imperios necesară liniștea pentru învățat. Vin licența, mai târziu masterul. Depinde foarte mult și dacă fata vrea să rămână în București, ASE-ul facilitează găsirea unui job devreme în timpul facultății și intrarea "în câmpul muncii" pentru a acumula experiența necesară unei angajări la o companie bună. Spun asta deoarece am multe prietene care au terminat ASE-ul și cam știu cum se procedează. Unele au rămas ca asistente universitare, altele s-au îndreptat spre alte joburi, unele extrem de bine plătite (eu mai am ani de zile până la salarii de genul ăla :| ).
Cosmin.
Gold Member

Mesajde patuiag » 30 Aug 2008, 12:08

$1 scrie:$2 Depinde acum de caracterul fiecarei persoane .Anumite persoane se simnt mai bine sa fie singure asa cum cum zici matale (sa prestezi de unul singur fara sa fii deranjat de cineva :D )Altii sunt mai sociabili si le place mult mai mult in grup.Si daca exista intelegere in grup eu zic ca altele sunt oportunitatile de a upmle timpul liber cu tot felul de activitati placute.Dar cum am mai spus asta depinde de personalitatea fiecaruia si argumentele tale sunt intemeiate din punctul tau de vedere .Este punctul tau de vedere si eu il respect.

Sper sincer că nu te-am jignit sau supărat, n-a fost intenția mea.

Eu înțelesesem că
$1 scrie:$2rebuie neaparat sa gasesc pentru inchiriere o garsoniera sau aprtament pentru fiica mea plus doua colege care au reusit la ASE

prin urmare am dat câteva motive pro și contra cămin VS închiriere, unele poate într-adevăr în plus - m-am obișnuit cam prost să privesc situații similare cu cele în care m-am găsit eu ceva mai subiectiv. Dacă fetele se cunosc, sunt sigur că se pot înțelege atât cu privire la activitățile extrașcolare gen film, teatru, operă, cât și la timp de film cu prietenul => celelalte două pleacă la plimbare sau se duc mai devreme la culcare. Problema cea mare este chilomanul/scandalul de la cămin și neîngrijirea de pe acolo. Este mult mai greu să "scoți față" unei camere de cămin decât unui apartament de închiriat, este mult mai greu să silențuiești studenții decât vecinii (plângere la administrator + etichetă de "al dracu" VS chemat poliția și ciocu` mic și joc de glezne de către vecini, ultima nefiind aproape niciodată necesară, pe când prima e la ordinea zilei în cămin).

Iar vecinii nu-s atât de negri, dacă nu faci scandal non-stop și când e ziua ta sau revelion sau alt motiv de petrecere (cu minim o lună între motive :D ), poți să "te scoți" elegant, trecând pe la fiecare și anunțând că va fi o petrecere ;)

Lanu` de porumb merge, nu este vorba de asta, și stai tu calm, nu sunt din *** de baron și am și eu limitări drastice de buget. Spun asta pentru că simt cam ce vrei să spui și la ce te gândești când abordezi diplomatic discuția, dar nu prea ai dreptate :)

Da, era vorba de timpul petrecut cu persoana iubită și atât și este inevitabil să nu apară cineva odată și-odată, chestia este că una e atunci când colegele pleacă în Mall și te lasă singură cu iubitul la un film romantic + cină romantică la lumina lumânărilor și e liniște și alta este când ai film romantic + cină romantică la lumina lumânărilor + Gică de deasupra care dă chef de chef în fiecare vineri și sâmbătă noapte și se zguduie podelele și tavanu` și pică moloz în mâncare. Da, se întâmplă și în blocuri chestia asta, dar aici depinde, poți alege zona, poți să te orientezi după vecini, ai libertate mai mare de mișcare, pe când studenții vecini sunt de 2 tipuri: petrecăreți și restul. Ultimii nu îi auzi/simți, primii dimpotrivă. A spus-o cineva, e la ordinea zilei @-)

Sper din nou să nu fi jignit sau să te fi supărat, eu am spus asta dpdv al unuia care nu a fost extrem de sociabil, dar și-a petrecut timpul în cămin nu plângând după singurătate, ci după berile și vinul care dispăreau prea repede și după vecina de vis-a-vis pe care nu o vedeam decât la o țigară pe hol și etc.

Later edit: vroiam să reliefez și că eu RECOMAND cămin în primii ani de facultate, dar spre sfârșit devine imperios necesară liniștea pentru învățat. Vin licența, mai târziu masterul. Depinde foarte mult și dacă fata vrea să rămână în București, ASE-ul facilitează găsirea unui job devreme în timpul facultății și intrarea "în câmpul muncii" pentru a acumula experiența necesară unei angajări la o companie bună. Spun asta deoarece am multe prietene care au terminat ASE-ul și cam știu cum se procedează. Unele au rămas ca asistente universitare, altele s-au îndreptat spre alte joburi, unele extrem de bine plătite (eu mai am ani de zile până la salarii de genul ăla :| ).

Stai linistit ca nu m-am suparat si dupa cum am spus mai sus ascult orice sfat si "culegem" ce credem noi ca este bun sau ne caracterizeaza.Si nu am spus ca nu ai avea dreptate .Am spus ca depinde de personalitatea fiecaruia cei convine mai bine.Si mai depinde de un factor pe care eu il consider destul de important.Bugetul.Fiindca daca ar exista bani suficienti atunci cred ca problema ar fi rezolvata usor nu?
De acord cu tine ca spre sfirsit este necesara linistea .
Scuze daca crezi ca am fost un pic ironic.Nu a fost cu intentie sau sa crezi ca ma deranjat cu ceva .
Mi-am spus si eu punctul de vedere
^:)^
Fiesta 1,4 benzina 2006.

patuiag

Mesajde wanna » 01 Sep 2008, 20:55

ca idee, eu zic sa iti iei 2-3 zile libere sa vizionezi garsoniere/apartamente caci dupa 15 sept nu cred ca mai gasesti ceva la un pret decent.
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde shine » 02 Sep 2008, 12:50

$1 scrie:$2a idee, eu zic sa iti iei 2-3 zile libere sa vizionezi garsoniere/apartamente caci dupa 15 sept nu cred ca mai gasesti ceva la un pret decent.

Vedeti ce se intampla daca mergi prin Asia..sau Africa, nu ma prind de turban..capeti cate ceva din intelepciunea mahomezilor... :) sau a altor natii existente pe acolo...
shine
Membru reincarnat

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum