ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
01 Sep 2008, 07:34
$1 scrie:$2azut ieri la Saturn, in mare pe colegul Shine!
si eu te-am vazut...ba mai mult, am si vb cu tine !
din pacate eu nu ti-am vazut masina. cred ca era prin Bucuresti...
01 Sep 2008, 07:43
ati fost la spital?
speram ca e totul ok!
01 Sep 2008, 07:54
Asgard, sanatate sotiei! Bine ca nu ati patit nimic.
01 Sep 2008, 08:16
Sanatate sotiei si lui bebe! La celalalt ... in fine, sanatate mintala...
P.S. centura se poarta la gravide, numai copacii nu inteleg asta! Trebuie doar sa stii cum o pozitionezi.
01 Sep 2008, 08:41
Azi, in intersectia de la Rapa Galbena, Iasi, un ford fiesta alb ... stickerita... nu mai stiu sigur care era numarul de inmatriculare dar parca era IS-32-CLA. Care esti?
01 Sep 2008, 09:35
azi pe la 9:50 intre piata romana si piata victoriei, focus albastru gj-26-cri, aveai sticker, eu inca nu am:(, am trecut pe langa tine si te-am claxonat de 2 ori

eu am B047015, scap vineri de el
01 Sep 2008, 10:35
merci mult de urari...totul e ok...nimeni nu a patit nimic...acu sa vad ce fac cu masina..la ce service ma duc
01 Sep 2008, 10:48
$1 scrie:$2erci mult de urari...totul e ok...nimeni nu a patit nimic...acu sa vad ce fac cu masina..la ce service ma duc
bine ca sunteti ok, nastere usoara si felicitari
presupun ca o faci pe RCA-ul dobitocului.
Tu erai cu cea noua?
01 Sep 2008, 12:32
da cu aia noua
01 Sep 2008, 13:59
weekendul asta am stat decapotat

... am vazut multe Ford-uri , dar nici unul cu sticker , asa ca nu am indraznit sa flashuiesc
01 Sep 2008, 14:45
Bine ca nu aveti nimic..sanatate multa sotiei ,tie si copilului ...si bafta in repararea masinii .!!
01 Sep 2008, 15:14
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2azut ieri la Saturn, in mare pe colegul Shine!
si eu te-am vazut...ba mai mult, am si vb cu tine !
din pacate eu nu ti-am vazut masina. cred ca era prin Bucuresti...
masina era in 2 mai, ai vazut ca aveam un amic de 120 kg, si nu am riscat sa il sui in ka, plimbarile in care mergea si el erau facute cu alfa ca era mai mare.
@asgard: sanatate multa la toti 3, si bafta cu reparatia sa se faca nou nouta masinuta, caci este superba!
@sile: azi am vazut un taunus, dar nu avea sticker, in fata unei case din zona, nu am retinut numarul ... e din colectia ta?
01 Sep 2008, 23:06
daca era bej nu era al meu , este al unui prieten/vecin caruia iam insuflat microbul

( nu prea are treaba cu netul din pacate

)
01 Sep 2008, 23:45
Asgard, imi pare rau pt patanie, ghinion curat, bine ca n-ati patit nimic voi, fierul se face.
02 Sep 2008, 13:42
eu nu inteleg nimic, despre ce se discuta aici, care e subiectul, care e titlul topicului???
cand am vb aiurea pe un topic mi-au sarit moderatorii in cap. aici, o pagina intreaga vorbiti despre altceva.
poate ma lamureste si pe mine cineva.
02 Sep 2008, 14:51
$1 scrie:$2u nu inteleg nimic, despre ce se discuta aici, care e subiectul, care e titlul topicului???
cand am vb aiurea pe un topic mi-au sarit moderatorii in cap. aici, o pagina intreaga vorbiti despre altceva.
cand citesti ultimul post si nu intelegi nimic, de ce nu incerci sa citesti cu 1-2-3 pagini mai devreme, sa vezi despre ce e vorba?
Colegul Asgard a fost vazut in trafic la TV, a intrat unul in el. in masina era si sotia lui care este insarcinata. despre asta era vorba. si mai usor cu galagia, ca pe la mine prin birou colegii dorm si se trezesc
02 Sep 2008, 15:17
"si mai usor cu galagia, ca pe la mine prin birou colegii dorm si se trezesc"
asta e amenintare sau ce?
nu e datoria mea sa citesc 10 pagini in urma ca sa aflu, ok, ati discutat, insa nu cred ca trebuie umplute 10 pagini cu asta, in acest caz puteti sa faceti topic separat, asta e regulamentul in toate topicurile si daca mi se cere sa-l respect intr-unul atunci sa-l respecte toata lumea in toate. cam asta era ideea daca n-ai inteles-o. iar cu amenintarile, mai usor, oricat de subtile ar fi ele ca nu s-a nascut nimeni moderator pe clubford.
$1 scrie:$2u nu inteleg nimic, despre ce se discuta aici, care e subiectul, care e titlul topicului???
cand citesti ultimul post si nu intelegi nimic, de ce nu incerci sa citesti cu 1-2-3 pagini mai devreme, sa vezi despre ce e vorba?
Colegul Asgard a fost vazut in trafic la TV, a intrat unul in el. in masina era si sotia lui care este insarcinata. despre asta era vorba. si mai usor cu galagia, ca pe la mine prin birou colegii dorm si se trezesc

02 Sep 2008, 15:44
@mihaisradu Relax man...cam incordat totusi...Shine a facut doar o gluma(foarte buna in opinia mea) si nicidecum o amenintare...si situatia e una speciala plus ca ia te uita tu in ce sectiune e pus topicul:" Indexul forumului » Diverse » Discutii libere/forum"...mai e si zicala aia: "ce tie nu-ti place, altuia nu ii face"(citat:"asta e regulamentul in toate topicurile si daca mi se cere sa-l respect intr-unul atunci sa-l respecte toata lumea in toate"). Apropo, ai vazut cumva pe cineva din ClubFord recent prin trafic? Numai bine!
Ultima oară modificat de
Daning pe 02 Sep 2008, 15:46, modificat 1 dată în total.
02 Sep 2008, 15:45
Mai cu calm, colegi, mai cu calm... Nici datoria noastra nu e sa stam sa periem tot forumul sa facem liniste si curatenie, de aia asteptam o atitudine corecta de la toti membrii...
02 Sep 2008, 19:52
ca sa fiu in ton cu limbajul si indemnurile "gold member-ilor" citeste si tu in paginile anterioare si ai sa vezi ca da, am vazut pe cineva in trafic, altfel nu postam aici si nu interveneam cu acele observatii.
$1 scrie:$2quot;si mai usor cu galagia, ca pe la mine prin birou colegii dorm si se trezesc"
nu e datoria mea sa citesc 10 pagini in urma ca sa aflu, ok, ati discutat, insa nu cred ca trebuie umplute 10 pagini cu asta, in acest caz puteti sa faceti topic separat, asta e regulamentul in toate topicurile si daca mi se cere sa-l respect intr-unul atunci sa-l respecte toata lumea in toate. cam asta era ideea daca n-ai inteles-o. iar cu amenintarile, mai usor, oricat de subtile ar fi ele ca nu s-a nascut nimeni moderator pe clubford.

02 Sep 2008, 20:40
b-78?-pjg... Mondeo albastru nou, cu suport de club dar fara sticker...???
Era pe Campia Libertatii si a luat-o la stanga pe Baba Novac.
02 Sep 2008, 22:25
e posibil sa fie tomcat ... am vazut masina de multe ori, nici acum nu am invatat nr
03 Sep 2008, 00:25
$1 scrie:$2quot;si mai usor cu galagia, ca pe la mine prin birou colegii dorm si se trezesc"

Eu intamplator m-am nascut Administrator...daca ai vreun post de raportat , te rog sa nu te mai autosesizezi, ci sa atragi atentia unui moderator pe privat....acum tu esti off topic...cu ce te-a deranjat faptul ca mi-au urat niste oameni mie si sotiei mele de bine? iti e cumva ciuda? nu iti doresc sa treci prin ce am trecut eu sambata L.E. gata cu offtopicul...azi am vazut in trafic pe RS 1800, apoi parcat in fata blocului pe Cernisoara , un mondeo bleumarin inkis cu sticker...nush numarul si nici proprietarul...deasemenea vazut una bucata
Sile1 in fata la saormeria la cabana din Berceni, una bucata BUX adica Adi Buciu pe Dezrobirii.
03 Sep 2008, 06:31
@ mihairadu... mai relaxeazate putin ca faci naibii riduri si e pacat
vazut ieri o gramada de Asgard (culmea tot la shaormerie

) impreuna cu wife-ul (kinder inside

)
03 Sep 2008, 08:25
$1 scrie:$2-78?-pjg... Mondeo albastru nou, cu suport de club dar fara sticker...???
dap eu eram ..am suporti dar sticker-ul este cu "MOTOCICLISMO"..deh am 2 pasiuni

si am JBG
03 Sep 2008, 08:36
$1 scrie:$2-78?-pjg... Mondeo albastru nou, cu suport de club dar fara sticker...???
dap eu eram ..am suporti dar sticker-ul este cu "MOTOCICLISMO"..deh am 2 pasiuni

si am JBG
Pai la stickerul ala ma uitam si mi-a alunecat privirea pe suportul de numar...

Numarul l-am dat din memorie, se pare ca am inceput sa am pierderi.
Era si o d-na/d-soara pe locul din dreapta, asta nu am uitat.
03 Sep 2008, 08:44
Il bagi in belele

.
03 Sep 2008, 08:55
nope ca eram cu sotia si fetita

...de data asta am scapat
03 Sep 2008, 09:54
O întrebare off topic - se văd așa bine suporții ăia ClubFord? Că io nu mă uit decât după sticăre
03 Sep 2008, 10:01
da se vad

.daca te uiti