30 Aug 2008, 09:18
01 Sep 2008, 20:04
02 Sep 2008, 08:27
02 Sep 2008, 17:01
02 Sep 2008, 17:55
iti explic pe privat ce si cum ... sa zicem :
) ... inainte de toate conteaza sa fii om (si eventual sa stii sa vorbesti acceptabil romaneste sau macar sa poti articula cuvintele - cunoscatorii stiu la cine ma refer) , o masina de bine de rau oricine o poate conduce si eventual pilota ... totodata s`a exagerat cu reclama (parerea mea) si atitudinea fata de edit n`a fost cea corecta ... omu si`a spus parerea si nu trebuie amenintat cu warn`uri , ban`uri etc. ... e un forum de discutii , nu de certuri si arfe ... cine are treaba cat de cat cu lumea motorsportului de la noi stie cine e claudiu david , cine nu e liber sa afle ... in romania sunt destul de multi piloti buni si foarte talentati care din lipsa de bani abandoneaza o pasiune ... claudiu a avut noroc de bani si a putut sa`si afirme talentu prin performantele obtinute ... din pacate n`a avut destul pt ca ar fi meritat sa fie mai sus , eventual sa aiba o sansa reala sa concureze afara ...02 Sep 2008, 17:56
.02 Sep 2008, 21:50
.
pentru ca exista piste si aici ( ce-i drept nu asa spectaculaose ) si ar fi foarte multi participanci. Daca aveti prieteni cu Mitsubishi, o sa aflati ce succes enorm a avut actiunea specificata mai sus.
) sa faca ce nu se poate pe sosele
.02 Sep 2008, 22:26
Si-au anuntat intentia de a participa si sper eu ca vor fi prezenti:
03 Sep 2008, 00:44
)..as avea totusi o intrebare....fiind un "petrol head" as dori sa particip la acest eveniment ca spectator...se poate?..si daca da.cum se face intrarea?pe baza de bilet, invitatie sau poate participa oricine?03 Sep 2008, 06:00
03 Sep 2008, 09:04
03 Sep 2008, 09:40
Pentru cei care nu dispun de masini puternice, ei pot fi copilotii lui Claudiu in masini mai performante. Nu iti pot promite insa ca vei conduce masinile de putere ale participantilor, dar in mod sigur te vei da copilot pentru a invata cite ceva din tehnica de pilotaj. Acesta e si unul din scopurile evenimentului. Daca doresti sa vii ca spectator si sa urmaresti evenimentul din tribuna, noi am decis ca intrarea este libera! Atentie: discutiile au loc intr-un perimetru rezervat unde vor avea acces doar cei care au achitat taxa de participare.
. Nu am in plan asa ceva, deocamdata. Ca orice eveniment automobilistic, aceste actiuni presupun costuri foarte mari si mai ales relatii. Onorariul lui Claudiu este pe masura numelui si a rezultatelor! Omul acesta a muncit sa ajunga la aceste performate si este indreptatit sa aiba niste pretentii. Am reusit sa obtin o reducere substantiala a onorariului prin prisma faptului ca eu si Claudiu ne cunoastem.. nu-l pot divulga dar tariful lui pentru asemenea evenimente e de mii de euro. Adauga la onorariu cazare/masa pentru 2 persoane, adauga relatii pt a primi acceptul de a intra cu masinile pe pista, pune la socoteala tariful pt inchiriere pista (multumesc celor de la pista Selena Motor Sport pentru sustinere si tariful preferential), zeci de telefoane, intilniri, discutii. Taxa de participare de 200 lei nu acopera decit o mica parte din aceste cheltuieli. Restul sint acoperite de mine, ca firma organizatoare. Impactul mediatic este mic, de banii astia luam mare publicitate in orice cotidian national. Dar e o pasiune, e un hobby, cam costisitor ce-i drept, dar stii ce zic eu? Nu ma dau in fiecare zi pe pista cu un pilot de talia lui Claudiu David!
Asa ca merita!
Te voi ajuta si cu cazarea.. ce zici, o cazare in aceeasi locatie cu Claudiu David? Mai schimbati o vorba, mai dati o tura... pina dimineata esti super - pilot!
te rog sa ma contactezi urgent la tel 0745.45.45.45. As vrea sa definitivez lista. Multumesc.03 Sep 2008, 20:50
Si e posibil sa mai vina cu un prieten..!
04 Sep 2008, 07:55
04 Sep 2008, 08:18
04 Sep 2008, 08:40
04 Sep 2008, 08:45
04 Sep 2008, 10:12
Deja si-au anuntat prezenta la eveniment mai multe doamne si domnisoare! Daca dintre reprezentantele sexului frumos, vor exista doritoare sa alerge pe pista 1-2 ture in dreapta lui Claudiu, sa simta putin adrenalina ca si copilot, o vor putea face GRATIS. Repet..e vorba numai de doamne/domnisoare si numai cele care insotesc prietenul/isotul inscris la eveniment! Claudiu mi-a spus ca are o singura conditie.. in masina sa fie doar el si .... domnisoara!
ca, va marturisesc, am avut si din acestia, s-au autoexclus!04 Sep 2008, 11:52
Aaaaaa. O sa am senzatii tari pe locul din dreapta. Senzatii de genul......nene ia-o mai usor ca strici masina
04 Sep 2008, 12:05
04 Sep 2008, 12:15
Mai are muuult pina ajunge Evo..! Asa ca voi invata cum sa valorific potentialul buburuzei, ca pina una alta cu ea imi fac treaba zi de zi. Vreau si eu sa vad ce poate masina mea..si ce pot obtine de la ea ca EVO e departeeee !
04 Sep 2008, 12:43
04 Sep 2008, 14:09
420 de caluti numa'...
04 Sep 2008, 15:08
$1 scrie:$2mmm. Sa dau 2 mil ca sa-mi frece unu masina in fel si chip, eventual sa o mai si strice. Dupa aceasta s-ar putea sa fie nevoie sa ii schimb cauciucurile. Si eu ce fac in timpul asta?Aaaaaa. O sa am senzatii tari pe locul din dreapta. Senzatii de genul......nene ia-o mai usor ca strici masina
Nu nene!
Nu dai 2 mil ca sa-ti frece unu masina in fel si chip! Dai 2 mil ca sa inveti cum se merge cu o masina. In cazul de fata cum sa mergi cu masina ta!
In alte conditii asa ceva costa minim 300 euro/2 zile, adica 150 euro/zi, adica 150 euro x 3,56 ron = 534 ron/zi.
04 Sep 2008, 18:16
04 Sep 2008, 21:21
04 Sep 2008, 21:46
) Dupa ce te dai cu un "vrajitor" al volanului cum e Claudiu, pe o masina gen Mazda 3 mps 260 cp sau Focus ST 280 cp, realizezi ca esti un mic sofer amator, fara valente sportive iar masinutza ta e o biata caruta.... Solutia ar fi sa te duci si sa-ti faci un abonament la transport public sau sa revii la mersul pe jos!
Sa nu uitati vorbele astea!
05 Sep 2008, 00:10
$1 scrie:$2olutia ar fi sa te duci si sa-ti faci un abonament la transport public sau sa revii la mersul pe jos!Sa nu uitati vorbele astea!
05 Sep 2008, 07:06
Eu m-am mai dat cu Claudiu! Crede-ma, e o experienta pe care nu o uiti prea curind! Nu vreau sa mai insist dar pregatiti-va pentru o doza de adrenalina pura, direct de la sursa!
Sfat pentru cei care isi doresc adrenalina maxima: serviti un mic dejun usor simbata dimineata sau mai bine renuntati de tot la el.
Pe pista, in timpul demonstratiilor, nu se va afla MAI MULT DE 1 MASINA! ESTE INTERZIS ACCESUL A 2 SAU MAI MULTE MASINI SIMULTAN PE PISTA! In momentul in care veti intra pe pista la volanul unei masini, veti fi insotiti permanent de unul dintre pilotii profesionisti, Claudiu sau Silviu. Ei vor fi cei care va vor da indicatii, va vor arata citeva "secrete" ale meseriei de pilot.
Vine la Bacau pentru o intilnire cu pasionati, cu oameni care vor sa-l cunoasca, ii face placere sa vina, vrea sa ne simtim bine in compania lui si mi-a spus ca .... "Dinu, eu nu ma grabesc sa plec de la Bacau"
! O face de placere, de distractie si vrea ca toata lumea sa se simta exceptional! 05 Sep 2008, 16:29