Intrare spre Padis dinspre Pietroasa
Intrarea spre Padis dinspre Pietroasa (sectorul Pietroasa-Boga) e puternic restrictionat astfel:
- autoturisme: inchis intre orele 9-19 intre 25.08.2008 si 20.09.2008
- masini mari: inchis complet
Pe de alta parte am mers pe acolo si se poate merge cu aproape orice masina (sa nu fie supersport=superjoasa).
In schimb sectorul de drum spre "la grajduri" - Cetatile Ponorului e groaznic. De trecut se poate trece (am vazut in poiana cam toate masinile posibile in afara de cele pomenite anterior), dar o sa cam transpire soferul cu gandul la masina lui draga
.
- autoturisme: inchis intre orele 9-19 intre 25.08.2008 si 20.09.2008
- masini mari: inchis complet
Pe de alta parte am mers pe acolo si se poate merge cu aproape orice masina (sa nu fie supersport=superjoasa).
In schimb sectorul de drum spre "la grajduri" - Cetatile Ponorului e groaznic. De trecut se poate trece (am vazut in poiana cam toate masinile posibile in afara de cele pomenite anterior), dar o sa cam transpire soferul cu gandul la masina lui draga
.-

mirceamc - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Fusion 1.4 TDCI Comfort, 2007

), circuitul Somesului cald, cu izvorul si Cetatile Radesei, si ar mai fi si Groapa cu ghetarul de la Barsa, unde intrarea in pestera se face pe un ghetar (fie cu coarda fie in fund pe gheata, dar cu un sistem pentru frana improvizat). e nevoie neaparat de lanterna, de preferat frontala. pestera e destul de lunga si are foarte multe locuri misto, inclusiv o galerie pe unde se intra tinandu-ti respiratia si aerul data afara din plamani.
daca mergeti, aveti grija, galeria se termina brusc, cu o alta galerie fix verticala de vreo 30 de metri, care se termina fix in apa. credeti-ma ca nu o sa va placa sa alunecati pe acolo. si inca ceva, iesirea din pestera se face prin alta gaura , deci nu va intoarceti la ghetar.