Condens? De unde?
Azi am circulat mai mult prin Bucureşti, desigur cu aerul condiţionat şi am observat cum creşte o baltă sub torpedo. Cantitatea de apă nu era desigur foarte mare, dar a reuşit să acopere cam o cincime din "pătrăţelele" covoraşului. Să zicem, cu indulgenţă, vreo 50 ml.
Apa se prelingea din partea de jos a consolei centrale, pe partea dreaptă, la pasager. La şofer nimic. Este prima dată în 4 ani când am observat fenomenul acesta.
Este doar condens de la aerul condiţionat? Dacă da, de ce nu a apărut până acum (mă rog, anul acesta este prima dată când îl folosesc atât de mult, practic, am mers de pe la 10:30 până pe la 17:00)? Dacă nu, de ce apare doar când merge aerul condiţionat?
Apa se prelingea din partea de jos a consolei centrale, pe partea dreaptă, la pasager. La şofer nimic. Este prima dată în 4 ani când am observat fenomenul acesta.
Este doar condens de la aerul condiţionat? Dacă da, de ce nu a apărut până acum (mă rog, anul acesta este prima dată când îl folosesc atât de mult, practic, am mers de pe la 10:30 până pe la 17:00)? Dacă nu, de ce apare doar când merge aerul condiţionat?
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
-

zaboss - Gold Member
- Maşina: Waiting
- VIN: rosusecrecesimult
, si nush ce dracu sa ii mai fac.La mine am observat ca acest condens curge de undeva mai sus, cam pe unde incepe aceea cutie neagra,si uneori se scurge si pe partea soferului.E imposibil sau inadmisibil sa se produc atat condens care sa se scurga in masina.La mine am observat ca imi lipsesc si cateva mici clapite metalice,acelea ce tin cutia lipita .Sper sa o pot rezolva pana nu imi rugineste toata masina.