Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
09 Iul 2008, 12:45
Salutari tuturor,
Am reusit ieri sa repar una bucata fisura in parbriz (cu degivrare).
Binenteles operatiunea nu am facut-o eu, ci un domn serios, pe care acum il recomand si celor cu probleme asemanatoare.
Toata "operatia" dureaza in jur de 20-30min si rezultatul este f bun zic eu, ramane un semn mic-mic de tot, aproape insesizabil fata de fisura initiala.
Cel mai convenabil, pe langa estetic este faptul k fisura nu sa mai mareste, o stopeaza... si nu ramai cu parbrizul in brate cand ti-e lumea mai draga.
Pretul este in functie de lungimea fisurii, pe mine m-a costat 40 ron (aprox 10mm).
Dk mai pot ajuta si alti forumisti, o fac cu placere, un pm si se rezolva.
Stima,
11 Iul 2008, 07:26
Lungime fisura si pret, te rog (chiar si informativ)
11 Iul 2008, 12:26
$1 scrie:$2ungime fisura si pret, te rog (chiar si informativ)
Am scris si mai sus dar poate ai citit in graba:
40 ron "o floare" de aprox 10mm diametru.
E mult, e putin ?
Mie mi s-a parut putin fata de valoarea parbrizului... si dl Victor se poate deplasa si la client aks.
Stima,
11 Iul 2008, 12:39
pai daca pe 10mm ia 40 RON pe 10 cm cat o lua? 400?
11 Iul 2008, 12:53
$1 scrie:$2ai daca pe 10mm ia 40 RON pe 10 cm cat o lua? 400?

Nu cred .
Dk esti interesat iti dau nr lui pe pm si vb direct cu el.
Stima,
11 Iul 2008, 12:58
da il vreau pt un amic care a luat un porumbel in plin
11 Iul 2008, 13:00
waw!
Ai pm.
11 Iul 2008, 13:13
ms
11 Iul 2008, 14:11
Cu placere.
Valabil pt toti forumistii.
14 Iul 2008, 16:50
nu se pot repara fisuri f mari ....si daca am degivrare merge?
14 Iul 2008, 17:32
Vreau si eu nr de tel....sambata am plecat pana la Campina....si cand am ajuns am descoperit ca am o "floricica' in parbriz.
14 Iul 2008, 21:18
$1 scrie:$2u se pot repara fisuri f mari ....si daca am degivrare merge?
Parbrizul meu este cu degivrare si a mers.
Totul e sa-i spui inainte sa stie omul.
Stima,
15 Iul 2008, 08:23
Si eu mi-am lipit 3 floricele la un centru de parbrize de pe Av Popisteanu. A costat 30lei / lipitura (dar aia nu vin acasa).
Dupa asta am mai adunat 2 floricele dar am zis ca le las, ca daca continui in ritmul asta, pana la urma ajung lipiturile la valoarea parbrizului (fara degrivare).
E ok procedeul. Practic se da o gaura mica in stratul exterior al parbrizului in mijlocul florii, se aplica o ventuza mare si se videaza, dupa care se introduce un fel de rasina/lipici transparent in zona respectiva.
15 Iul 2008, 10:19
$1 scrie:$2i eu mi-am lipit 3 floricele la un centru de parbrize de pe Av Popisteanu. A costat 30lei / lipitura (dar aia nu vin acasa).
Dupa asta am mai adunat 2 floricele dar am zis ca le las, ca daca continui in ritmul asta, pana la urma ajung lipiturile la valoarea parbrizului (fara degrivare).
E ok procedeul. Practic se da o gaura mica in stratul exterior al parbrizului in mijlocul florii, se aplica o ventuza mare si se videaza, dupa care se introduce un fel de rasina/lipici transparent in zona respectiva.
da dar explicati oamenilor ca nu se pot rectifica fisuri de 15-20 cm lungime .....
15 Iul 2008, 17:41
@jeutzu_99: Ma intereseaza si pe mine o reparatie la parbriz cu degivrare, poate imi poti da si mie nr. de tel. al domnului pe PM. Mersi anticipat
15 Iul 2008, 21:52
$1 scrie:$2jeutzu_99: Ma intereseaza si pe mine o reparatie la parbriz cu degivrare, poate imi poti da si mie nr. de tel. al domnului pe PM. Mersi anticipat
Sigur, ai pm.
Stima,
16 Iul 2008, 23:41
$1 scrie:$2da dar explicati oamenilor ca nu se pot rectifica fisuri de 15-20 cm lungime .....
Asa este, crapaturile nu prea ai cum sa le faci sa dispara.
In schimb pt o vreme se poate impiedica avansarea crapaturii, in cazul in care este de din aia care pleaca din marginea parbrizului spre centru.
Se da o gaura minuscula in capatul crapaturii si eventual in alte zone predispuse sa genereze noi subcrapaturi.
La o alta masina am stopat asa o crapatura de vreo 10 cm.
A rezistat vreo 2 ani, pana in ziua in care am lasat masina vara la soare cateva ore iar dupa aceea m-a apucat harnicia si am scos furtunul din pivnita (apa era rece) ca sa o spal. La primul jet pe parbriz s-a dus mai departe crapatura.
25 Aug 2008, 10:26
am si eu aceeasi problema cu parbrizul o floricica de vreo 10 mm. problema este urmatoarea:
eu sunt din focsani si singurul loc unde se face(am cautat in mai multe locuri. si nu am gasit),costa 170 ron pentru o floare de dimensiunea asta. mi se pare f mult in comparatie cu ce s-a scris mai sus. stie cineva intr-un judet limitrof vrancei in care sa merg sa rezolv problema...
Va multumesc
25 Aug 2008, 14:44
$1 scrie:$2m si eu aceeasi problema cu parbrizul o floricica de vreo 10 mm. problema este urmatoarea:
eu sunt din focsani si singurul loc unde se face(am cautat in mai multe locuri. si nu am gasit),costa 170 ron pentru o floare de dimensiunea asta. mi se pare f mult in comparatie cu ce s-a scris mai sus. stie cineva intr-un judet limitrof vrancei in care sa merg sa rezolv problema...
Va multumesc
Da, e f mult, in banii astia faci si o excursie pana la Buc....
25 Aug 2008, 21:28
gata am rezolvat astazi problema.
se mai vede f putin doar daca te uiti atent..asta din auza cica a intrat praf acolo si ca a trecut vreo 10 zile de cand s-a intamplat..asa mi-a spus cel care a rezolvat problema.
pret 80 ron asta s-a intampplat in spatele blocului...faara factura .....daca vroiam cu factura 170 ron la service
daca sunteti din focsani si aveti problema de genu un PM si va dau nr de tel a mecanicului
25 Aug 2008, 21:56
Park e altceva decat 170ron...Ce inseamna si economia de piata...Bvo si la cat mai putine "floricele".
Stima,
28 Aug 2008, 13:42
Salut, vrea si yo nr lu' nenea ala, ca m am crapatura in parbriz de vreo 10-15 mm... "m-am bucurat tare mult" cand am vazut ce am in parbriz dupa ce am depasit un TIR.... Merci anticipat...
28 Aug 2008, 14:25
$1 scrie:$2alut, vrea si yo nr lu' nenea ala, ca m am crapatura in parbriz de vreo 10-15 mm... "m-am bucurat tare mult" cand am vazut ce am in parbriz dupa ce am depasit un TIR.... Merci anticipat...
Ai pm.
Stima,
30 Aug 2008, 23:39
Salut Jeutzu, si eu as dori nr mecanicului; dupa vijelia de astazi m-am ales cu o floricica, deja de marime consacrata ...10mm.
31 Aug 2008, 19:06
$1 scrie:$2alut Jeutzu, si eu as dori nr mecanicului; dupa vijelia de astazi m-am ales cu o floricica, deja de marime consacrata ...10mm.
Ai pm.
Stima,
07 Sep 2008, 11:01
Ieri veneam dinspre Slatina si pe o portiune cu criblura, m-am ales cu o "floricica" de vreo 12-15 mm...
se poate repara ?...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

07 Sep 2008, 21:43
$1 scrie:$2eri veneam dinspre Slatina si pe o portiune cu criblura, m-am ales cu o "floricica" de vreo 12-15 mm...
se poate repara ?...
Eu cred k da...problema este k trebuie sa gasesti in Pitesti un baiat care se pricepe.
Mesterul care m-a rezolvat pe mine sta in Bucuresti, doar dk ai vreun drum pe aici iti pot da nr lui de tel .
Stima,
08 Sep 2008, 17:30
@ jeutzu_99
merci, am gasit pe cineva in Pitesti, a zis ca se rezolva, acuma astept sa vad rezultatul...
08 Sep 2008, 20:56
s-a rezolvat...cine e interesat din zona Pitesti, detalii pe pm
08 Sep 2008, 22:03
Ma bucur,... cum a iesit ? Aproape k inainte, nu?
Stima,