ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Vom muri cu toţii miercuri?

09 Sep 2008, 11:43

Am mai murit o data aici: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=20245

09 Sep 2008, 12:41

Ce va fi ... va fi. Oricum articolul cu "Descoperiri cutremuratoare despre anul 2012" de pe http://www.robii.com/portal/index.php/d ... -anul-2012 e destul de interesant.

09 Sep 2008, 12:44

Gata !!!! Partidul ANTENA a gasit raspunsul http://www.hotnews.ro/stiri-politic-427 ... ntului.htm =)) =)) =))

09 Sep 2008, 12:56

Cata grija fata de populatie. Saracii de ei...s-au trezit si ei acum ...sa-si faca putina reclama, ca doar... acusica incepe campania electorala.

"Ne ingrijoreaza faptul ca rapoartele Centrului European pentru Cercetare Nucleara (CERN) spun ca exista o posibilitate infima ca LHC sa creeze gauri negre marunte cu durata de viata redusa sau 'monopoluri magnetice' care distrug protonii din atomi", se arata intr-o scrisoare deschisa trimisa de senatorul PC Marius Marinescu catre ambasadele statelor membre CERN, statelor si institutiilor cu statut de observator si reprezentantei CE in Romania.

P.S. Oare ajunge scrisoarea deschisa? sau inchisa... Eu cred ca ajunge dupa ce se va intampla acest "experiment" :))
Ultima oară modificat de BiZaReE pe 09 Sep 2008, 12:58, modificat 1 dată în total.

09 Sep 2008, 12:58

$1 scrie:$2iercuri... Imi pare rau dar o sa fiu plecat, deci nu :P

Si eu am treaba, dar stai linistit ca vor mai fi ocazii...

09 Sep 2008, 13:40

Una peste alta, unde chefuim diseara? Daca tot e sa crapam, macar sa ne distram bine inainte! Asta daca mai gasim locuri pe undeva, ca o sa fie bataie la distractii in noaptea asta :D

09 Sep 2008, 13:42

Pot sa nu mai vin maine la servici?!? :D

09 Sep 2008, 13:45

:)
FiÅŸiere ataÅŸate
lhc.gif

09 Sep 2008, 13:49

$1 scrie:$2)

Explicatia este "foooooaaaaaaaaarooooote" sugestiva :)) :D :)) Da' eu nu 'nteleg un lucru totusi din el. Unde sunt "gaurile negre marunte cu durata de viata redusa sau 'monopoluri magnetice' care distrug protonii" ????????? :-?? :-O =)) =)) =)) =))

09 Sep 2008, 13:59

Am unit cele doua topicuri aducand cele 4 posturi existente in topicul deschis de Tiry213 (le gasiti pe prima pagina) si pastrand titlul acestuia, pt. ca pare mai "incitant" :D
continuam discutia pe acest topic

09 Sep 2008, 14:01

Foarte tare explicatia. Pe intelesul oricui :P =)) =)) =))

09 Sep 2008, 14:15

$1 scrie:$2ata !!!! Partidul ANTENA a gasit raspunsul http://www.hotnews.ro/stiri-politic-427 ... ntului.htm =)) =)) =))

TARE este ca ei vor sa picheteze sediul Comisiei Europene la ora 13:30 iar experimentul probabil va avea loc la ora 11:00 =)) =)) =))
Nu stiu politicienii astia ce sa mai faca numai sa nu fie langa cei dragi in momente de rastriste :))
Si sa nu omitem ca acest comunicat vine de la un partid cu membrii specializati pe crearea de gauri negre mai ales in bugetul statului. :-"

09 Sep 2008, 15:10

L-am vazut acum cateva minute pe senatorul Marinescu pe Realitatea. Doamne, ce monument de prostie... Mi-a fost mila de saracul profesor de la Magurele care fusese invitat alaturi de brontozaur.

09 Sep 2008, 15:13

$1 scrie:$2-am vazut acum cateva minute pe senatorul Marinescu pe Realitatea. Doamne, ce monument de prostie... Mi-a fost mila de saracul profesor de la Magurele care fusese invitat alaturi de brontozaur.

Nu-i adevarat !!!! Oamenii partidului "antena" sunt buni .... =)) =)) =)) =)) stati asaaaaaaaaaa ca o sa apara diseara "pichinezu" ala de stan latrind "basescu e in spatele experimentului" :)) :)) :)) =)) =)) =)) vai nu mai pot de ris =)) =)) =)) cel mai tare tread din ultima vreme

09 Sep 2008, 15:32

$1 scrie:$2o sa apara diseara "pichinezu" ala de stan latrind "basescu e in spatele experimentului" :)) :)) :)) =))

=)) asta e tare, (dar nu m-as mira deloc) .....vrajitorie, conspiratie !!! sa fie arsi pe rug!!! =)) =)) =))

09 Sep 2008, 16:56

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ata !!!! Partidul ANTENA a gasit raspunsul http://www.hotnews.ro/stiri-politic-427 ... ntului.htm =)) =)) =))

TARE este ca ei vor sa picheteze sediul Comisiei Europene la ora 13:30 iar experimentul probabil va avea loc la ora 11:00 =)) =)) =))
Nu stiu politicienii astia ce sa mai faca numai sa nu fie langa cei dragi in momente de rastriste :))
Si sa nu omitem ca acest comunicat vine de la un partid cu membrii specializati pe crearea de gauri negre mai ales in bugetul statului. :-"

De rasul curcilor ce zice ala. Daca il intrebi nici nu stie ce e o gaura neagra :))

09 Sep 2008, 17:23

$1 scrie:$2Daca il intrebi nici nu stie ce e o gaura neagra :))

dar o gaura neagra marunta o sti!? :-?? =))

09 Sep 2008, 17:38

$1 scrie:$2ar o gaura neagra marunta o sti!? :-?? =))

cit de marunta e gaura aia ??????? cit partidul "antena" ?????? ori punctul negru de aici download/file.php?id=23854&mode=view :)) :)) :)) Vorba lui Viper noi unde bem in seara asta ?

09 Sep 2008, 19:50

$1 scrie:$2Vorba lui Viper noi unde bem in seara asta ?

In gura... :D

09 Sep 2008, 20:24

Nene eu am treabă Miercuri. Moartea să mai aștepte :)

09 Sep 2008, 20:33

$1 scrie:$2ene eu am treabă Miercuri. Moartea să mai aștepte :)

Ha ha ! Asta e ca aia: "din cauza conditiilor meteo nefavorabile, razboiul se va tine in sala!" :))

09 Sep 2008, 20:35

Asta e, nu vreti, sanatate, soatza mea a plecat deja sa cumpere bere la greu, pregatim friptanele si dai nene chef mare :D

09 Sep 2008, 20:39

$1 scrie:$2Asta e, nu vreti, sanatate, soatza mea a plecat deja sa cumpere bere la greu, pregatim friptanele si dai nene chef mare :D

=D> =D> =D> Ai grija Aichiuule cu spatele. Baiatu' stie ce vorbeste. :D

09 Sep 2008, 20:55

Lasa nenea, sa mor satul si fericit, ca doar o viata avem :D

09 Sep 2008, 21:06

Ce fericit sunt. Productie buna de tzuica anul asta
Daca vine sfarsitul maine macar scap de mahmureala :-&

09 Sep 2008, 21:20

$1 scrie:$2asa nenea, sa mor satul si fericit, ca doar o viata avem :D

Stiu, si o gaura in... ca sa fim ontopic :))

09 Sep 2008, 21:58

$1 scrie:$2Stiu, si o gaura in... ca sa fim ontopic :))

neagra
=))

09 Sep 2008, 22:01

Asta e, nu vreti, sanatate, soatza mea a plecat deja sa cumpere bere la greu, pregatim friptanele si dai nene chef mare :D

Ei nu vrem! Ba da, dar uite ca distanta ne impiedica sa chefuim impreuna...
Am langa mine un pahar de vischi, il ridic in cinstea fordistilor.

Sfarsitu' lumii, da-l in mizda pasii.
Da' chiar, Revelionul pe unde il facem?

09 Sep 2008, 22:02

deci DA http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... -se-amana/ :(( :D asa ca o sa mai cragem ceva pe "cosor" =D> =D> =D>

09 Sep 2008, 22:04

Hai ca io deja ridic a 2-a bere ceea ce la mine e enorm :D
Răspunde