ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

09 Sep 2008, 13:45

e bmarianr cu Fiesta ST "Atom Ant" ;)

09 Sep 2008, 21:48

Pe Sos Panduri (cred :D), aglomeratie mare, Focus Negru Hatch, B-76-XFE, am deschis geamul, am salutat, colegul nedumerit :-/ + suparat ca unul i se bagase in fata, am zis cuvintele magice: CLUBFORD, schimbat doua vorbe si gata =D> ..continuat drumul spre ping-pong :))

10 Sep 2008, 13:59

alen vad ca esty din bacau...FAIn...si eu tot din bacau sunt........poate imi dai sau iti dau un id de mess sau un nr de tel...sa mai vb...cine stie poate si o adunare a membrilor bacauani(nu am suporturi cu insigna clubului..de abia am intrat in randul fordistilor :D :D :D )
astept raspunsul tau....si in caz de ceva la PM un id sau un nr de tel.

10 Sep 2008, 14:17

@b3nd3r: ai PM

10 Sep 2008, 17:55

vazut azi in galati pe la ora 18 un mondeo model nou argintiu cu lipicios... nu mai stiu numarul :D care se recunoaste?

10 Sep 2008, 18:15

acum juma de ora pe mihai bravu intre dristor si baba novac, in fata unei biserici, un fusion, nu am vazut numarul, am remarcat stickerul

10 Sep 2008, 21:42

fiesta ST , B-XX-PRD in fata la City Mall..again:D

10 Sep 2008, 21:45

Ce discriminatori sunteti.... vedeti numai focus, fiesta, mondeo de la MK3 in sus, fusion...dar la masini "smekere" nu prea va fug ochii...:(

10 Sep 2008, 22:01

$1 scrie:$2e discriminatori sunteti.... vedeti numai focus, fiesta, mondeo de la MK3 in sus, fusion...dar la masini "smekere" nu prea va fug ochii...:(

Ce spui tu???? Se vad numai bucurestenii intre ei si in special cei care se cunosc. Eu am stat o saptamana in Bucuresti si m-am plimbat cam peste tot, si-mi faceau ochii ca girofaru, macar de vad un stiker ceva si nik. Ce sa-i faci astia cu numar de VN si stiker nu sunt bagati in seama. :D

PS. Glumeam baieti!!! La mai mare si fara incidente!

11 Sep 2008, 03:17

Si eu am stiker,dar nu ma vede nimeni in trafic... :)) Probabil din cauza ca nu mai am Ford. :-"

11 Sep 2008, 08:31

am fazut un Ford Fiesta tango red stickerit si pe fata si pe spate, numere rosii de SM pe Sos. Pipera pe la 9 dimineata. Cred ca se ducea la inmatriculari. Eu eram pieton. :) Fiesta era TDCI :)

11 Sep 2008, 08:49

$1 scrie:$2i eu am stiker,dar nu ma vede nimeni in trafic... :)) Probabil din cauza ca nu mai am Ford. :-"

Te-am vazut eu, am si scris de tine, uita-te in urma. :)

11 Sep 2008, 08:58

NT 85 COD, aseara pe podul grant. eram in spatele lui si de data asta nu i-am mai taiat calea...faceam stanga. dar dupa 2-3 flashuri l-am facut sa iasa pe geam :)

aaaa...si sa nu uit, am vazut-o si pe Bunny, stiu ca nu e ford, dar a fost la o intalnire de noapte si probabil e de-a noastra. Colt decapotabil cu hard top, B-93-BNY.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 11 Sep 2008, 09:08, modificat de 2 ori în total.
Motiv: USE EDIT NEXT TIME !!! :D

11 Sep 2008, 09:05

Mondeo MK3 facelift model 2005, B-59-XNU, azi, 11-09-2008, pe la 8 fara ceva, pe Corneliu Coposu, aproape de intersectia de la Unirea.
Am claxonat, am facut semn cu farurile, nicio reactie. Am reusit sa ajung in paralel cu respectiva masina dar nu am recunoscut soferul (undeva la 40 de ani, ochelari, parca inceput de chelie :D ).
FiÅŸiere ataÅŸate
B-59-XNU.JPG

11 Sep 2008, 11:07

Ieri dupa amiaza, pe podul Hasdeu cam la ora 17.00, Mustang rosu, model vechi, geam sofer coborat, sofer:Ion Tiriac. E prima data ca ma intersectez cu el in trafic.

11 Sep 2008, 11:11

avea sticker? =))

11 Sep 2008, 11:26

Nici numaru' nu l-am vazut ! ..era cam aglomerat, eu de fapt m-am uitat dupa Mustang, se vedea ca este ceva de prin anii '60-'70, apoi m-a surprins mustaciosul de la volan. Ma asteptam sa aiba sofer. Masina e de colectie. Vrea cineva sa-l invite la intalnirea lunara? Eu nu-i stiu adresa, telefonul l-am uitat :D

11 Sep 2008, 11:54

Am vazut si eu ieri pe la 19:20 un FF2 negru pe avarii pe langa Ibis-ul de langa Casa Poporului Vazut stiker-ul intr-un tarziu dar numarul n-am reusit sa-l ochesc... ceva XLE sau de genul! :-??

11 Sep 2008, 12:09

Posibil sa fi fost XFE..l-am "vazut" si eu pe pagina anterioara :))

11 Sep 2008, 12:11

pe pagina sau pe strada l-ai vazut :P :))

11 Sep 2008, 14:01

$1 scrie:$2m fost uimit sa vad un Mini rosu cu sticker clubford, avea nr de Giurgiu,dar nu mai tin minte ce, l-am vazut in seara asta pe bd Timisoara. :)

Nu mai am numere de Giurgiu. :D

11 Sep 2008, 15:12

$1 scrie:$2e pagina sau pe strada l-ai vazut :P :))

Hai domne' ..ca am si pus intre ghilimele :))

12 Sep 2008, 06:33

Vazut aseara pe Magheru (cam in dreptul Ciclop) hatch alb B-XX-HUF, autocolant, numere, tot tacamul. Era trecut de orele 20. Ma asteptam sa fie Huffy, dar la volan era o domnisoara; am claxonat odata dar nu cred ca a sesizat.
Care ai fost?

12 Sep 2008, 07:55

Aseara pe la 21 in parcarea subterana de la Cora Lujerului, FF2 hatch argintiu, B-70-MGX. Eram si eu parcat la vreo 10m, e posibil sa ma fi observat. :)

12 Sep 2008, 07:58

$1 scrie:$2azut aseara pe Magheru (cam in dreptul Ciclop) hatch alb B-33-HUF, autocolant, numere, tot tacamul. Era trecut de orele 20. Ma asteptam sa fie Huffy, dar la volan era o domnisoara; am claxonat odata dar nu cred ca a sesizat.
Care ai fost?

... Doamna Huffy :))
Te-a observat si chiar ii parea rau ca n-a apucat sa reactioneze :)

12 Sep 2008, 08:21

$1 scrie:$2m fazut un Ford Fiesta tango red stickerit si pe fata si pe spate, numere rosii de SM pe Sos. Pipera pe la 9 dimineata. Cred ca se ducea la inmatriculari. Eu eram pieton. :) Fiesta era TDCI :)

sigur era TDCI? ca pe la ora aia pe sos Pipera eu m-am plimbat, numere rosii de SM, am o rata pe luneta :D

12 Sep 2008, 11:42

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m fazut un Ford Fiesta tango red stickerit si pe fata si pe spate, numere rosii de SM pe Sos. Pipera pe la 9 dimineata. Cred ca se ducea la inmatriculari. Eu eram pieton. :) Fiesta era TDCI :)

sigur era TDCI? ca pe la ora aia pe sos Pipera eu m-am plimbat, numere rosii de SM, am o rata pe luneta :D

Poate mi s-a parut. mai aveai ceva galben pe luneta parca :D eu am trecut pe trecerea de pietoni chiar in fata ta. dar mi-a fost tarsa sa ma opresc in mijlocul strazii sa strig la tine :D

15 Sep 2008, 11:14

Focus PH ?? UHB parca, langa aeroportul Baneasa, in directia ploiesti. Am dat flashuri, s'a dat in dreapta si se uita mirat la mine. Sper sa se fi prins pana la urma :D

15 Sep 2008, 12:48

Era tata :P. Mi-a zis dupa aia ca ii arata unu' dintr-o Fiesta un oval cu degetele =)), si-a intrat putin in panica :D.
Scuza-l, fiindca e foarte panicat cand vine cu masina in Bucuresti.

15 Sep 2008, 14:41

:)) am banuit eu ca e tatal, sau unchiul cuiva
Răspunde