@adi
1. Nu pot spune ca am vazut extraordinar de multe, dar pe cele care le-am vazut n-a existat una sa nu fie luta in trombon
2. Pai tie ti se par la locul lor remarcile citate de mine, au ele ce cauta acolo? Ce relevanta are faptul ca Basescu n-a fost niciodata in emisiune la ei!? E clar un mic tertip de a mai lovi nitel in stilul consacrat al emisiunii!
In plus de asta faptul ca nu a fost niciodata la Antena 3 mi se pare cat se poate de normal! Tu te-ai duce in "casa" dusmanului tau!?
3. Ce am avut de spus cred ca am spus: Mi-e scarba de ei! Pentru ca obsesia lor o percep ca pe fanatism. Stiu mai bine ca tine cum "lucreaza" presa iar cand ii vad ca se bat cu pumnul in piept invocand libertatea presei mi se face scarba. Cand am intalnit atatea articole comandate de politica. Cand sunt cazuri cunoscute, si mult mai multe necunoscute, de santaje din partea presei. Nu mi se poate face decat scarba desi pentru Cristoiu, care a fost coleg cu tata, cat si pentru Radu Tudor, un jurnalist tanar si talentat am oarece respect, n-am cum sa nu ma revolt.
Si ca dovada a libertatii presei si dreptului la exprimare am postat aseara pe blogul emisiunii Sinteza Zilei un comment care n-a aparut nici pana azi si nici nu va aparea, desi nu continea nici un fel de limbaj trivial sau alta forma de jignire sau ofensa adusa cuiva.
Era doar o simpla constatare pe aceeasi tema expusa si mai devreme

singurul motiv pentru care cred ca nu a aparut este ca ar fi fost singurul post afisat PRO Basescu
PS: ai revenit si tu printre noi!? N-am mai auzit de tine de ceva vreme

Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W