ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
05 Sep 2008, 08:22
Am constatat ca in Tulcea a aparut un Bentley Flying Spur ..hm , are lumea bani !
Simpatic nume i-au gasit aia de la Renault pseudo-suv-ului lor : Kelos !(l-am vazut ieri expus ) Va dati seama ce succes o sa aiba la cei care sufera de calvitie ?
05 Sep 2008, 08:27
Buna gluma dar la francezi suv-ul se numeste KOLEOS si are legatura (numele) cu ceva din latina sau cam asa care ar insemna... testicul!
http://en.wikipedia.org/wiki/Latin_profanity
05 Sep 2008, 09:15
Koleos ii zice si la RO ...da fiind asa urit nu m-am putut uita prea mult la el si mi s-a parut ca scrie Kelos
05 Sep 2008, 22:40
Astazi 5 septembrie, ma intorceam din Pantelimon. Pe sensul opus care ducea spre Pantelimon, inainte de pod si de semnul de iesire din Bucuresti un focus negru cu capota indoita si pe jos 2 batranei imprastiati. Un barbat si o femeie. Barbatul avea sange la cap si nu mai misca iar femeia avea o gaura mare in picior si mai misca putin capul, probabil nu mai avea mult de trait.
Nu inteleg de ce trebuiau oamenii aia sa traverseze pe acolo in conditiile in care nu era nici trecere si nici case pe marginea drumului sa zici ca aveau vreo treaba.
Probabil soferul masinii a trecut de pe banda din dreapta pe bana din stanga din spatele unui camion sau dubite care nu ii permitea sa vada banda din stanga si s-a produs nenoricirea.
Chiar si daca soferul nu era vinovat si chiar daca nu avea viteza mare, oare cum o sa traiasca omul ala cand stie ca a omorat 2 oameni...?
Eu nu inteleg cu unii oameni percep realitatea si nu cred ca multi oameni sunt lucizi cand merg pe strada, sau cel putin nu o arata.
MARE ANTETIE FRATILOR!!!
07 Sep 2008, 00:50
Ca sa schimb un pic registrul... golful din imagine. Inauntru piele alba, iar in stinga volanului - desi se observa mai greu - este o micutza vaza.... si avea si floricele. Pe viu... arata cochet; soferita asemenea.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

11 Sep 2008, 19:00
Astazi am fost prin Bucuresti si m-am decis sa ies din infern pe o scurtatura comunicata de un prieten la telefon.Iata ce m-a oripilat...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

11 Sep 2008, 19:32
K, eu nu ma prind

. Ce?
11 Sep 2008, 19:52
nu vezi ce brusc se termina banda I? nu esti atent intri in papusoi
11 Sep 2008, 21:15
nu intrii in papusoi, pentru ca e indicatie pe banda 1 sa ocolesti
11 Sep 2008, 21:46
mda in ultimul moment
11 Sep 2008, 22:00
Ar bine bine papusoi,te infigi direct in gard.Cine stie al cui o fi terenul de n-au putut astia sa asfalteze,oricum n-am mai vazut asa ceva pana acum si mai este si prost semnalizat.
12 Sep 2008, 00:39
oho, portiunea aia de drum a stat aproape 1 an neasfaltata. o buna perioada de timp s-a circulat chiar pe o banda. s-a incercat cumpararea unei portiuni de teren dar proprietarul a fost mai incapatanat...
12 Sep 2008, 06:46
Mie nu mi se pare mare smecherie. Cand conduc ma mai uit si-nainte, vezi naibii ca se termina strada

. Plus ca e semnul ala pe jos. A, ok, nu-mi place, dar mai e pana la oripilat

.
12 Sep 2008, 08:03
O mai mare tampenie nu am vazut! Trebuiau puse placute dalea de avertizare in boschetii aia, sa le vezi naibii noaptea, nu sa tragi o amarata de sageata pe asfalt pe care nu stiu cati o observa. Cu atat mai mult cu cat trebuiau puse mai multe sageti dalea oblice, nu aia franta, ca nu face nimeni la stanga acolo. Niste idioti...
12 Sep 2008, 08:43
Ba sunt sigur ca ai vazut tampenii si mai mari. Nu de alta dar eu am vazut de nenumarate ori ditai gropile (ma refer la alea sapate dinadins) care au semnalizare exact pe marginea gropii la care poti sa ai urmatoarea surpriza: Mergi normal pe banda ta si cel din fata schimba banda. Tu o tii inainte si cand cel din fata s-a dat la o parte surpriza!!! Gaura (sau alt obstacol la cativa metri. Si tu ai masina care merge paralel cu tine iar in partea cealalta nu ai unde sa fugi. Mie mi s-a intamplat asa ceva da vreo 2-3 ori, dar norocul meu ca viteza care o aveam mi-a permis sa ma opresc la timp (dupa o franare violenta).
Daca ar pune semnalizare din timp in cel mai rau caz lovesti panoul dar ai timp sa te opresti pana sadai in ceva mai urat.
12 Sep 2008, 08:46
$1 scrie:$2a sunt sigur ca ai vazut tampenii si mai mari. .
Oho-ho , pai in Tulcea majoritatea lucrarilor sint semnalizate pe dos : semne de ocolire spre trotuar , banda care se ingusteaza indicata gresit s.a.m.d.(o sa pun niste poze )
12 Sep 2008, 18:12
si daca mergi inainte mai e inca o zona unde e la fel. din 2 benzi, se micsoreaza drumul din cauza curtii unuia, si apoi se revine la 2 benzi. wtf?! inca 4 metri mai trebuiau luati din curtea aluia!
13 Sep 2008, 17:32
hm... fain se mai termina banda aia... drumul poate fi considerat 'scurtatura catre lumea de apoi'...
16 Sep 2008, 21:14
Am vazut astazi un nissan GT-R alb portelan. M-am simtit ca si cand as fi vazut extraterestrii.
16 Sep 2008, 21:32
Ce maaa? Cum GT-R? pfuu astia au innebunit de tot
V12Biturbo
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

16 Sep 2008, 22:21
1. Parcare...
2. Ambulanță? o.O
3. Semaforul de la Bd. Timișoara cu Vasile Milea...
4. Același semafor după furtună.
3 și 4 - comentarii - să-i bag undeva pe dobitocii de la primărie care permit astfel de lucru cu spatele pe spinarea conducătorilor auto. Ca să vezi semaforul respectiv de pe banda a doua, tre` să fii Superman, ca să-l vezi de pe banda 1 tre` să fii Plasticman.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

16 Sep 2008, 22:49
Am observat și eu semaforul ăla și nu înțelegeam ce dracu are
16 Sep 2008, 23:08
$1 scrie:$2m vazut astazi un nissan GT-R alb portelan. M-am simtit ca si cand as fi vazut extraterestrii.
Trebuie sa-i vina unui amic care activeaza pe alt forum. O fi fost a lui. S-ar putea insa sa fie 2 (aduse oficial, nu cele de pe Autovit).
17 Sep 2008, 08:54
$1 scrie:$2m observat și eu semaforul ăla și nu înțelegeam ce dracu are

E pentru pietoni, domnilor. La rosu stai pe loc, la galben te asezi in blocstarturi, la verde o tulesti pe zebra. Simplu, nu?
17 Sep 2008, 10:45
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m vazut astazi un nissan GT-R alb portelan. M-am simtit ca si cand as fi vazut extraterestrii.
Trebuie sa-i vina unui amic care activeaza pe alt forum. O fi fost a lui. S-ar putea insa sa fie 2 (aduse oficial, nu cele de pe Autovit).
ce prieteni domnu', ce prieteni...
17 Sep 2008, 18:19
va scriu din trafic. ploua si e groaznic. nu ieesiti din casa.