Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Re: aparate dvd radio compatibile

10 Sep 2008, 12:10

atit unitatile de la Blue Xenon cit si cele de la Carbest/Autogadget sunt unitati cu gpsbox aditional si sunt identice. de potrivit s-ar potrivii dar ... comenzile de pe volan nu vor functiona si nu vei putea asculta muzica in timp ce urmaresti navigatia pe display ... te rog sa astepti citeva saptamini, maxim 2 - 3 si iti voi da relatii desprea alte unitati similare la care aceste probleme furmizorii sustin ca nu mai exista
Ultima oară modificat de toxicristi pe 10 Sep 2008, 13:46, modificat 1 dată în total.
Motiv: citare ultimul mesaj

10 Sep 2008, 13:11

Multumesc... sigur voi astepta!
Ultima oară modificat de toxicristi pe 10 Sep 2008, 13:46, modificat 1 dată în total.
Motiv: citare ultimul mesaj

Re: Compatibilitate unitate aftmarket

11 Sep 2008, 01:49

Salutari,

Si eu as vrea sa schimb unitatea standard 6000CD cu o navigatie.
Am gasit aici: http://www.tradesolution.hk, in sectiunea "Specialties DVD Player " urmatoarele produse:

T7106G Double Din Car DVD Player with Bluetooth and GPS for Ford Mondeo - dupa forma acesta pare a se potrivi in locul cd-player-ului standard... stie cineva daca dimensiunile sunt aceleasi si daca ar fi compatibil si cu FF2 facelift?
T785G Car DVD Player with Bluetooth for Ford Focus with Built GPS Box - necesita schimbarea ramei - de unde se poate cumpara alta?

Fiind cu GPS-uri incorporate, ar trebui sa poti asculta muzica in timp ce urmaresti navigatia... si poate functioneaza si comenzile de pe volan - fiind produse pentru masini ford. :-??

A mai folosit cineva aceste navigatii... sau a mai cumparat cineva orice de pe acest site? Preturile sunt ok... iar plata se pare ca se face prin PayPal, costurile de transport fiind aprox 100$.

Multumesc anticipat.

11 Sep 2008, 05:36

unitatile care le-ai postat nu au functia dualzone - cea care permite functia de a avea imaginea gps simultan cu radio/cd - si sunt similare cu cele de la carbest/autogadget/bluexenon, personal am scris despre ele in citeva posturi. una o am si eu montata pe masina.
la pret + taxe de transport trebuie sa adaugi TVA si Taxa vamala = aprox. 40%, oricum ar fi pretul la vinzator este foarte mare (in mod normal o astfel de unitate se invirte in jurul lui 400 - 500USD)

despre plusurile si minusurile acestor tipuri de unitati am scris in cadrul postului (vezi mai sus, inclusiv in pagina anterioara)

o sa scriu in curind si despre alte tipuri de unitati aftermarket factory fit

11 Sep 2008, 10:59

$1 scrie:$2tit unitatile de la Blue Xenon cit si cele de la Carbest/Autogadget sunt unitati cu gpsbox aditional si sunt identice. de potrivit s-ar potrivii dar ... comenzile de pe volan nu vor functiona si nu vei putea asculta muzica in timp ce urmaresti navigatia pe display ... te rog sa astepti citeva saptamini, maxim 2 - 3 si iti voi da relatii desprea alte unitati similare la care aceste probleme furmizorii sustin ca nu mai exista

Buna ziua,

Sunt ft interesat de acest subiect...sincer si eu ma gandesc sa achizitionez acest produs si intra-adevar niste pareri sincere ne vor fi de MARE ajutor

Va multumesc

11 Sep 2008, 11:04

ai sa gasesti pe acest thread (post) toate impresiile mele vis'a'vis de aceste unitati ... in concluzie eu personal sunt dezamagit ( sunt si eu putin pretentios, dar cind tragi linia si constati ca ai dat 2.700RON si nu functioneaza comenzile pe volan ori calitatea imaginii pe display nu este stralucita eu spun ca poti sa fi pretentios )

PS daca doresti o sa-ti dau PM cu nr. de telefon, pentru detalii si informatii

11 Sep 2008, 14:52

Va salut,
problema cu aceste unitati all in one ma macina si pe mine de ceva vreme. Poate puteti sa ma ajutati intr-o problema. Pe toate site-urile din Romania de pe care poti achizitiona navigatiile apare scris ca este dedicata ford focus. Fordul meu are culoare de interior rosie, desi cele mai intalnite sunt cu culoare verde a butoanelor. Nu am reusit nici pana acum sa aflu daca exista si pe culoare rosie de la nici un dealer al produsului. Daca aveti informatii despre acest lucru va rog sa ma ajutati.
Multumesc!

11 Sep 2008, 15:07

NU, pentru FOCUS toate sunt negre cu light fundal verde, inclusiv la cele comandate direct CHINA. nu ma pronunt la cele pentru MONDEO

11 Sep 2008, 18:11

isotech_ro,
la Mondeo MK3 din 2002 ce s-ar putea potrivi, in clasa a ce s-a prezentat in acest topic (navigatie, bluetooth etc)?

11 Sep 2008, 18:27

nu stiu exact ce formfit are mondeo mk3, daca poti macar sa-mi dai dimensiunile exterioare. Din cite stiu eu pe mondeo s-au folosit atit 1,8DIN, cit si 2DIN, functie de anul de fabricatie (asta in partea din bord), iar frontface a fost ba trapezoidal ba dreptunghilar. Daca a-si sti VIN, poate a-si afla mai repede din Microcat. Stiam ca cei de la Blue Xenon aveau unitati cu frontface trapezoidal. Eu insa am mari retineri fata de acestea. ma repet putin, dar trebuie sa atrag atentia asupra partii video, la toate unitatile importate de Heirst Romania ( Autogadget / Carbest / Blue Xenon ). Vinzatorii sunt OK dpdv comercial / Producatorul propriu-zis al unitatilor lasa de dorit cu produsul.

11 Sep 2008, 19:42

Cred ca in 2002 e cel de 1.8DIN , cum e si pe Focus 1. In 2003 s-a facut schimbarea, din ce stiu.

@MirceaMM, vezi aici daca nu esti sigur de care e : http://www.caraudio-service.ru/shtatniki-ford.html

15 Sep 2008, 11:44

Acesta este la mine si vreau ceva mai bun.
Ce tip s-ar potrivi?
FiÅŸiere ataÅŸate
6000_CD_RDS_EON.JPG

15 Sep 2008, 11:47

$1 scrie:$2cesta este la mine si vreau ceva mai bun.
Ce tip s-ar potrivi?

cred ca, cel mai indicat in cazul tau, ar fi o unitate 1DIN cu monitor retractabil + masca adaptoare. unitati multimedia 1,8DIN cam rar

15 Sep 2008, 13:23

Stiu ca cineva a reusit sa bage un 2DIN intr-un Focus 1 (deci cu aceeasi unitate audio ca a ta). Probabil a fost nevoie de usoare modificari, diferenta fiind de aproximativ 1cm intre 1.8DIN si DIN.

15 Sep 2008, 13:29

$1 scrie:$2tiu ca cineva a reusit sa bage un 2DIN intr-un Focus 1 (deci cu aceeasi unitate audio ca a ta). Probabil a fost nevoie de usoare modificari, diferenta fiind de aproximativ 1cm intre 1.8DIN si DIN.

este posibil insa trebuie schimbat partea metalica din spate (rama adaptoare + suport metalic spate bord 2DIN - este necasara demontarea partiala a bordului) cca. 300RON, este destul de costisitor si laboris, de aceea recomand 1DIN cu monitor retractabil

19 Sep 2008, 09:58

$1 scrie:$2ttp://www.bluexenon.ro/multimedia-integrate/ford-mondeo-2008.html

Nu sunt sigur daca o sa mearga si comenzile pe volan, sper ca in 2-3 sapt maxim sa montez asa ceva pe masina.
Urmareste topicul de la Mondeo4.

Buna ziua,
ati reusit sa acizitionati acest produs?...asteptam cu nerabdare vesti si impresii.
Va multumesc

26 Sep 2008, 13:20

Gata am renuntat la GUNOAIELE care se vehiculeaza pe piata din Romania si am adus eu direct de la producator China. Atit model pentru FOCUS/Cmax-Fiesta), cit si pentru NewMondeo/NewFocus. Modelul pentru Focus Cmax deja l-am probat si testat, modelul pentru NewMondeo/NewFocus urmeaza la montaj si testare. Preturile sunt undeva la 75-80% din ceea ce se vehiculeaza pe piata din Romania, functioneaza perfect, inclusiv comenzile pe volan, iar de calitate sa nu mai vorbesc. O sa revin cu amanunte dupa ce se monteaza si cea de a doua unitate.

26 Sep 2008, 13:40

$1 scrie:$2m adus eu direct de la producator China. Atit model pentru FOCUS/Cmax-Fiesta), cit si pentru NewMondeo/NewFocus. Modelul pentru Focus Cmax deja l-am probat si testat, modelul pentru NewMondeo/NewFocus urmeaza la montaj si testare. Preturile sunt undeva la 75-80% din ceea ce se vehiculeaza pe piata din Romania, functioneaza perfect, inclusiv comenzile pe volan, iar de calitate sa nu mai vorbesc. O sa revin cu amanunte dupa ce se monteaza si cea de a doua unitate.
De apreciat ceea ce ai facut. Asteptam detalii, DAR te rog ca detaliile sa le le pui intr-un thread nou la Comerical, cat mai complete, cu pret :D. Apoi poti pune aici un link al noului thread.

26 Sep 2008, 14:28

da, da sa pui link!

ardem de nerabdare. :)

26 Sep 2008, 21:14

Asadar am revenit, asa cum am promis, cu primele fotografii si constatari dupa montaj, iar miine cu fotografii de pe autoturismele pe care s-au montat, poate si niste filme cu modul de functionare, dar o sa incep cu inceputul.

Deci, dupa ce m-am "ars", chiar bine de tot, cu unitatile comercializate in Romania de catre diversi "geambasi de cai morti" ( Carbest, Autogadget, Blue Xenon, de fapt importatorul este o singura firma Hellerau Heist S.R.L., iar comercializarea se face prin cele 3 firme de distributie ), nemultumit fiind, in special de calitatea unitatii (imaginea pe display, functii conexe) am testat doi producatori de astfel de unitati personalizate din China - Hong Kong, dintre care unul s-a aratat interesat de patrunderea in Romania. La demersul meu s-a alaturat si colegul de forum forbidden27 care era foarte interesat de o unitate pentru un NewMondeo, si asa s-a nascut acest import, in regim de ENGENEERIG SAMPLE, pentru Focus II / Cmax / Smax / NewFiesta / Turneo Connect (format rectangular), respectiv NewMondeo / NewFocus (format oval), in fapt unitatile pot sunt interschimbabile daca exista masca ornament din bordul masinii.

Unitatile au urmatoarele caracteristici tehnice:
-DVD/DVD-R/VCD/CD/CD-R/CD-RW/Mp3/Mp4/DivX player
-Display de 7" TFT LCD, touchscreen ( pentru Focus II / Cmax / Smax / NewFiesta / Turneo Connect )
-Display de 6.2" TFT LCD, touchscreen ( pentru NewMondeo / NewFocus / Smax* / Cmax* - *pentru cele cu unitati Sony )
-Sistem de navigatie GPS - OS: WinCE 5.0
-Functioneaza cu diverse software de navigatie: iGO, TomTom, Route66, Destinator
-DualZone (se poate asculta radio/cd/dvd in timp ce navigatia gps este in functiune)
-Bluetooth v.2.0 stereo - poate prelua simultan pina la 5 telefoane ale ocupantilor din masina, inclusiv muzica redata de pe telefonul mobil prin canal Bluetooth
-Compatibilitate 100% cu comenzile pe volan
-Slot pentru card SD/MMC, respectiv microSD pentru unitatea de NewMondeo/NewFocus
-USB input
-Compatibilitate/Conectivitate Ipod ( numai pentru unitatea Focus II / Cmax / Smax / NewFiesta / Turneo Connect )
-TV tuner
-Telecomanda IR
-Radio FM/AM - 18 posturi memorate FM + 12 posturi memorate AM
-4*52W amplificator MOSFET
-Sistem anti-shock
-2 iesire RCA AV pentru display tetiere (functia dualzone permite ca pe display tetiere sa se urmareasca un film in timp ce pe unitatea centrala ruleaza navigatia
-input AUX;
-input camera mers inapoi
-senzor GPS
-unitatile au venit cu toata conectica, astfel incit la montaj NU S-A INTERVENIT IN CABLAJUL autoturismelor, deci NU SE PIERDE GARANTIA daca montajul se face intr-o unitate agreata Ford.
-unitatile nu vin cu antena TV si cu camere pentru mersul inapoi, acestea achizitionindu-se separat.

Amindoua unitatile au fost montate pe autoturime, respectiv pe Ford Smax - unitatea pentru Focus II / Cmax / Smax / NewFiesta / Turneo Connect (format rectangular - foto 1-2-3), si NewMondeo - unitatea pentru NewMondeo / NewFocus / Smax* / Cmax* (format oval - foto 4-5-6).
Ca software de navigatie s-a folosit Nav'N'Go iGO 2008.
Unitatile au functionat perfect "din prima" inclusiv comenzile de pe volan, iar de calitate ... nici nu admite termen de comparatie fata de ce am avut montat ... iar toate functiile din specificatiile tehnice au functionat.

Miine o sa revin si cu fotografii de pe masina, inclusiv un filmulet despre modul de lucru, si am sa-l rog si pe colegul de forum forbidden27 sa-si spuna parerea ...

PS nu voi da detalii comerciale si de producator la cererea moderatorilor forumului, pentru detalii va rog PM
FiÅŸiere ataÅŸate
frontface.jpg
lateral spate.jpg
accesorii.jpg
frontface.jpg
spate.jpg
accesorii.jpg

27 Sep 2008, 08:31

Ieri am montat sistemul la Transatlantis Constanta. Montajul a decurs fara probleme, unitatea fiind perfect compatibila, nefiind necesar nici un alt adaptor, masca, etc. Service-ul il monteaza fara probleme daca unitatea este compatibila, timpul de montaj a fost de cca. 2ore, manopera 156 RON. Comenzile pe volan functioneaza fara alt adaptor aditional. Singura chestie este ca nu il mai 'vede" Convers+, dar asta nu o consider o tragedie. Referitor la calitate, am fost placut surprins, in privinta calitatii audio, se aude mult mai bine decat unitatea originala, imaginea pe monitor super clara, unghi de vizionare foarte mare. Astazi o sa incerc sa conectez un hard disc extern si sa incerc niste filme si videoclipuri in format DivX, am testat numai DVD si VCD, merg fara probleme.
O sa revin duminica seara cu mai multe detalii si poze.
Pt colegul isotech, ^:)^ ^:)^ ^:)^ =D> =D> =D>

27 Sep 2008, 12:52

Felicitari pentru initiativa! Isotech, peste vreo luna sper sa am buget pentru asa ceva, te voi contacta pe PM pentru detalii.
Sa le stapaniti sanatosi, eventual cand aveti timp poate faceti un review al modului de functionare. [-O< ^:)^

27 Sep 2008, 19:05

Pe mine sincer mă mănâncă buzunarul rău de un astfel de sistem :D

28 Sep 2008, 02:39

Super! Si eu caut asa ceva. Mi-ar fi placut pt newfocus sa aiba si conectivitate iphone/ipod, nu cred ca era ceva sofisticat daca la prima unitate exista. Avantajul ar fi ca nu mai intinzi mana dupa tf sa schimbi melodia. Poate le faci o sugestie daca tot le testezi. Acum avem si noi iphone, de! :)

28 Sep 2008, 09:39

$1 scrie:$2uper! Si eu caut asa ceva. Mi-ar fi placut pt newfocus sa aiba si conectivitate iphone/ipod, nu cred ca era ceva sofisticat daca la prima unitate exista. Avantajul ar fi ca nu mai intinzi mana dupa tf sa schimbi melodia. Poate le faci o sugestie daca tot le testezi. Acum avem si noi iphone, de! :)

din cite vad eu, ambele unitati au in spate mufa pt conectarea cablului pt ipod(rotunda cu gauri pt pini). interesant este daca unitatea ovala are si meniu pt ipod. cablul de conectare am inteles ca lipseste.

28 Sep 2008, 11:17

Revin asa cum am promis si cu fotografiile di filmuletul de pe masina, dar in primul rind vreu sa multumesc tuturor care au comentat pozitiv ori au trimis PM.
Totodata, pentru ca inca nu sunt inca foarte decis daca sa fac din asta o latura comerciala, anunt ca preturile le-am stabilit doar prin prisma ENGENEERING SAMPLE aduse deja ( este posibil ca pretul sa fie putin mai jos functie de o serie de factori, cum ar fi transportul ), iar DACA O SA MAI FAC IMPORT O SA-L FAC NUMAI SI NUMAI PENTRU MEMEBRII CLUBFORD.

FiÅŸiere ataÅŸate
consola multimedia.jpg
consola winCE 5.0.jpg
boot nav.jpg
config nav.jpg
nav.jpg
boot dvd.jpg
menu dvd.jpg
montaj.jpg
smax.jpg

28 Sep 2008, 11:20

si o imagine cu un film in format DivX

PS @muzica9 : trebuie intrebat colegul Forbiten, dar totusi conectivitatea cu iPod presupune ca si meniul consolei multimedia (partea software) sa recunoasca si sa poata comunica cu acesta
FiÅŸiere ataÅŸate
divx.jpg

28 Sep 2008, 15:10

$1 scrie:$2eri am montat sistemul la Transatlantis Constanta. Montajul a decurs fara probleme, unitatea fiind perfect compatibila, nefiind necesar nici un alt adaptor, masca, etc. Service-ul il monteaza fara probleme daca unitatea este compatibila, timpul de montaj a fost de cca. 2ore, manopera 156 RON. Comenzile pe volan functioneaza fara alt adaptor aditional. Singura chestie este ca nu il mai 'vede" Convers+, dar asta nu o consider o tragedie. Referitor la calitate, am fost placut surprins, in privinta calitatii audio, se aude mult mai bine decat unitatea originala, imaginea pe monitor super clara, unghi de vizionare foarte mare. Astazi o sa incerc sa conectez un hard disc extern si sa incerc niste filme si videoclipuri in format DivX, am testat numai DVD si VCD, merg fara probleme.
O sa revin duminica seara cu mai multe detalii si poze.
Pt colegul isotech, ^:)^ ^:)^ ^:)^ =D> =D> =D>

Buna ziua,
va rog dak se poate la ce v-ati referit cand ati spus ca incovenient ca nu nu il mai 'vede" Convers+, computerul meu de bord este exact convert+ deci din pct meu de vedere mi-ar fi util mai multe detalii legate de acest aspect
va multuemsc

28 Sep 2008, 15:20

Felicitari colegului isotech =D> =D> =D> !!!

Unitatea arata excelent, astept cu nerabdare impresii si poze de la colegul forbidden sa vedem cum arata unitatea pe New Mondeo. Foarte curios sunt si eu daca modelul pt New Mondeo are preinstalat interfata de iPod, de cablu voi face rost intr-un fel sau altul daca raspunsul este pozitiv.

Un alt detaliu care m-ar interesa este unde vine instalata antena GPS pt sistemul de navigatie? Eu nu am asa ceva preinstalat si as fi curios unde se pune.

Deja ma mananca palma ...dreapta :-S.

28 Sep 2008, 16:51

@valere: Asadar, convers+, ca si la mine de altfel, nu-ti va afisa date despre piese unitatii (track 1 -> n si ceasurile nu vor mai fi sincrone). Acest schimb de date se face pe magistrala CANBUS a masinii, dar este foarte bine pentru ca orice incompatibilitate s-ar fi inregistrat in computer de bord ca eroare. Ca o paranteza" intre meniurile computer de bord clasic, si cele care au afisaj convers+, nu exista nici o diferenta, doar acel display mult mai spectaculos al convers+ ... aaa ... si am uitat presiunea in pneuri si afisajul cu usile masinii ... deci convers+ nu va mai afisa track1 samd
Răspunde