de silviu 29 » 17 Sep 2008, 09:42
Buna ziua, sunt Silviu din Galati si as dori sa va transmit faptul ca nu sunt multumit de bucsile comandate , cele pt ciolane si bratul in L de la suspensia spate. Dupa ce le-am schimbat stiti bine ca am comandat un ciolan nou. V-am trimis si un mail cu problema mea dar nu am primit nici un raspuns. dupa ~1000 km de la schimbare au inceput iar sa troncane mai rau ca inainte, parca as merge cu caruta, plus ca masina nu are stabilitate pe puntea spate si fuge de c.. si scartaie la fiecare denivelare de pe drum. Pe bucsile comandate 8 buc am platit ~160 ron iar manopera a fost de 80 ron, iar dupa 2 sapt si 1000 km am comandat ciolanul pt ca trancanea alta cheltuiala cu manopera 40 ron. Acum trebuie sa rezolv problema si sa schimb celalalt ciolan si bratele in L dar sa le comand cu tot cu bucse in cutie, Boge parca e producatorul lor. Cu acest mesaj nu vreau sa va aduc neplaceri deoarece nu dvs ati produs acele bucse. Stiti bine ca nu achizitionez piese si consumabile decat de la Forcar si pana la aceste bucse nu am avut nicio problema cu tot ce am comandat de la firma dvs. totul a decurs f repede si cu profesionalism. Cu acest mesaj vreau sa rezolv totusi problemele masinii si de aceea as dori sa imi trimiteti un PM cu preturi pentru:"ciolan", brate in L, discuri de frana fata , ulei ,filtru ulei,filtru polen,filtru aer,lichid servodirectie. Va multumesc , Silviu.
FF2 FACELIFT TURNIER TDCI 110 CP(DPF) 2008