ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
20 Sep 2008, 21:24
mai baieti, de unde vedeti voi toate filmele astea ?
nu ma refer la "trailere", ci la filmul in sine....n-am mai vazut demult un film mai nou...
scuzati-mi naivitatea
20 Sep 2008, 22:01
E careva pe aici care urmareste:
Lost
Stargate Atlantis
Sarah Connor (cu terminatorii)
Batlestar Galactica
Prison break
Kyle
Ghost whisperer
Heroes
Si alte SF-uri??
20 Sep 2008, 22:54
Da

, in special primul si al 5-lea.
20 Sep 2008, 22:57
Da: 2, 4 si 8
20 Sep 2008, 23:32
Boogie - vazut vineri la multiplex in Vitan
mi-a placut
21 Sep 2008, 13:00
Am auzit si eu de Andromeda si am zis ca am sa-l vad, dar momentan am ramas putin in urma la Prison break si tre' sa recuperez.

In rest sunt la zi cu toate fara sa pierd nimic si ma refer la zi, la ce a scos producatorul nu la ce dau ei la tv.
21 Sep 2008, 15:31
Din toate serialele care le-am enumerat cel mai disperat sunt dupa SGA.
Ala cum apare, cum sunt calare pe el sa-l vad, de multe ori si fara subtitrare.
21 Sep 2008, 15:57
A vazut careva Storm Cell? Poate sa-i dea careva o nota?
21 Sep 2008, 21:51
@adicristea: de unde le cumparati, ma rog ?
21 Sep 2008, 22:59
unele de la magazinul DC++
22 Sep 2008, 09:07
Vazut aseara Wanted (cumparat, desigur

). Din punctul meu de vedere... e unul dintre cele mai proaste filme ever. Ok, mi-au placut efectele, chiar si ideea e interesanta, dar modul in care a fost facut scenariul mi se pare prost, prost, prost. Cine vrea sa comentam pe aceasta tema sa spuna

.
22 Sep 2008, 10:16
Eu nu am inteles cum naibii s-a gandit scenaristul ala. Ok, daca la sf filmului afli de ce l-au antrenat pe el (ca cineva, nu spunem cine ca poate mai sunt unii masochisti de vor sa vada filmul, nu-l poate omori), de ce mama lu' Stefan cel Mare l-au mai invatat toate smecheriile alea? Asa il trimiteau cu un cutit de bucatarie si gata

.
22 Sep 2008, 10:23
mai vechi :
eddie murphy - delirious (standup comedy, cred), iar daca vreti sa intelegeti mai bine niste chestii din el, vedeti intai si predecesorul, nu mai stiu cum ii zicea, desi prima parte a acestuia din urma nu mi s-a parut tocma reusita.
22 Sep 2008, 10:37
@adicristea
cred ca tot filmul a fost facut sub motivul de-a o vedea pe d-na Pitt cum iese din cadita cu minuni tatuata peste tot... intr-un mod destul de interesant, as putea zice
22 Sep 2008, 22:31
Probabil la despre Continuum era vorba. Maine vizionam ep 5 din PB