vand Ford Sierra
Vand un Ford Sierra ,propietate personala,1954cm3,1989,berlina,injectie multipunct pe benzina,negru metalizat,cu trapa actionata manual.Are motorul facut de la 233430km iar acum am 257300(aprox).Motor curatat,pus semeringuri noi(toate schimbate)si segmenti noi(234075km),bujii noi.Are compresie f. buna ,nu pierde ulei sau alte lichide...Am schimbat ceva piese gen pompa de benzina(,bucsaraie,si bratele de pe puntea fata.Deasemeni am vopsit-o anul trecut la o firma care avea cuptor pt vopsitorie(deci nu vopsita la coltul blocului
)Am si anvelope relativ noi le-am schimbat pe toate 4 odata.Am tinut in principiu evidenta a tot ce am facut eu pe masina(cand am schimbat filtre kit distributie,cand am schimbat diverse piese)Toate lucrarile pe care le-am facut la masina le-a facut mecanicul meu care a lucrat la Ford deci "mana" competenta .Una peste alta masina este ieftina de intretinut (comparativ cu alte masini din gama Ford!) iar piese gasesti pe la magazinele de specialitate.Raspund la orice alte intrebari pt cei interesati fie aici fie la telefon.Pretul:6500 lei(Ron) negociabil.. Tel.0740766066/0732771306
ps.masina o vand ca mai am una(tot Ford evident
) si e prea mult pt mine
.Si inca ceva am si piese de schimb(nu prea multe) pe care eu inca nu am apucat sa le folosesc(amortizoare si altele ca nu stiu cum le zice)+4 jenti de metal cu anvelope.

ps.masina o vand ca mai am una(tot Ford evident

- jon
- Ford Freak