Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Macara ptr Ford Focus 2001

02 Oct 2006, 10:43

Am ajuns sambata pe la magicianul Laur in urma unui incident cu macaraua de pe stanga. Aceasta nu mai vroia sa ridice, cu toate ca motorasul se auzea. Asa ca am fost la el si mi-a dat toate alea jos de pe usa. Diagnostic: marginile rolei de plastic sunt mancate de acel cablu si oricum le-ar pune tot o sa sara de pe acea rola. Mai este si cablul, care nu mai poate fi indreptat. Solutie: Trebuie sa schimb toata macaraua pentru aceste rahaturi. Nu ar fi o problema, dar am sunat la dezmembrari si mi-a zis tipul ala ca ar costa cam 4.5 milioane, una de pe un focus 2003. Ma puteti ajuta cu niste idei, sugestii, unde ar trebui sa merg, cu cine sa vorbesc. Laur mi-a zis ca se intereseaza si el la tovarasul de la Romcar, dar vreau sa vad mai multe variante. So help, ma afum in masina (sunt fumator si e blocat geamul de pe partea soferului) :P :icon_mrgreen:

02 Oct 2006, 10:54

nush cu cablul da roata ti-o fac eu

02 Oct 2006, 11:09

Bogdan,

Laur zicea ca se face greu roata aia si costa mult. Cunosti pe cineva la mase plastice, sau o faci tu personal? Ar fi super ca sa nu mai dau o gramada de bani pentru o bucata de plastic. De cablu vad eu de unde fac rost, roata era partea cea mai greu de gasit. Daca poti sa ma ajuti iti raman profund indatorat :D

02 Oct 2006, 11:12

fa-i o poza si da-mi niste dimensiuni poate o fac la laborator din acrilat

02 Oct 2006, 11:17

Ok. Tre sa dau o fuga pana la Laur, ca a ramas la el. Pe urma ii fac poze. Sau poate ne intalnim sa ti-o dau tie.

Merci.

02 Oct 2006, 11:39

AHAAAAAAAAAAAA Deci esti ucigas de masele?! :icon_mrgreen:

02 Oct 2006, 20:17

$1 scrie:$2HAAAAAAAAAAAA Deci esti ucigas de masele?! :icon_mrgreen:

Nope, dupa parerea me umila nu e stomatolog, e tehnician dentar.... :icon_cool: si totusi...nici cel mai bun acrilat nu cred ca va face fata la solicitarile mecanice necesare...mai este varianta turnarii din bronz a piesei...

02 Oct 2006, 21:13

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2HAAAAAAAAAAAA Deci esti ucigas de masele?! :icon_mrgreen:

Nope, dupa parerea me umila nu e stomatolog, e tehnician dentar.... :icon_cool:

Nope Zana Maseluta cu valente diverse :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

02 Oct 2006, 22:42

pot sa iti torn din acrilat....sau chiar metalica daca vrei din gaudent:D...sunt medic..dar are un preten laborator si imi fac pe acolo tot felul de piese turnate

02 Oct 2006, 23:24

Super,

Pai ne intalnim in week-end sa iti dau piesa? Cred ca poti sa faci mulaj dupa ea. Pana atunci ma afum incontinuare. :hat36:

03 Oct 2006, 13:23

lasa-te de fumat e cea mai buna varianta

04 Oct 2006, 11:57

Poze cu piesa atasate.

05 Oct 2006, 20:45

$1 scrie:$2ot sa iti torn din acrilat....sau chiar metalica daca vrei din gaudent:D...sunt medic..dar are un preten laborator si imi fac pe acolo tot felul de piese turnate

bravo daca le faci personal....(de la un tehnician) :icon_cool:
Subiect închis