de Florin21 » 20 Sep 2008, 20:26
Offf... ce bine ar fi daca unii dintre dvs. v-atzi abtzine de la unele comentarii... Nu sunt samsar, nu traiesc din vanzarea de masini, nu o vand pentru ca am probleme cu ea, chiar imi pare rau sa o vand, si o sa fac lucrul acesta pentru ca imi doresc un Mondeo sau un C-Max...
Daca ma ocupam de masini mergeam in Germania si cumparam una lovita si cu km in jur de 200 000 (eu asa am vazut la pret de 3 000Eu.) o aranjam de luam ochii la lume ceream 6 000Eu. pe ea, ma apucam sa bat targurile sau ii puneam o hartie in geam ca este de vanzare si o lasam la vedere intr-un loc circulat cum fac cei care din asta traiesc, plus ca umpleam internetul de anunturi... si asta nu am facut, singurul loc unde am specificat ca o vand este aici.
Stiu ce am, cum am umblat cu ea, ce am schimbat la ea, nu are pic de rugina, am carte service care ii dovedeste istoricul iar de cand am adus-o in tara am bonuri si chitante cu tot ce s-a schimbat la ea, cel care doreste sa o cumpere o poate vedea, pune pe tester sa vada ca km sunt reali, poate sa mearga cu ea, putem sa mergem la orice service doreste sa o verifice, etc. iar eu ii garantez ca nu are ce sa-i schimbe sau sa umble la ea decat la anul sau peste 10 000km adica uleiul si filtrele.
Nu-mi place sa pacalesc pe nimeni si nici sa fiu pacalit..., nu-mi sta in caracter.
Pretul este negociabil, poate pare mare, intr-adevar, dar sub 6 800Eu. nu sunt dispus sa las nici macar un euro, mai bine raman cu ea pana la pensie...