Zilele trecute am avut 2 mici incidente in trafic, un accident usor (bara spate zgariata) si parbriz fisurat (a 2-a zi dupa ce m-a busit mi-a sarit si-o piatra in parbriz - asa sunt eu, mai "norocos")
Service-ul Neste Automotive este f. aproape de unde lucrez eu, mai exact la 5 minute de mers cu masina, motiv pt. care m-am prezentat la ei pt. reparatii.
Era cat p-aci sa fie totul ok si sa le dau un maxim de puncte dar... traim in Romania si iata ca si acest service are deja mici "smecherasi"
Bara spate a fost vopsita in intregime, as putea spune ireprosabil fara nici un fel de probleme insa cu parbrizul e o mica poveste...
Reparatia a durat 2 zile, f. multumit si la capitolul asta (mai mult dureaza cu acceptul de plata, in cazul meu 3 zile, probabil fiind la inceput dureaza pana se "cunosc" intre ei).
Am ridicat masina putin grabit, m-am uitat la bara era totul ok, parbrizul montat corect insa d-abia cand am ajuns la munca am observat ca parbrizul era o "chinazerie" XYG - Xinyi Automobile Glass... am sunat mai intai la Romcar sa intreb care-i procedura Ford, se pot monta parbrize chinezesti pe o masina in garantie, asigurata casco intr-un service (reprezentanta) Ford?
Persoana care mi-a raspuns la telefon a fost foarte amabila si foarte operativa si a tratat problema cu cea mai mare seriozitate/rapiditate, mi-a spus doar ca o sa ma sune in 1-2 ore sa verifice cele relatate, dar cu siguranta ceva nu este in regula!
Intre timp, avand juma' de raspuns, sun la Neste... sa ii intreb care-i "faza cu chinazeria", seful de service de acolo initial mi-a spus ca totul e ok, ca XYG este agreat de Ford pt. livrare de componente si ca lucrarea este in regula si beneficiaza de garantie, apoi la scurt timp (10-15 minute) ma suna si-mi confirma ca a vorbit si cu directorul de service si totul e ok, parbrizul meu e f. bun si nu trebe sa-mi fac griji.
Liniste 2 ore.
Suna Neste din nou, reproduc cat mai exact: "Domnule, ne-au sunat de la Romcar Ford... este o problema, parbrizul dvs. a fost gresit montat la alt client si dvs, v-ati ales cu cel ieftin comandat de acesta, ne cerem scuze, va rugam sa reveniti pt. a rezolva problema, maine soseste parbrizul dvs si in 6 ore e gata montat"
Asa a si fost, in final fiind foarte multumit de executarea lucrarilor, pacat doar ca a fost nevoie sa contactez
relatii.clienti@ford.ro ca totul sa fie ok.
Cu toate acestea o sa ma duc tot la ei la revizie, dar o sa fiu si mai atent!!!, totusi vis-a-vis de Colina Baneasa mi s-au parut mai seriosi un pic...