Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
24 Sep 2008, 15:11
SAlut azi de dimineazta am mers la torbmotor sa reconditionez injectoarele toate injectoarele
Inject 2 si 3 prezentau cea mai mare uzura restul aveau si ele dar nu asa mult cei de acolo mi-au recomandat sa le refac pe toate....bine si frumos s-au apucat sa le desfaca sa le schimbe duzele si valvele..etc...tin sa mentinez ca masina tragea f bine si inainte ...in afara de faptul ca ele dadeau mult pe retur....urca si in 4500 de ture si mergea si cu 180km/h ....
Ei dupa ce au terminat de pus injectoarele....am plecat cu masina f ff happy gata am scapat...de unde ca se pare ca
in treapta 1 pe la 3000rpm incepe sa sacadeze.....
in treapta 2 pe la 2500o rpm incepe sa sacadeze/....parca are un prag pana in 3000rpm
si cu cat inaintez in trepte mai jos sacadeaz
24 Sep 2008, 17:09
de ce dreq n-ai luat injectoare noi?
24 Sep 2008, 18:05
Sunt sigur ca o sa se rezolve,
24 Sep 2008, 19:48
S-a rezolvat masina merge mai bine ca niciodata trage de rupe

si-a schimbat si mersul acum e mai silentioasa..multumesc lui @Xmad

iar injectoare noi...prea mult pt bugetul meu...
24 Sep 2008, 19:55
pai zi care a fost buba!
sunt de parere ca mai bine luai noi pt ca erai sigur ca te tin cel putin 100.000km...
24 Sep 2008, 19:59
cum ai rezolvat pina la urma?
24 Sep 2008, 22:26
$1 scrie:$2ai zi care a fost buba!
sunt de parere ca mai bine luai noi pt ca erai sigur ca te tin cel putin 100.000km...
garantat or sa-l tina mai bine de 100.000 km

, pt ca e baiat de treaba !
25 Sep 2008, 22:34
Va fi baiat de treaba numai dupa ce ne spune cum s-a rezolvat... si tu la fel

.
Poate maine-poimaine un user vrea sa reonditioneze injectoarele. Daca citeste topiul asta ce intelege?
26 Sep 2008, 07:37
Pai au aerisit sistemul de alimentare se pare ca aveam si aer in instalatie...au curatat pompa si au reamorsat filtru de motorina dupa care masina si-a revenit...are un mers mult mai frumos ..la relanti toarce ca un pisic domol...iar cand ii dai talpa nu simte ca i-am pus jante pe 16

, adica fuge de rupe...ce fugea ea inainte dar sa o vezia cum
26 Sep 2008, 08:12
$1 scrie:$2ai au aerisit sistemul de alimentare se pare ca aveam si aer in instalatie...au curatat pompa si au reamorsat filtru de motorina dupa care masina si-a revenit...are un mers mult mai frumos ..la relanti toarce ca un pisic domol...iar cand ii dai talpa nu simte ca i-am pus jante pe 16

, adica fuge de rupe...ce fugea ea inainte dar sa o vezia cum

pe langa ce a zis ando , in momentul in care se reconditioneaza injectoarele tot ce mai ramane vechi din ele este invelisul ^^ e ca si cum ai avea un injector nou.
Offtopic: Sa vi sambata sa-ti pun bara/aripa

ca daca nu ... vin la bucuresti
26 Sep 2008, 14:49
Cat a costat toata afacerea?
26 Sep 2008, 22:27
Cat a costa, ma intereseaza si pe mine si vreau sa merg tot la Torb. Asa ca...
19 Feb 2009, 13:01
pentru el a costat mai putin , pentru ca am intervenit eu , acum nu stiu cred ca e in jur de 5-6 mil reconditionatul , cel mai bine e sa mergi acolo si sa intrebi direct.