Dar tu ai citit postul sa vezi ce-ti spune...??? Ti-am aratat O VARIANTA.... ca nu-ti place e altceva.... El (Doc) iti spune ca poate face ChipTunnig fara pierderea garantiei....
http://forum.clubford.ro/viewtopic.ph ... c&start=40
$1 scrie:$2cest chiptuning banuiesc ca anuleaza garantia masinii !
Sau probabil nu il pot vedea cei de la service ? Nu stiu..... intreb ?
Ce puteti spune despre asta ?
$1 scrie:$2odificarile pe care le aducem la acest tip de motor 1.6TDCi nu se pot detecta in service. Citirea si rescrierea softului optimizat se face prin mufa de diagnoza fara a lasa vreo urma fizica la masina. Softul optimizat ce il vom pune pe masina ca avea ca punct de plecare fisierul original al masinii, adica aceeasi serie si part number. Deci in service la o revizie chiar daca se pune interfata de diagnoza pe masina, nu se observa nicio modificare a softului.
Din informatiile pe care le am, FORD chiar a facut o astfel de modificare la masinile sale si daca nu ma insel la dealerul Ford Colina Motors se afla un exemplar Ford Focus 1.6TDCi 140CP.
Nu le am cu asa ceva si nici nu ma bag la chiptunning....ci pur si simplu ti-am arata o varianta, nu te supara pe mine! :icon_biggrin:
PS: se poate schimba filtrul si pune unul sport.. .dar am inteles ca nu e mare diferenta...aproape insesizabila... cineva vroia sa modifice si evacuarea, caz in care se va vedea plusul de putere!!
Ciprian