Călătorii

Plec spre Austria - mai vine cineva?

În ţară şi peste hotare

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Re: Plec spre Austria - mai vine cineva?

Mesajde bogdanv » 25 Feb 2008, 01:04

eu m-am intors azi de la viena. fara sa fi citit topicul acesta inainte am descoperit site-ul familiei manescu la care am si stat cu sotia toata saptamina trecuta. 70 EUR/noapte/apartament (2 pers) sau 85 - 110 EUR/noapte/apartament (3-4 pers). pot sa confirm ca au conditii exceptionale si ca sint niste oameni extrem de treaba si saritori. orice solicitare are o solutie sau un raspuns. apartamentele sint la 5 minute de metrou (U6) si 3 minute de tramvai (31, 33). adaug si 2 -3 poze ale apartamentului in care am stat (in galeria personala) compus din living (TV, CD, canapea), dormitor (pat dublu, dulap), baie si WC, antreu. un singur neajuns dar care nu este atit de dramatic: tramvaiele care trec pe strada dar care la 12 noaptea nu ai circula si incep din nou la ora 5. pe mine m-au deranjat doar in prima seara. au linga ei la 2 minute un magazin plus si mai sus la 5 minute un restaurant in care se maninca bine Viennerwald.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde claudiu186 » 23 Mar 2008, 11:39

vreau sa va spun ca conditiile nu sunt chiar asa de super(la fam.Manescu) pe cum le laudati voi sau poate am avut ghinionul sa gasesc de fiecare data praf, vesela nu tocmai curata fata de alte locuri de cazare la aceelasi pret sau pret mai mic. Intradevar e pozitionat strategic nu im place faptu ca noi suntem romani sa fim tratati altfel adica sa "inghitem" orice. Si noi muncim la fel ptr bani poate mai mult decat strainii.Parcarea costa 5euro daca ai norocul sa mai ai loc liber si daca gasesti risti sa fii blocat de un nesimtit(roman sau strain) cum a fost cazul unei familii cu copil mic care asteptau de la 6 dimineata pana la 8 ca sa vina cineva sa mute masina desi i-a anuntat inainte cu o seara sa nu ii blocheze cineva ca vor sa plece dimineata.
Drum bun tuturor si distractie faina!!!
claudiu186
Incepator

Mesajde roataderezerva » 02 Oct 2008, 07:06

Dragi colegi, am si eu nevoie de ajutorul vostru
Am in plan sa plec si eu de sarbatori cateva zile la Viena cu pretena. Sunt in mare dilema cu transportul pentru ca nu stiu ce sa aleg, trenul sau masina. Mentionez ca nu am mai iesit cu masina in afara niciodata dar nu cred ca mi-ar fi frica. Problema este ca doar eu sunt sofer si distanta e cam mare. Cum sa fac si ce traseu imi recomandati pana la destinatie?
Va rog spuneti detalii despre autostrazi, taxe etc. Chiar sunt afon in privinta asta.
Cazarea este o alta problema. Am vazut pe net la hotel preturi in jur de 50-60 eur dar nu sunt sigur daca sunt de persoana sau pe camera. Sunt dispus si la alte variante dar sincer nu cred ca as vrea sa impart un apartament si cu alte persoane. Sugestii?
Multumesc mult :)
Focus Wagon Ghia TDDI 90PS 2001
roataderezerva
Ford Freak

Maşina: Focus Wagon Ghia TDDI 90PS 2001
VIN: WF0NXXGCDN1C20932

Mesajde O'neill » 02 Oct 2008, 19:46

Salutt.
In aceeasi situatie am fost si eu.
Uite aici http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... d+la+viena poate te ajuta!

Cu respect.
O'neill
1nsane Member

VIN: BECIULDOMNESCROSU

Anterior

Înapoi la Călătorii