ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

02 Oct 2008, 12:38

@officer: This video has been removed due to terms of use violation.

02 Oct 2008, 12:49

Da, în termenii de utilizare scrie că n-ai voie să postezi filme de lungmetraj. Pt. asta există google video :D

02 Oct 2008, 13:38

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2S stiti masina aia hidoasa numita clio symbol? ghiciti ce? :) A apartu noul clio symbol... e unul exact la inceputul filmuletului parcat in fata masinii mele.

Ghici ce unora chiar le place noul/vechiul clio symbol.
Ba mai mult unii chiar au în dotare în astfel de exemplar care la vreo 60 mii km merge fără probleme.

Și mai ghici ce, sunt unii care au o părere foarte prostă despre designul focusului 1 :P Pac pac B-)

Ghici ca prietena mea are 2 :) Unul de 30 000 km care mai mereu are cate o problema si unul de 147 000 km care are un bec aprins in bord pe care nu il poate stinge nimeni :) Ba chiar eu am platit revizia la una din gloabe 1050 RON $-) b-( sapt trecuta la IPSO :) E cea cu becul.. Au stins aia becul ca de ieri sa stea iar aprins. Pac pac pac :P

PS nu merge uploadat nici pe google...

02 Oct 2008, 15:35

gata nene.. scuze pt durerile de gat http://www.youtube.com/watch?v=-4HmnHaDX0I

02 Oct 2008, 16:21

Poate daca mergi pe 2 roti ? :-?? Zic si io...

LE Eu ziceam sa mergi pe 2 avand totusi 4, ca am ramas cu gatu intepenit :D

02 Oct 2008, 16:26

Pai da... am stat 20 de min pe trafic greu azi si au trecut printre benzi cel putin 10 pe 2 roti :)

ideea e ca poate din filmulet nu se vede dar am franat atat de tare incat mi s-a rabatat juma de bancheta spate... boul ala avea loc sa se duca in dreapta dar pur si simplu nu a vrut muschii lui.

02 Oct 2008, 20:57

Il schimbam?
neah... il coasem........
FiÅŸiere ataÅŸate
02102008.jpg

02 Oct 2008, 21:02

$1 scrie:$2l schimbam?
neah... il coasem........

Tare!

02 Oct 2008, 21:14

Chiar daca drumul era liber,individul cu Astra albastra a simtit o nevoie imposibil de stapanit de a o lua pe contrasens,ceea ce s-a dovedit o alegere proasta,pierzand mai mult timp decat daca ar fi stat ca toti ceilalti la rand.
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00170.JPG

03 Oct 2008, 06:55

$1 scrie:$2a, în termenii de utilizare scrie că n-ai voie să postezi filme de lungmetraj. Pt. asta există google video :D

Sau filebox.ro unde filmul poate avea si 1GB :P

03 Oct 2008, 10:29

Da, dar la filebox trebuie să tragi filmul de acolo. Nu poți să-l și vezi.

03 Oct 2008, 11:57

masina clasica

03 Oct 2008, 15:24

azi-noapte in mamaia am vazut ultima achizitie a dl mazare. sper ca apreciati si voi frumusetea unei masini clasice.

enjoy!
FiÅŸiere ataÅŸate
3.jpg
2.jpg
1.jpg

03 Oct 2008, 15:35

da cine apreciaza?

03 Oct 2008, 15:40

eu, si speram ca si alti colegi forumisti. daca nu va place, puteti sa treceti peste postul meu si sa va bucurati la loganuri tunate.

03 Oct 2008, 16:16

Încă o mașină frumoasă care însă mutată dintr-un context normal arată penibil.
Și asta o transformă într-o mașină penibilă în România și un primar așa cum meritați cei care l-ați ales.

Ultima oară când am fost prin Constanța acum vreo 2 săpt era să rămân cu mașina într-un crater din centrul C-ta.
Sunt curios pe unde merge el cu acea bijuterie.

PS: alte mașini penibile : bmw x6, etc.

@Viper - mersi de hint nu știam că au făcut upgrade.

03 Oct 2008, 17:09

$1 scrie:$2u, si speram ca si alti colegi forumisti. daca nu va place, puteti sa treceti peste postul meu si sa va bucurati la loganuri tunate.

"sper ca apreciati si voi frumusetea unei masini clasice" m-am simtit desconsiderat cu fraza asta.
Apreciem si noi, colegii numai ca e pacat de ea...

03 Oct 2008, 18:56

De ce si-ar atarna cineva o banana de plus de 40 cm la oglinda?
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC01257.JPG

03 Oct 2008, 19:09

fratilor... omu a pus o poza cu o masina geniala antebelica si voi in loc sa o apreciati sau sa treceti peste daca nu va incanta modelu , incepeti sa filozofati pe marginea proprietarului ei...chiar nu mi se pare normal ;)

03 Oct 2008, 19:29

nu mai sariti dragilor asa ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni. cui ii place bine, cui nu, iarasi bine. iar de mazare, treaba lui, nu ii faceam reclama. politica e alt subiect, aici doar vrem sa ne bucuram de cate ceva deosebit din trafic, nu?

un weekend relaxant!

PS : sile1, merci de suport, dau o bere la barul din localitate ;)

03 Oct 2008, 19:34

e vorba de normalitate aici nu de suport... masina e aceeasi indiferent daca e a lu Preafericitu" sau daca e a lu cine stie ce interlop... ;) pe scurt daca iti place , bine daca nu , nu :-??

03 Oct 2008, 20:08

$1 scrie:$2e ce si-ar atarna cineva o banana de plus de 40 cm la oglinda?

:)) si eu am vazut azi masina asta, si recunosc ca m-am minunat cand am vazut ca e condusa de un barbat.

03 Oct 2008, 22:45

$1 scrie:$2e ce si-ar atarna cineva o banana de plus de 40 cm la oglinda?

Daca e soferita, la drumurile din Bucuresti as avea un raspuns... Sa se bucure si ea in trafic.
Daca e sofer, nu. :D

04 Oct 2008, 07:22

Ieri pe la autovit, nu am putut sa fac un close up :P
ca sa va faceti o idee, era un barbat pe langa ea si ajungea pe la... oglinda :))))
FiÅŸiere ataÅŸate
03102008.jpg

04 Oct 2008, 10:29

Lol. Tre' sa recunosc ca m-am uitat ca prostu' vreo 30 de secunde la astra si nu intelegeam ce ai vrut sa pozezi. :P

05 Oct 2008, 12:09

the f**c'in big thing behind it :))adevaru ca la cat de mare e zici ca e peisaj,decor, nici de cum o masina :D

05 Oct 2008, 22:20

Asta ar fi buna de vanat tute prin Bucale :)) :))

05 Oct 2008, 22:39

io cautam o banana in poza si nu o vedeam.... :P

07 Oct 2008, 00:04

de fapt fotografia are o valoare muuuult mai mare! eu am remarcat! ... in dreapta sus.... OZNuri!!!!!!!!!!!! ptiu!

07 Oct 2008, 10:12

L-am vazut si eu pe drumul spre Valenii de Munte. Venea de pe contrasesn. M-am amuzat cat de mare poate sa fie masina (monster truck-ul)...ca in cazul unei ciocniri frontale as fi putut sa incap cu masina printre rotile lui :))
stupid yankees 8-|
Răspunde