ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Motociclism si Motociclisti

09 Oct 2008, 07:36

$1 scrie:$2n momentul in care te urci pe moto,iti asumi si riscuri!

Practic , din momentul in care te nasti iti asumi riscuri ! :D :(

09 Oct 2008, 10:06

Eronat : din momentul în care te naști reprezinți un risc :P

09 Oct 2008, 16:32

$1 scrie:$2Am uitat sa intreb azi cati CP are Diversion-ul dar e bestial rau frate. Azi am facut niste jaloane cu el. E foarte stabil si il simt asa, greu sub mine.

avem de vanzare diversion 60 CP, cumperi? :-"

09 Oct 2008, 17:17

Hahhahaha deja sunt setat pe Mt03 :)

10 Oct 2008, 07:14

MT03 si echipament de la SIDI :D.

Frumos frumos, dar scump ca dracu! Acum, sper sa nu fie necesar vreodata sa il inlocuiesti (de la cazaturi :) )!!

10 Oct 2008, 09:19

eh... nu sunt toate de la sdi
FiÅŸiere ataÅŸate
icon pants (Large).JPG
TimaxPantsR_wht.jpg
pursuitnegru.jpg
PU3301-0257-01.jpg
Icon_Accrnt_Jkt.jpg
helmets-icon-racing-street-2008-men-domain-2-mechanica.jpg
15a785ea73e790771a62ad3478171668_rough.jpg

11 Oct 2008, 09:32

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Am uitat sa intreb azi cati CP are Diversion-ul dar e bestial rau frate. Azi am facut niste jaloane cu el. E foarte stabil si il simt asa, greu sub mine.

avem de vanzare diversion 60 CP, cumperi? :-"

bafta la vanzare !!!

11 Oct 2008, 19:02

@ officer : doua sfaturi de la un incepator
1. Blugii aia sunt ft mishto dar nu tin de ploaie si cred ca nici de vant
2. Ia-ti cizme lungi ..nu te incurca cu ghetele alea ca-s aproape la fel ca pret ...
Cand stai pe motor cu piciorul flexat pe scarita pantalonul se ridica si ramai dezgolit ... si o sa-ti fie frig chiar daca-i caldut afara ...nu mai zic atunci cand e frig ;)

12 Oct 2008, 07:49

$1 scrie:$2 officer : doua sfaturi de la un incepator
1. Blugii aia sunt ft mishto dar nu tin de ploaie si cred ca nici de vant
2. Ia-ti cizme lungi ..nu te incurca cu ghetele alea ca-s aproape la fel ca pret ...
Cand stai pe motor cu piciorul flexat pe scarita pantalonul se ridica si ramai dezgolit ... si o sa-ti fie frig chiar daca-i caldut afara ...nu mai zic atunci cand e frig ;)

tu ai dreptate cu frigul ...dar merita ..pe mine m-a prins pe Cheia o ploaie si un vant ,mmmmm.bineinteles ca singurul echipament de pe mine care corespundea cu vremea era 1.CASCA 2GEACA in rest :(( ,,dar merita .. ;)

12 Oct 2008, 09:28

Cu frigul e si nu prea e....vara, cu geaca de piele si protectii, cu blug si protectii genunchi si ghete de moto (nu inalte, dar ghete) te cracanezi de cald!!!

Pe vremea asta, iti trebuie manusi bune (nu ca alea din poza :D ) si un pantalon gen izmana pe dedesubt (se gasesc pe louis la preturi foarte bune, subtirei dar tin cald).

Pentru ploaie sunt echipamente dintr-o piesa, care il imbraci doar la nevoie! Nu are rost sa te cari cu geci si pantaloni anti si anti si anti, ca poate poate ploo ....

Asta e sfatul meu.

PS: daca vreodata ti-a trecut prin cap sa mergi vara doar cu tricou, fara protectii sa nu te urci in veci. Sunt protectii pentru vara, o singura piesa, care includ protectii pentru: coate, umeri, spate si cutie toracica.

12 Oct 2008, 10:31

Pai cred ca am uitat sa va spun pentru ce imi iau io mobra. Doar sa ajung la munca si inapoi. In rest nu folosesc. Nu ma duc nici la Cheia, nu merg nici pe ploaie si nici cand incepe sa fie frig. In principiu vreau doar sa ma tarasc putin mai repede prin traficul de bucale. O sa spuneti ca si un scuter ar fi suficient. Asa este, dar parca as avea nevoie si de o repriza scurta de acceleratie pe unde e loc.

Din echipamentul de mai sus lipsesc genuncherele, care vin de la gheata pana deasupra genunchiului.

12 Oct 2008, 19:32

stiu stiu....am mai auzit replica asta...ma duc doar pana la piata si atat...si am facut vreo 2000 km intr-o luna :D.

lasa prostiile ca dupa ce te obisnuiesti, coroborat cu aglomeratia din Bucuresti, te vei duce si la buda cu motorul :))

12 Oct 2008, 20:46

$1 scrie:$2tiu stiu....am mai auzit replica asta...ma duc doar pana la piata si atat...si am facut vreo 2000 km intr-o luna :D.

lasa prostiile ca dupa ce te obisnuiesti, coroborat cu aglomeratia din Bucuresti, te vei duce si la buda cu motorul :))

Buna asta .... :)) Ia aminte de la Verga ...stie el ce spune ... ;)
Despre frig ai 80% dreptate .... nici mie nu mi-a fost frig pana nu am ajuns seara pe la Bicaz sau mai sus spre Durau pe la umbra ...asta in iulie si august ....
Problema este ce facem in Mai ,Iunie ...Septembrie .... mai ales cand treci de 80km/h .....nu mai spun peste 120 .... :D
Cu ploaia iti spun ce-am patit eu ...mai aveam 2 km pana acasa si m-a prins o ploaie potrivita ca intensite .... n-aveam nici un peco pe bucata asta .... m-a udat pana la ''oo''
Iar cu ghetele si genunchierele .... exact zona dintre ele ( care va exista cu siguranta ) va fi cu problema ... si treaba-i pe termen lung .... peste ani si ani... :D
De manusi nu am mai spus nimic pt ca alea le mai schimbi sau nu-ti strica 2 perechi ...
Daca ai bani multi ... no problem ... iti iei ce vrei si cate vrei .... altfel trebuie sa te gandesti un pic mai mult ca-s cam scumpe echipamentele .
@tomcatmouse : mi se pare mie sau tu aveai r6 si acum ai r1 ?

13 Oct 2008, 07:27

I-a ramas mic R6-le si si-a luat R1. De diferenta si-a luat tigari :))

@Cody: da, trebuie sa recunosc ca in anumite situatii este asa cum spui tu. Cel mai bine e sa fii pregatit.

Dar..daca tot veni vorba, ia zii domnule...cu me cu moto?!!? Ca acum un an si un pic era in garaj la reparat. Pune o poza ceva...hai..impresii...zii ce echipament ai ...ce ai mai vrea ... baga mare!!!

13 Oct 2008, 09:09

Bulevardul Timisoarea noaptea.
[220ro]http://www.220.ro/Bulevardul_Timisoara_pe_noapte-115543.html[/220ro]

13 Oct 2008, 14:47

Si crezi ca-s normali!?!? NU. Ca doar unii ca astia sunt vazuti de oameni si apoi spun ca toti suntem la fel!!!

13 Oct 2008, 15:34

Mie imi place duda asta :)

13 Oct 2008, 15:42

=D> =D> =D> =D> =D> NO COMMENT

13 Oct 2008, 17:08

Frumoossss... =D> E tare baiatu ...
@ verga_cip : nu prea am eu cu ce ma lauda ....dar pt inceput e ft bine zic eu .
Anul care vine vreau si eu sa trec la un 600 daca o sa fie toate ok .
Motor : honda nsr 125 cm ... 29 cp
Echipament :
casca nolan ... mai vechiuta dar mult mai buna decat toate cele "no name"
Geci : una probiker + una ixon textile cu protectii coate ,umeri , spate ...
Manusi probiker din piele cu protectii chevlar ... si lungi
Pantaloni fara firma .. material cordura ...protectii genunchi si sold ...
Cizme Nitro piele ...
Mai am si o protectie pt coloana b-square ....

si o poza de familie :))
FiÅŸiere ataÅŸate
Photo-0023.jpg

13 Oct 2008, 21:10

schimba cauciucul ala de pe spate!

14 Oct 2008, 13:42

e?
FiÅŸiere ataÅŸate
mobra_207.jpg

14 Oct 2008, 16:34

$1 scrie:$2chimba cauciucul ala de pe spate!

De o luna caut unul SH si nu gasesc ..... sunt doar noi la 120 Euro
Nu vreau nou pt ca as vrea sa trec si eu la ceva mai serios .... si apoi face ea cu totul 700-800 de euro .

15 Oct 2008, 02:41

$1 scrie:$2?

De unde dreacu le scoți coane? :D

18 Oct 2008, 18:14

verga_cip ai cumva numarul nr bc xx cip?????(la motor) :D :D :D azi la narcisa m-ai "luat" pe dreapta ...si noroc de reflexele mele "italienesti"(am condus in italia si acolo e patria motciclketelor) si nu te- am atins. :D :D :D

O seara buna.

20 Oct 2008, 13:15

Nope. bc-26-cip e un prieten bun, are un fireblade rosu. al meu e bandit si nu e personalizat, e numar la rand :D

20 Oct 2008, 14:35

$1 scrie:$2ope. bc-26-cip e un prieten bun, are un fireblade rosu. al meu e bandit si nu e personalizat, e numar la rand :D

In acest caz probabil trebuie extins motto-ul "Motociclistii exista in trafic" la "Motociclistii exista in trafic, dar nu sunt singuri"... =))

20 Oct 2008, 15:18

$1 scrie:$2ope. bc-26-cip e un prieten bun, are un fireblade rosu. al meu e bandit si nu e personalizat, e numar la rand :D

Ce sa mai zici si tu acum :P

23 Oct 2008, 18:58

asta:
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00418.JPG

01 Noi 2008, 23:18

se termina sezonul...asadar tragem linie si adunam:

1000 km cu noul moto (in 1 luna jumate);
super moto, exact ce imi trebuie.

astept noul sezon.
pana una alta...ia spuneti cei cu scoala....cum e????

02 Noi 2008, 19:55

acum la sfarsit de sezon m-am plimbat si eu pe CBR :)) ... a fost fain, ma cam dor mainile ca m-am sprijinit prea tare in rezervor. Ah si nu mi-a fost frig ... ca pasager a fost ok, sa vad daca imi fac curaj sa devin si posesoare de cat A!
Răspunde