Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Tinichigerie - Vopsitorie

11 Oct 2008, 17:04

Salut,

Avand in vedere ca de curand sotia a suferit un accident si partea stanga a masinii este cam avariata incerc pe aceasta cale sa aflu unde pot duce masina, la un tinichigiu priceput la metal si non-calic mai ales ca nu are prea multe de facut inafara de tras putin stalpul central stanga.

Prin urmare, orice indrumare catre un service sau tinichigiu particular care-si face meseria din pasiune si nu din foame mi-ar fi de mare folos. Mentionez ca daca miros vreo urma de smecherie acea persoana isi va inchide afacerea pe termen nedeterminat, am alergie la smecheri. Deci vreau o colaborare armonioasa iar daca lucrarea iese La Linie ii garantez si clienti cat sa nu moara de foame 10 ani.

Multumesc anticipat.

Re: Tinichigerie - Vopsitorie

12 Oct 2008, 22:30

de ce mi-a fost sters raspunsul la aceasta sectiune?si nu numai mie?

13 Oct 2008, 09:37

A gasit intre timp omul topicul lui Asgard cu privire la tinichigerie-vopsitorie...
Sa speram ca nu va avea motive de nemultumire sa-i inchida pe aia :D si nici puterea de a le furniza clienti pentru 10 ani ca atunci ramanem noi fara o alternativa binevenita :)

@chelner...nu am vazut ce ai scris tu dar in cazul meu sigur si-a bagat codita un moderator care a considerat ca am fost prea agresiv cu privire la un anumit reparator Ford :D (poate ca da...are dreptate moderatorul, desi in orice caz eu as fi fost cel care si-ar fi asumat responsabilitatea celor scrise).

PS: si eu am alergie la smecheri dar doar la smecheri prosti...sunt si smecheri destepti care isi fac treaba...si in cazul asta n-am nimic cu ei!

13 Oct 2008, 12:09

Raspunsurile voastre au fost sterse pt ca erau si offtopic si inutile, ca si cele de mai sus :)
Il ajuta cu ceva pe initiatorul topicului vreunul din reply-urile voastre?
Va rog sa raspundeti pe subiect daca aveti vreo informatie utila.

13 Oct 2008, 12:44

rog stergerea posturilor INUTILE !

13 Oct 2008, 14:56

avand in vedere ca s-a rezolvat problema userului, apoi nimic de aici nu este de folos, am inchis topicul in vederea stergerii.
Subiect închis