de johnnie24 » 09 Oct 2008, 07:28
pai spune-i la prietenul tau ca daca mai pune ceva pe langa aia 10000 de euro cat are (ca 10 mii e totusi prea putin, deoarece eu stiu in ce stare e masina mea si nu vreau sa o dau doar asa sa fie data), il scutesc eu de un drum in germania....si oricum si daca isi aduce din germania cu mult mai ieftin nu iasa, asta in cazul in care vrea sa isi aduca o masina in stare buna, nelovita si cu km putini, plus de aia mai e si drumul pana acolo care costa, taxele care trebuiesc platite, oboseala si riscul ca sa mergi atata drum pt. o masina care pe net in poze arata impecabil si cand ajungi acolo sa constati contrariul.....deci pana la urma nu stiu daca merita...poate doar daca ai pe cineva acolo care sa vada masina si sa iti spuna de la fata locului in ce stare se prezinta, asta inainte sa pleci din tara dupa ea....
focus hatchback 1.8 tddi 90 cp...+...=cca. 116 cp / 09.2001 / frumoasa masina...... SOLD
focus 2 hatchback 1.8 tdci/01.2006/116 cp+resoftare........si mai frumoasa...si mai puternica...SOLD
audi A4 1.9 tdi /116 cp /2005....alta viata.....SOLD
NOW...Focus 2 1.6 tdci/110 cp/2006