Imagini/Filme/Sunete diverse
21 Oct 2008, 08:24
Vorba cuiva: "suntem o tara de carnaval"
21 Oct 2008, 08:28
suntem penibili cu politia noastra. ar trebui pus saracul om in cartea recordurilor cu asa isprava nu amendat !!!
21 Oct 2008, 08:30
$1 scrie:$2untem penibili cu politia noastra. ar trebui pus saracul om in cartea recordurilor cu asa isprava nu amendat !!!
Pai intr-o tara unde mortii voteaza frecvent de zeci de ani, ce sa ne mai mire o eroare de acest fel?
21 Oct 2008, 09:22
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2untem penibili cu politia noastra. ar trebui pus saracul om in cartea recordurilor cu asa isprava nu amendat !!!
Pai intr-o tara unde mortii voteaza frecvent de zeci de ani, ce sa ne mai mire o eroare de acest fel?

Nu e eroare. Nu se stie ce a fost acolo
21 Oct 2008, 09:33
cred ca s-a mai scapat un 0 in plus
21 Oct 2008, 09:57
$1 scrie:$2red ca s-a mai scapat un 0 in plus

Pai la 50 nu ii trimiteau amenda.
21 Oct 2008, 10:01
$1 scrie:$2

Amenzile de la radarele fixe nu sunt intocmite ( scrise de mana ) de politisti . In momentul depasirii vitezei un calculator identifica numarul masinii si proprietarul acesteia iar datele respective si viteza cu care s-a circulat sunt scoase automat de o imprimanta iar ca orice calculator se ma intampla sa mai dea si erori .
21 Oct 2008, 10:07
Raman la aceeasi parere. Sunt penibili militieni astia.
21 Oct 2008, 10:19
$1 scrie:$2aman la aceeasi parere. Sunt penibili militieni astia.
Asa e . . sunt penibili
militieni astia . . . . .
21 Oct 2008, 12:35
macar de avea vreun bugatti veyron sau macar un ford gt ( eventual cu abtibildul de la club ford pe el )
21 Oct 2008, 13:14
http://www.automarket.ro/stiri/brazilian-prins-de-radar-si-amendat-pentru-880-kmh-12408.html$1 scrie:$2olitia din Brazilia l-a amendat pe un conducator auto pentru ca aparatul radar din dotarea autoritatilor l-a inregistrat pe acesta pe autostrada cu viteza de...880 de kilometri/ora.Soferul brazilian nu a gasit intelegere din partea brigadei de politie rutiera peste care a avut ghinionul sa dea, acesta nereusind pana in acest moment nici macar sa isi recupereze banii pe amenda sau punctele de penalizare, in numar de patru.
"Problema e ca politistii nu au vrut sa admita faptul ca au comis o eroare grosolana. Am apelat la o multime de cai de atac, fara niciun rezultat pana acum. Sunt pierdut in acest impas fara a avea vreo cale de iesire", sustine Rafael Andrade, soferul care acum doi ani a avut ghinionul de a se afla in raza de bataie a radarului defect al politiei.
Brazilianul, care conducea un Volkswagen de 65 de cai putere, sustine ca nu avea mai mult de 110 km/h atunci cand radarul l-a oprit, diferenta de 770 km/h venind din eroarea aparatului. Amenda pe care a primit-o acesta reprezinta echivalentul a 60 de euro.
21 Oct 2008, 14:31
Pai parca functionau pana la 250 per ora,acum cum pana mea sa ii explici omului ca a fost o eroare ??? Si ce eroare ...500.O sa iti sara toti in cap ca si la ei a fost o eroare ca ia prins radarul cu divese viteze, normal , nu?Iar colegii brazilieni sunt al fel de dobitoci ca si ai nostrii, pai la 880 km per ora daca il vizau cu radarul la 1.5 km distanta nu cred ca aveau timp sa le ajunga impulsul de la creier{lipsa} pana la muschi sa apese butonul.Poate cei 65 cai au baut REDBULL.
21 Oct 2008, 18:18
uite inca una
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

21 Oct 2008, 18:46
Nu vedeti ce marci sunt? Renault ala cu 500km/h era Renault K56 (ce dracu o insemna asta), iar Fordul e JH1. Pai acum ar trebui dati in judecata pentru ca se pare ca aparatele nu sunt tocmai bine calibrate!
21 Oct 2008, 18:49
renault laguna... (k56)
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

21 Oct 2008, 18:50
consider ca nu e neaparat vina aparatului
la orice aparat apar defectiuni....vina e a celui care a redactat si a celui care a semnat acea instiintare scrisa catre conducatorul auto
pur si simplu ori n-au citit-o, ori si mai grav, au citit-o si i-au dat drumul asa, chiar daca au vazut ca acolo scria 500km/h
va dati seama cat sunt de redusi ?
21 Oct 2008, 18:57
$1 scrie:$2onsider ca nu e neaparat vina aparatului
la orice aparat apar defectiuni....vina e a celui care a redactat si a celui care a semnat acea instiintare scrisa catre conducatorul auto
pur si simplu ori n-au citit-o, ori si mai grav, au citit-o si i-au dat drumul asa, chiar daca au vazut ca acolo scria 500km/h
va dati seama cat sunt de redusi ?
Mai oameni voi nu intelegeti ca nu le redacteaza nimeni ci sunt scoase automat.
Lucratorii de acolo decat le iau si le baga in plic iar la aproximativ 1500 - 2000 de amenzi pe zi cine crdeti ca sta sa le verifice ????
21 Oct 2008, 19:03

pai daca nimeni nu le verifica, de ce nu le primim direct pe e-mail (gluma, da?)
deja e bataie de joc
21 Oct 2008, 19:03
Amenda atasata mai sus are si nume si semnatura... Daca semneaza ca primaru', aia e...
21 Oct 2008, 19:06
ma mir ca nu sunt si ambalate in plicuri tot automat
e problema lor, ar trebui sa stea sa le verifice, vad ca acolo apare o semnatura, o stampila...acu' daca se trezesc cu ceva procese pe cap, asa cum ar trebui, pe cine dau vina ?
pe aparat ? pe firma care l-a produs si instalat ? pe fluctuatiile de curent ? pe interferentele de campuri magnetice ?
semnaturile si stampilele sunt scanate, sau cum ?
si daca sunt scanate mai sunt valabile ?
L.E. VIPER : gand la gand
21 Oct 2008, 19:09
Unde nu primesc si io una din asta... Pun masina la vanzare pe eBay instant! 100.000 euro!
21 Oct 2008, 19:30
Ce am spus mai sus am spus pt. ca stiu pe cineva care lucreaza acolo.
Referitor la faptul ca nu le verifica asa este dar pe o tura de 12 ore sunt doar 2 lucratori .
21 Oct 2008, 19:33
Eu stiam ca sistemul de supraveghere de pe Dn1 nici nu mai e activ deoarece un avocat destept a gasit o chichita prin care orice sofer care a fost surprins incalcand limitata legala de viteza pe portiunea respectiva poate foarte usor sa faca contestatie castigand 100%. De altfel a fost o stire acum cateva zile prin care se spunea ca toate contestatiile de amenzi de pe dn1 au fost castigate de catre soferi in instanta.
21 Oct 2008, 19:55
$1 scrie:$2e am spus mai sus am spus pt. ca stiu pe cineva care lucreaza acolo.
Referitor la faptul ca nu le verifica asa este dar pe o tura de 12 ore sunt doar 2 lucratori .
OK. 2 lucratori in tura de 12 ore. Cate amenzi sunt in 12 ore? 12000? 1000 pe ora? 500 per angajat? Nu e imposibil. Dar sunt 1000 pe ora? Nu cred. Deci?
22 Oct 2008, 07:33
$1 scrie:$2u stiam ca sistemul de supraveghere de pe Dn1 nici nu mai e activ deoarece un avocat destept a gasit o chichita prin care orice sofer care a fost surprins incalcand limitata legala de viteza pe portiunea respectiva poate foarte usor sa faca contestatie castigand 100%. De altfel a fost o stire acum cateva zile prin care se spunea ca toate contestatiile de amenzi de pe dn1 au fost castigate de catre soferi in instanta.
mai ai detalii despre acest caz? am luat si eu un radar acolo...
22 Oct 2008, 10:51
Penibil...:
http://www.realitatea.net/sistemul-rada ... 71741.htmlera culmea sa afirme ca aparatul nu a gresit !
Corect ar fi sa anuleze amenzile date in baza aparatului astuia fara sa mai astepte contestatii !
22 Oct 2008, 11:27
Penibil . . .. , de necrezut . . . , sub orice critica . .. . . , mai oameni buni s-a defectat Apollo 13 si s-a defectat acceleratorul de particule si nu a fost atata lume consternata ca aici . Aia e a fost o greseala a sistemului respectiv si atat dar majoritatea dintre voi avand o aversiunue fata de politie o tineti lant de incepeti voi sa deveniti penibili.