ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: film?

14 Oct 2008, 16:27

$1 scrie:$2e "cumpar" :)). Sunt alea cu XVID HDTV, au cam 2-3 sute de MB.

Acum m-am sucit eu, daca primele 2 episoade mi s-au parut slabute, 3 si 4 chiar mi-au placut. Totusi, vorba ta, e vorba despre aceeasi lalaiala, nu e o linie de urmat sau nu o vedem noi :). Gen Prison Break unde au un scop, acela de a strange cardurile alea, la Heroes e iar "let's save the world and everyone is important" :). Oricum, eu astept martea 2 & 1/2 Men, unul dintre cele mai bune seriale de comedie.

Am inceput si eu sa il urmaresc, am ajuns la episodul 1x12 ,vreo 2 dupa ce salveaza majoreta.

15 Oct 2008, 10:18

un serial marfa, comedie gen, este si "The Big Bang Theory" .. cu niste tocilari foarte funny

15 Oct 2008, 11:25

Fratior dar cat timp liber aveti! :D

15 Oct 2008, 12:20

La recomandarea criticilor de film de pe aici, am vazut ieri "Felon" si azi "Taken". :D

15 Oct 2008, 12:30

$1 scrie:$2ratior dar cat timp liber aveti! :D

din cauza serialelor, ne culcam la 2 dimineata in fiecare zi :D

15 Oct 2008, 22:05

abia astept anul 2009 :D
din seria "a must be seen" va propun, ce-i drept peste jumatate de an, acest film:
Angels & Demons

ecranizarea cartii lui Dan Brawn care sper ca va fi mai reusita decat ecranizarea Codului lui Da Vinci :-??
Cand am citit cartea ma mai opream din citit si imi spuneam ca aceasta ar face o actiune perfecta pentru un film si ca trebuie sa le treaca prin cap americanilor sa faca si un film dupa ea... uite ca le-a trecut :D

15 Oct 2008, 22:13

Vazut "Taken". Foarte bun ca idee si ca realizare, asa. Daca-l privesti in ansamblu insa, pare un fel de "Die Hard" modern.

16 Oct 2008, 10:37

Recomand si eu "The big bang theory". De mult timp nu am vazut comedie asa funny, mai exact de cand s-a terminat "the 70's show".

18 Oct 2008, 10:28

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e "cumpar" :)). Sunt alea cu XVID HDTV, au cam 2-3 sute de MB.

Acum m-am sucit eu, daca primele 2 episoade mi s-au parut slabute, 3 si 4 chiar mi-au placut. Totusi, vorba ta, e vorba despre aceeasi lalaiala, nu e o linie de urmat sau nu o vedem noi :). Gen Prison Break unde au un scop, acela de a strange cardurile alea, la Heroes e iar "let's save the world and everyone is important" :). Oricum, eu astept martea 2 & 1/2 Men, unul dintre cele mai bune seriale de comedie.

Am inceput si eu sa il urmaresc, am ajuns la episodul 1x12 ,vreo 2 dupa ce salveaza majoreta.

=D>eu sunt la zi cu vizionarea serialului!
si intre timp m-am apucat si de un alt serial de referinta>> the outers limits (la limita imposibilului) http://www.imdb.com/title/tt0112111/

18 Oct 2008, 12:10

Sa nu-mi spui ca The Outer Limits se gaseste in "magazine" deja tradus, ca acu' ma apuc de "cumparat"...
Este facut dupa cele mai tari nuvele SF si daca nu ma insel, spre final, parca reuseau sa le lege cumva...
Foooooaaaarte tare!!!

19 Oct 2008, 11:26

$1 scrie:$2=D>eu sunt la zi cu vizionarea serialului!
si intre timp m-am apucat si de un alt serial de referinta>> the outers limits (la limita imposibilului) http://www.imdb.com/title/tt0112111/

Suna bine dupa titlu! E ceva de el???? Ca la poze arata interesant....

19 Oct 2008, 13:02

Max Payne. Nota 10 dpdv al unui pasionat de jocuri pe calculator și efecte vizuale interesante.
Cei cu care am fost la film au votat în plaja 8-10.

19 Oct 2008, 20:37

The Bucket List - cu jack nicholson si morgan freeman ... mai de anu trecut, dar mi-a placut

19 Oct 2008, 22:16

Azi am vazut o prospatura: Eagle Eye, care nu-i prea rau, chiar deloc :-O

20 Oct 2008, 08:29

am vazut in weekend Knight Rider 2008 episodul pilot + inca 3 episoade, continuarea mult mai reusita a serialului din 82 cu David Haselhoff.
Destul de dragut filmul dar Mustangul si cu tipa fac toti banii

21 Oct 2008, 11:57

Mie mi se pare pe alocuri penibil Knight Rider. Dupa ce vezi la un serial de masini cu ia prin derapaj o curba si tine volanul exact invers fata de cum ar trebui...iti cam trece!:D Mie mi-a placut mai mult prima serie ca sa fiu sincer, dar si asta e destul de reusita(cu mici scapari).

21 Oct 2008, 12:06

$1 scrie:$2in cauza serialelor, ne culcam la 2 dimineata in fiecare zi :D
Si de dormit, mai apuci ? :-"

22 Oct 2008, 08:08

vazut Bangkok Dangerous nu rupe gura targului dar merita vazut pentru Nicolas Cage :-"

22 Oct 2008, 11:59

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2in cauza serialelor, ne culcam la 2 dimineata in fiecare zi :D
Si de dormit, mai apuci ? :-"

cam greu a vanit replica, si nu ma asteptam sa vina de la tine !!!
da domnule mai si dormim 5 ore pe noapte arhisuficient.

22 Oct 2008, 12:17

A vazut cineva SAW 5? 1,2 si 3 mi-au placut insa 4 :-S , is curios acum de 5

05 Noi 2008, 21:32

OOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Vazut si terminat adineauri Mirrors. Pentru amatorii de Horror/Thriller este super OK. 8-X :-& :-?

06 Noi 2008, 09:19

$1 scrie:$2OOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Vazut si terminat adineauri Mirrors. Pentru amatorii de Horror/Thriller este super OK. 8-X :-& :-?

hai bre ca nu e chiar asa. Chiar vroiam un horror rau de tot. si m-am dus si la cineva pentru mai multe efecte. si degeaba. nu am sarit niciodata.

e un horror mai light asa. :)

06 Noi 2008, 11:56

OK, atunci este mai light ptr. amatorii genului, dar destul de interesant ptr. toti, zic eu. Mai ales sfarsitul este dragut.
Pe vremuri filmele se terminau cand cel rau crapa (isi dadea obstescul sfarsit ;) )
Finalul asta a fost destul de previzibil, dar totusi ok si bine structurat.

06 Noi 2008, 15:14

Ce a fost destul de previzibil ? Ca se transforma baba in monstru ? As da un 8 filmului, dar finalul a fost aiurea rau de tot. Per total as da un 6.

06 Noi 2008, 17:58

Dupa faza cu baba, se trezeste baiatul nostru in lumea din spatele "scenei". Asta era faza care mi-a placut... De gustibus!
Oricum nu e genul meu de film decat in masura in care au infipt finalul asta destul de SF-istic.

06 Noi 2008, 18:40

Nu mai bine il povestiti pe tot acum ca tot v-ati apucat? ;).

06 Noi 2008, 18:58

Gata boierule!!! Nu mai da, ca ma predau 8-}
I s-a parut omului ceva aiurea si i-am explicat si eu, deh...

07 Noi 2008, 01:09

o comedie frumoasa cu ben Stiller= Tropic Thunder
http://www.imdb.com/title/tt0942385/

07 Noi 2008, 12:25

$1 scrie:$2 vazut cineva SAW 5? 1,2 si 3 mi-au placut insa 4 :-S , is curios acum de 5

este cel mai tare film psihologic\horror din cate am vazut
am inteles ca saw5 e cel mai tare,cu un final neasteptat
numa bine!

07 Noi 2008, 13:44

$1 scrie:$2..

vazut Saw 5, vazut la calitate :-S :( . Astept sa cumpar o varianta mai buna. PS: Dupa cum se termina cred ca va urma si VI.
Răspunde