Re: Crezi ca ti-ai lasat masina in siguranta?
Până când am observat azi dimineată că mașina mea a devenit pistă de aterizare pt. un ou.
Din nefericire oul n-a supraviețuit impactului, ca de altfel nici vopseaua de pe pafon după cum aveam eu să observ peste o oră jumate la spălătorie...
Locația : În spatele blocului în care locuiesc.

<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
-

alexandrusavu - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
- VIN: WF05XXWPD57U35570

petrecuta nu demult la noi in Bacau. Se facea ca lumea venea de la servici si isi parcau autoturismele care mai de care mai noi,achizitionate cu multa truda si sacrificii,una langa alta ,aliniate cu grija sa incapa fiecare.Dupa lasarea serii zarva si scandal mare in parcarea blocului,turn dealtfel cu multi locatari
.In scurt timp apar si multe girofaruri...
"E groasa treaba !"isi spuse o colega de a mea de servici care tocmai isi achizitionase recent un Logan ROSU ... zic ROSU si subliniez deoarece din acea seara nu mai era chiar asa de rosu
si nu numai a ei,ci 28 de autoturisme care mai de care BMW,Audi,Pasat..etc redecorate cu vopsea alba
.Va dati seama ce dezastru si tragedie.Ancheta a durat ceva si faptasii cine credeti?trei pusti din cartier care au spart o boxa si "s-au" jucat putin cu 12 galeti cu vopsea alba... va zic ca era jale in seara aceia..bine ca nu am stat pe acolo

Pe principiul.."Pusti pusti!!-dar isteti"
Asa gandesc si eu si ma apuca groaza....
b
Poate baietii cu masinile din fotografie au bafta si o fi vreo compozitie "botezata" de constructori, sa nu le trebuiasca prea multe bai cu motorina. In mod normal (mai ales daca au parcat acolo regulamentar) ar trebui sa ii cam despagubeasca nenea constructoru'. Zic si io, na...

), dupa ce s-a dezmeticit din soc a dat cu spatele si a plecat fara sa coboare macar sa isi admire spoilerul ramas pe jos. Noroc cu un taximetrist cu prezenta de spirit care a notat numarul masinii si l-a pus in parbrizul toyotei.