Re: LCD/Plasma - de care?
Nu inteleg de ce se mai lauda Panasonic cand vine vorba de plasme, pe C.G. exista un topic special lcd/plasme si majoritatea au avut probleme mari in perioada de garantie de la pete pana la dungi care normal pentru pasionatii de panasonic "nu e chiar asa deranjant" e mai greu pana te obisnuiesti
.
Cat despre LCD tot asa se recomanda samsung cand in testele de pe afara am observat ca philips-ul e laudat in general cu Crystal Clear III, e adevarat ca modelele mai scumpe, oricum samsung sunt ok.
Parerea mea e ca asta LINK ar fi o optiune, ar mai fi si modele sony care mai nou suporta mpeg4 si prinzi pe ele daca esti din bucuresti tvr hd - protv hd etc.

Cat despre LCD tot asa se recomanda samsung cand in testele de pe afara am observat ca philips-ul e laudat in general cu Crystal Clear III, e adevarat ca modelele mai scumpe, oricum samsung sunt ok.
Parerea mea e ca asta LINK ar fi o optiune, ar mai fi si modele sony care mai nou suporta mpeg4 si prinzi pe ele daca esti din bucuresti tvr hd - protv hd etc.
Ford Focus, 2007, 1.4, 80CP, Trend Style
-
Hell666 - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus, 2007, 1.4, 80CP, Trend Style