de radur » 16 Iun 2008, 18:03
Asa cum a spus si Robert, caruia ii multumesc pentru efortul despus in distribuirea tricourilor in Bucuresti, din pacate operatiunea `Textila` nu a avut succes, chiar daca au votat aproximativ 400 de persoane si noi ne-am chinuit sa impartim in 3 saptamini 170 de tricouri.
Problemele cele mai mari au fost date de cei care s-au trecut in lista si nu au mai dat nici un semn de viata, cei care au fost instiintati ca au plecat coletele spre ei si care nu au mai avut chef sa le ridice, motiv pentru care acum tricourile sint mai scumpe.
Noroc cu intilnirile din Bucuresti unde s-au redistribuit tricourile ramase in plus si pot spune ca au fost foarte multe.
Miercuri voi primi de la Robert tricourile ramase.
Asadar stocul este :
Polo
S - 1 bucata , M - 3 bucati, L - 1 bucata,XL - 3 bucati, XXL - 2 bucati
Marime Lungime Latime
S 67 48
M 70 52
L 72 56
XL 74 60
XXL 78 66
Lungimea este masurata de sus pina jos. Latimea este masurata de la sub brat din stinga catre dreapta.
Pret Tricou Polo cu personalizare fata spate prin serigrafie 41 ron
De ce 41 si nu 35 cum a fost pina acum ? datorita coletelor retur la care am platit atit taxa de expeditie cit si de retur.
Multumim userilor care au fost atenti sa creasca pretul tricourilor.
Pretul nu include taxele de expeditie.
Tricourile se trimit doar prin FanCourier in sistem ramburs, costul unui colet cu toate taxele postale este de 29 ron, la care se adauga contravaloarea tricoului(tricourilor comandate)
Se mai pot trimite tricourile doar dupa ce se va achita in avans contravaloarea tricoului(tricourilor) + a coletului
Valoarea unui colet simplu fara ramburs este de 16 ron a care se adauga contravaloarea tricoului(tricourilor comandate)
Cont Bancar : RO91BTRL01401201E66133XX
Banca Transilvania Agentia Tomis Nord Constanta
Titular Cont Radu Razvan
La detalii plata va rog sa scrieti numele prenumele si orasul
Cei interesati sint rugati sa ma contacteze pe PM
In ceea ce priveste Hanoracele in cazul in care vor fi doritori sistemul in toamna va fi urmatorul.
Sa va achita in avans contravaloarea hanoracului personalizat, dupa care se va intocmi lista.
Cred ca aceasta este cea mai buna solutie, avind in vedere experienta cu tricourile.
Chiar daca vor fi doar 10 hanorace macar am incredere ca vor ridica coletul de la curier si nu o sa mai trimit ca un idiot mesaje pe PM la care sa nu primesc nici un raspuns dupa ce au fost citite.
Dupa metoda pe care am adoptat-o si acum, la finalizarea listei se va face un clasament al userilor pe orase si sper sa se trimita ca si acum 5-7 colete gratuit in tara.
Restul se vor distribui ca si pina acum doar ca acei useri din orasele unde sint de expediat mai putine produse vor trebui sa suporte doar contravaloarea coletului.
Vand 12 piulite pentru jante de tabla 60 ron, 0763 22 22 92.
Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.