ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe ce muzica sofati ?

11 Oct 2008, 10:35

iar ceva super...daca ati auzit de "Dragon Force"! asta merge la drum lung si viteza mare!!! :))

12 Oct 2008, 07:38

Ce am prin masina acum si tot le schimb intre ele in functie de dispozitie:
- Metallica - Death Magnetic + alte selectii
- Within Temptation - Destroyed + selectii
- The Prodigy - Shitload Collection
- Parazitii - Discografie 8-}
- Nightwish - Selectii
- Leona Lewis
- Godsmack - Selectii
- Disturbed
- Deftones
- Rammstein
- House - ATB, Tiesto, Armin, David Guetta, Ministry of Sound - Chilled

12 Oct 2008, 16:04

Ce am descoperit eu de curand e stilul Lento Violento, dupa parerea mea merge perfect in masina :D si piesele sunt super. Stilul e destul de nou si ma distreaza cum se uita lumea la mine cand stau la semafor si habar nu au ce fel de muzica ii :)) .

Ete aici un niste exemple:
http://www.youtube.com/watch?v=8uRqf_yVXaU.
http://www.youtube.com/watch?v=OL3wNJgh1d8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dy3Qbzto8tc
Pe langa asta mai ascult hiturile obistunite.

12 Oct 2008, 16:40

luati si un sample de la mine!:D merge la condus sau nu?
:)
Ultima oară modificat de Alen pe 12 Oct 2008, 22:00, modificat 1 dată în total.
Motiv: folosit format youtube

12 Oct 2008, 17:23

CITY FM :P

13 Oct 2008, 15:38

$1 scrie:$2ITY FM :P

Si eu la fel. Asta pentru radio. ;)
Altceva? Queen - orice apartine acestora. =D>

13 Oct 2008, 16:29

Tu esti sigura ca nu te urci in masina mea dimineata :P ? Fix un CD cu Queen am in player :D.

13 Oct 2008, 16:52

Ascult orice, mai putin stilurile agresive de rock si folclorica.
In schimb ascult si manele. Totul depinde de stare.

13 Oct 2008, 20:36

In oras prefer sa ascult radio-ul, mai o stire, mai o emisiune interesanta :) , neavand un post preferat anume, mai rar de pe cd. La drum lung prefer cd-ul cu genuri diferite: house, dance, oldies, chiar si manele, depinde de stare si companie :D .

14 Oct 2008, 10:54

$1 scrie:$2u esti sigura ca nu te urci in masina mea dimineata :P ? Fix un CD cu Queen am in player :D.

Bogdane, sa stii ca sunt foarte sigura. Nu de alta dar bd.Timisoara e paralela cu Dr. Taberei si nu stiu cat ai suporta tu sa iei de 5-6 ori stopul de la Moghioros-parc dimineata.
Si la mine se uita lumea ciudat in trafic daca am geamul deschis si in 6 boxe (tare bune si sunet excelent-aici bravo Sony) urla cu putere Innuendo sau Barcelona-cea cu Freddie si Montserrat Caballe. Nu am probleme cu auzul, dar imi place sa le ascult mai tare... 8-}

14 Oct 2008, 11:23

depinde de drumul pe care il am de facut.
daca plec la drum mai lung - un CD cu muzica de toate genurile
daca e in oras: radio: Kiss, sau Vibe FM

16 Oct 2008, 09:37

$1 scrie:$2ITY FM :P

Asa va vreau. Imi place enorm Queen.

Eu in oras mai ascult radio, si rar Westlife, dar mai ales la drumuri lungi.

17 Oct 2008, 12:39

In general ascult Radio One Fm. Dar cand ma supar scot cd-ul cu Parazitii. :D

17 Oct 2008, 12:46

$1 scrie:$2n general ascult Radio One Fm. Dar cand ma supar scot cd-ul cu Parazitii. :D

Cred ca daca as face un chestionar cu "cele mai ascultate 10 CD-uri in masina ta", "Parazitii" ar iesi castigator. :D

21 Oct 2008, 19:51

in oras, de obicei d'n'b... Pendulum, Noisia, Black Sun Empire, Paul B...si rock Serj Tankian, Arch Enemy, Dragonforce, PANTERA, Hammerfall... :-" Parazitii :D
mai cate putin Ministry of Sound din cand in cand sa mai calmam urechile dupa d'n'b...
la drumurile lungi Johnny Cash, Morcheeba...

@Almanahe - esti unul dintre putinii pe care i-am "vazut" (in cazul de fata merge...) care sa asculte Nikkfurie - The a la Menthe (Laser Dance-u din Oceans's 12 :D )

21 Oct 2008, 19:59

Vibe FM mereu! Foarte rar cate un CD.

21 Oct 2008, 20:07

$1 scrie:$2Almanahe - esti unul dintre putinii pe care i-am "vazut" (in cazul de fata merge...) care sa asculte Nikkfurie - The a la Menthe (Laser Dance-u din Oceans's 12 :D )

Eu il am sonerie pe telefon :D

22 Oct 2008, 08:01

$1 scrie:$2Almanahe - esti unul dintre putinii pe care i-am "vazut" (in cazul de fata merge...) care sa asculte Nikkfurie - The a la Menthe (Laser Dance-u din Oceans's 12 :D )

Dupa cum vezi ascult o sumedenie de genuri muzicale si astea nu-s toate. Tot ce imi suna bine sau are ceva special de transmis e pe placul meu ;)

22 Oct 2008, 22:12

@KomandantuR: nu esti singurul care o are pe tel... ;)) ... :x piesa aia

23 Oct 2008, 06:33

Eu ascult muzica comerciala din topurile actuale. Imi fac CD-uri in functie de ce mai apare nou (cam la 2-3 saptamani). Pe urma la recycle been cu ele ca ma plictisesc, si tot asa
Ca posturi de radio: Europa fm, radio Prahova, ProFM si Magic fm(numai seara).

26 Oct 2008, 13:32

goooood! :D haideti sa va spun.....si pe mine ma intalniti pe drumurile tarii! des! in Ford-ul meu!si poate ca ma si cunoasteti dintre voi care ati ramas prim Ardeal.....ascult COUNTRY! for ever!!!

31 Oct 2008, 13:02

Ma enerveaza la culme cum toate radiourile repeta la 2-3 ore aceleasi piese... deci trec pe Romania Actualitati, mai aud si o stire un reportaj.... A-propos, de cind cu Radio Zu nu mai exista Romantic FM , de ce ??? Nu erau reclame , muzica buna...

Am trecut demult la modulator FM si bag pe stick muuuuult trance si chill-out.

04 Noi 2008, 13:49

Momentan ma delectez cu The Cranberries... eu fiind un "vesnic" ascultator de metal, in general folk/viking, death melodic, black melodic, simfonic... formatii nu ma apuc sa enumar ca sunt un pic cam multe, dar o sa dau niste ex: Finntroll, Korpiklaani, Suidakra... in oras merg foarte bine si Parazitii care pe genul asta de muzica sunt tatici... radio aproape deloc (mi`am rupt antena intr`un copac si nu mai prind mare lucru :P)

05 Noi 2008, 14:52

city fm.

ps. romantic si news fm s-au dizolvat pt ca asa vrea voiculescu. cica n-au facut suficient rating. pacat ce-i drept ...

21 Noi 2008, 10:28

prin oras Radio Guerirlla iar la drum lung InfoPro si EuropaFM, cam astea doua au semnal cat de cat prin toata tara. daca nu e semnal, trec pe modulatorul FM.

21 Noi 2008, 11:20

Eu ascult orice are ritn frumos. Manele, rock, clasica. Nu conteaza genu atat timp cat suna bine.

21 Noi 2008, 11:23

Pe ultimul stick am avut de toate (ca am mai sters din ele), desi nu f multe. De la Guta la Strauss (Cred ca alaturarea asta o sa provoace acuzatii de erezie :)) ). Predominand house/electronica/pop.

22 Noi 2008, 00:31

De la Gutzanu' sper ca melodii noi nu? :))
A mai scos ceva!? :))

22 Noi 2008, 01:03

nu, ceva mai vechi, de fapt veche ca era doar una, restu de 1-2 manele erau de la altii, mai vechiute da bune.

24 Noi 2008, 10:40

Nu prea mai iese manele frumoase. Si eu ascult manele mai vechi.
De fapt astea de le scot acum nu se mai incadreaza nici la manele, caricaturi.
Răspunde