ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Ce am prin masina acum si tot le schimb intre ele in functie de dispozitie: - Metallica - Death Magnetic + alte selectii - Within Temptation - Destroyed + selectii - The Prodigy - Shitload Collection - Parazitii - Discografie - Nightwish - Selectii - Leona Lewis - Godsmack - Selectii - Disturbed - Deftones - Rammstein - House - ATB, Tiesto, Armin, David Guetta, Ministry of Sound - Chilled
Ce am descoperit eu de curand e stilul Lento Violento, dupa parerea mea merge perfect in masina si piesele sunt super. Stilul e destul de nou si ma distreaza cum se uita lumea la mine cand stau la semafor si habar nu au ce fel de muzica ii .
In oras prefer sa ascult radio-ul, mai o stire, mai o emisiune interesanta , neavand un post preferat anume, mai rar de pe cd. La drum lung prefer cd-ul cu genuri diferite: house, dance, oldies, chiar si manele, depinde de stare si companie .
MaÅŸina: New Ford Kuga 2024 Titanium cu ceva optionale
VIN: WF0FXXWPMFRS79361
Re: Pe ce muzica sofati ?
14 Oct 2008, 10:54
$1 scrie:$2u esti sigura ca nu te urci in masina mea dimineata ? Fix un CD cu Queen am in player .
Bogdane, sa stii ca sunt foarte sigura. Nu de alta dar bd.Timisoara e paralela cu Dr. Taberei si nu stiu cat ai suporta tu sa iei de 5-6 ori stopul de la Moghioros-parc dimineata. Si la mine se uita lumea ciudat in trafic daca am geamul deschis si in 6 boxe (tare bune si sunet excelent-aici bravo Sony) urla cu putere Innuendo sau Barcelona-cea cu Freddie si Montserrat Caballe. Nu am probleme cu auzul, dar imi place sa le ascult mai tare...
in oras, de obicei d'n'b... Pendulum, Noisia, Black Sun Empire, Paul B...si rock Serj Tankian, Arch Enemy, Dragonforce, PANTERA, Hammerfall... Parazitii mai cate putin Ministry of Sound din cand in cand sa mai calmam urechile dupa d'n'b... la drumurile lungi Johnny Cash, Morcheeba...
@Almanahe - esti unul dintre putinii pe care i-am "vazut" (in cazul de fata merge...) care sa asculte Nikkfurie - The a la Menthe (Laser Dance-u din Oceans's 12 )
MaÅŸina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779
21 Oct 2008, 20:07
$1 scrie:$2Almanahe - esti unul dintre putinii pe care i-am "vazut" (in cazul de fata merge...) care sa asculte Nikkfurie - The a la Menthe (Laser Dance-u din Oceans's 12 )
$1 scrie:$2Almanahe - esti unul dintre putinii pe care i-am "vazut" (in cazul de fata merge...) care sa asculte Nikkfurie - The a la Menthe (Laser Dance-u din Oceans's 12 )
Dupa cum vezi ascult o sumedenie de genuri muzicale si astea nu-s toate. Tot ce imi suna bine sau are ceva special de transmis e pe placul meu
Eu ascult muzica comerciala din topurile actuale. Imi fac CD-uri in functie de ce mai apare nou (cam la 2-3 saptamani). Pe urma la recycle been cu ele ca ma plictisesc, si tot asa Ca posturi de radio: Europa fm, radio Prahova, ProFM si Magic fm(numai seara).
MaÅŸina: Ford Transit an2006, 2400cmc Tdci, 114kw, motor standard commonrail
26 Oct 2008, 13:32
goooood! haideti sa va spun.....si pe mine ma intalniti pe drumurile tarii! des! in Ford-ul meu!si poate ca ma si cunoasteti dintre voi care ati ramas prim Ardeal.....ascult COUNTRY! for ever!!!
Ma enerveaza la culme cum toate radiourile repeta la 2-3 ore aceleasi piese... deci trec pe Romania Actualitati, mai aud si o stire un reportaj.... A-propos, de cind cu Radio Zu nu mai exista Romantic FM , de ce ??? Nu erau reclame , muzica buna...
Am trecut demult la modulator FM si bag pe stick muuuuult trance si chill-out.
MaÅŸina: Ford Mondeo 1.8 TD Wagon, MK II, 90 HP, 1998, BT 27 FBR
VIN: WF0NXXGBBNWM82605
04 Noi 2008, 13:49
Momentan ma delectez cu The Cranberries... eu fiind un "vesnic" ascultator de metal, in general folk/viking, death melodic, black melodic, simfonic... formatii nu ma apuc sa enumar ca sunt un pic cam multe, dar o sa dau niste ex: Finntroll, Korpiklaani, Suidakra... in oras merg foarte bine si Parazitii care pe genul asta de muzica sunt tatici... radio aproape deloc (mi`am rupt antena intr`un copac si nu mai prind mare lucru )
MaÅŸina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.
21 Noi 2008, 10:28
prin oras Radio Guerirlla iar la drum lung InfoPro si EuropaFM, cam astea doua au semnal cat de cat prin toata tara. daca nu e semnal, trec pe modulatorul FM.
Pe ultimul stick am avut de toate (ca am mai sters din ele), desi nu f multe. De la Guta la Strauss (Cred ca alaturarea asta o sa provoace acuzatii de erezie ). Predominand house/electronica/pop.