Am luat ieri masina, sunt foarte incantat, dar nerebdator.
Am 90 km la bord. M-am invartit prin oras ca nebunu' si nu-mi pot da seama deocamdata de aptitudinile masinii. Pana in momentul de fata nu mi s-a parut ca ar trebui sa depasesc 3000 ture, da' mult nu mai am pana o pisc (deocamdata mi se pare un pic cam lenesa) si va destainui sincer ca nu voi avea rabdare 1500 km. Poze nu am avut timp sa fac (sunt in mutari si dracu' stie unde e aparatu' foto), nu am avut timp nici sa conduc masina, dat fiind faptul ca am de lucru de crap.
In rest, imi place la nebunie cum se aude Sony-ul, imi place ca pot lua curbele in oras fara sa-mi sara ochelarii in stanga sau in dreapta, imi place modul in care functioneaza clima (in comparatie cu cea de pe Octavia care sufla si rasufla de-i sar borjogii). Deocamdata, senzorii de parcare mi se par inutili (se vede foarte bine in spate), dar fereasca al de sus de vreun stalpisor sau teu, ca o sa-i pup. IUBESC oglinda heliomata si o RECOMAND tuturor celor care-si cumpara sau care-si vor cumpara masini. In spate e loc suficient, dar, in orice pozitie, tetierele ba-ti stau in carca, ba te pun sa stai "in gat" - poate e doar o impresie, deci nu-mi fac griji. O sa spuneti ca sunt ciudat, da' mie-mi place claxonul. Franele sunt OK, dar am impresia ca tin cam jos (din nou, in comparatie cu Octavia). O problema - lipsa spatiilor de depozitare din spate. O alta problema - pragul de la sofer trebuie neaparat acoperit cu ..ceva - in momentul in care m-am dat jos din masina pentru prima data, l-am zgariat cu pantofu' (putin, nu se vede, da' io stiu

). Ma susprinde in mod placut vizibilitatea (ma refer la montantul A) - se vede tot, nu mai trebuie balangan pentru a vedea pietonii. Mi-am dorit cotiera toata viata, sper sa ma obisnuiesc cu ea, da' ma deranjeaza de mooooor. Ori ma obisnuiesc, ori gasesc o modalitate sa o scot

Reglajul lombar - credeam ca e un fel de diclofenac, da' ma doare spatele si cu el

Masina face fata fara probleme gropilor, dar la capitolul asta trebuie sa ma temperez pentru ca te imbie sa iei gropile cu viteza si nu e tocmai sanatos pentru oscioarele ei.
Oamenii de la Romcar Parcului s-au purtat foarte bine si, contra unei sume "modice" mi-au pus 10 l de benzina in rezervor. Apoi am pus benzina OMV 100. Ce sa mai zic... am masina noua, ma tot uit in jurul ei inainte sa ma urc la volan, sa nu mi-o zgarie careva, ca-l caut cu Interpolu'.
Revin cu poze (as fi putut face poze cu telefonu', da' e pacat de culoarea masinii).
Toate cele bune!