Vanzare

Vind Proiectoare + grile proiectoare pt Ford Focus 2

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vind Proiectoare + grile proiectoare pt Ford Focus 2

Mesajde muzica9 » 25 Oct 2008, 15:42

Vind pachet format din proiectoare+grile suport proiectoare+bandou pt Ford Focus 2.

Pot fi montate pe orice Focus 2 fara proiectoare, deoarece instalatia electrica exista deja pe masina.

pret fix 250 LEI.

0723669542
Fişiere ataşate
IMG_0024.JPG
IMG_0025.JPG
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Re: Vind Proiectoare + grile proiectoare pt Ford Focus 2

Mesajde Alma » 25 Oct 2008, 15:59

eu cand am dat farul dreapta afara sa schimb un bec n-am descoperit nici un fir de proiectoare deci nu are chiar oricine ;)
Up
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde muzica9 » 25 Oct 2008, 16:17

$1 scrie:$2u cand am dat farul dreapta afara sa schimb un bec n-am descoperit nici un fir de proiectoare deci nu are chiar oricine ;)
Up

orice focus vine din fabrica cu cablaj facut. trebuie schimbat doar blocul de lumini ca sa mearga. ;)

cine nu crede, trebuie sa demonteze farurile si/sau deflectorul si grila frontala, si o sa descopere un manunchi de fire incolacit, undeva in dreptul nr de inmatriculare.
muzica9
1nsane Member

Mesajde adrianmihai83 » 25 Oct 2008, 17:52

ofer 180 ron pe loc.
ex. FF2, 2007, 1.6 TDCI, 90 CP, cica SPORT
Mazda 3 tx+
1nsane Member

Maşina: Ford Focus, 1.6 TDCI, 2007
VIN: WF05XXWPD57K08651

Mesajde leut27 » 25 Oct 2008, 18:03

$1 scrie:$2fer 180 ron pe loc.

adrian esti tigan

omu a cerut 250 dute la forcar si cumpara noi ca sa dai 400 ron
orice focus are acele cabluri , trebuie sa le cauti ,si la mine, focus din 2007 a trebuit sa caut un pic
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde adrianmihai83 » 25 Oct 2008, 18:33

sincer - nu. asta poti sa iti dai seama si din username-ul meu - nu am vazut ca la casele de tigani sa puna adrianmihai83 din beton pe piedestal la poarta.

si la subiect - am vazut ca se practica. daca deranjeaza pe cineva puteam sa trimit un pm dar nu am facut-o pentru transparenta.

si eu am primit oferte pentru produsele care le aveam de vandut si chiar nu m-am suparat. pur si simplu le ignor.

daca regulamentul forumului nu imi permite sa fac acest lucru atunci imi pare rau si cineva sa stearga mesajul meu...

$1 scrie:$2

adrian esti tigan

orice focus are acele cabluri , trebuie sa le cauti ,si la mine, focus din 2007 a trebuit sa caut un pic
Mazda 3 tx+
1nsane Member

Mesajde dms » 25 Oct 2008, 19:49

$1 scrie:$2incer - nu. asta poti sa iti dai seama si din username-ul meu - nu am vazut ca la casele de tigani sa puna adrianmihai83 din beton pe piedestal la poarta.

si la subiect - am vazut ca se practica. daca deranjeaza pe cineva puteam sa trimit un pm dar nu am facut-o pentru transparenta.

si eu am primit oferte pentru produsele care le aveam de vandut si chiar nu m-am suparat. pur si simplu le ignor.

daca regulamentul forumului nu imi permite sa fac acest lucru atunci imi pare rau si cineva sa stearga mesajul meu...

$1 scrie:$2

adrian esti tigan

du-te in targ si ia proiectoare cu 50 ron daca nu iti permiti pe cele de 250 ron :D
Ex: De vanzare!! Ford Focus 2006,Hatchback, 2.0 Tdci, 136 hp, 6 trepte, GHIA, E.S.P, Parktronic, Mp3, Faruri negre autoadaptive, Kit Xenon, Stopuri spate originale de ST cu leduri, Spoiler fata de Focus CC, Spoiler spate Focus ST 2008, eleron ST.......

Diverse piese Mondeo,Focus,Transit,Connect..

https://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=213&t=105575
dms
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 3 2.0 Tdci, 140 hp, 6 trepte, Titanium
VIN: WF0MXXGCBMCL45635

Mesajde muzica9 » 25 Oct 2008, 19:56

180 pe loc si 250 in rate sau cum?

atunci pur si simplu te ignor. :)
muzica9
1nsane Member

Mesajde adrianmihai83 » 25 Oct 2008, 23:04

asta e ultimul mesaj care il postez aici pentru ca nu imi place sa discut in contradictoriu cu nimeni. si in plus nu vreau sa poluez postul asta cu parerile mele. singura parere pe care o pot lua in seama este cea a vanzatorului care ignora oferta mea. just. am facut o oferta care este refuzata de vanzator. daca vanzatorul are nevoie de suporteri (sustinatori) care sa il ajute sa imi explice ca oferta mea este sub pretul pietei atunci "NO COMMENT". in schimb nu inteleg gluma, asta daca se doreste a fi o gluma... se putea mai bine de atat.

ce ma deranjeaza este ca gasesc aici oameni care imi spun mie ca sunt tigan... nu am nici o treaba cu ei, nu sunt rasist dar dupa cum am explicat username-ul nu ma recomanda pentru a fi pus pe un piedestal in fata portii unui tigan la o casa cu turle multe (fara numar, fara numar...) din aur. (n.r. - in schimb am vazut foarte multi pui de lei - a se citi diminutivul de la "leu"). nu vorbesc de unele cratime care lipsesc prin post...

in legatura cu targul. nu prea am timp sa ma duc prin targuri (a se citi "nu imi permit"). eu nu sunt powerseller pe aici pe forum, in schimb daca tu ai timp sa te duci cu ele in targ o sa trec pe la tine sa cumpar ceva.

eu nu mai postez nimic aici, daca vreti sa discutam in contradictoriu putem deschide un topic la diverse in care sa ne spunem toti parerea in legatura cu nimic. sigur multa lume ar avea ceva de invatat.
Mazda 3 tx+
1nsane Member

Mesajde muzica9 » 25 Oct 2008, 23:26

$1 scrie:$2sta e ultimul mesaj care il postez aici pentru ca nu imi place sa discut in contradictoriu cu nimeni. si in plus nu vreau sa poluez postul asta cu parerile mele. singura parere pe care o pot lua in seama este cea a vanzatorului care ignora oferta mea. just. am facut o oferta care este refuzata de vanzator. daca vanzatorul are nevoie de suporteri (sustinatori) care sa il ajute sa imi explice ca oferta mea este sub pretul pietei atunci "NO COMMENT". in schimb nu inteleg gluma, asta daca se doreste a fi o gluma... se putea mai bine de atat.

ce ma deranjeaza este ca gasesc aici oameni care imi spun mie ca sunt tigan... nu am nici o treaba cu ei, nu sunt rasist dar dupa cum am explicat username-ul nu ma recomanda pentru a fi pus pe un piedestal in fata portii unui tigan la o casa cu turle multe (fara numar, fara numar...) din aur. (n.r. - in schimb am vazut foarte multi pui de lei - a se citi diminutivul de la "leu"). nu vorbesc de unele cratime care lipsesc prin post...

in legatura cu targul. nu prea am timp sa ma duc prin targuri (a se citi "nu imi permit"). eu nu sunt powerseller pe aici pe forum, in schimb daca tu ai timp sa te duci cu ele in targ o sa trec pe la tine sa cumpar ceva.

eu nu mai postez nimic aici, daca vreti sa discutam in contradictoriu putem deschide un topic la diverse in care sa ne spunem toti parerea in legatura cu nimic. sigur multa lume ar avea ceva de invatat.

nu ma duc in tirg pt ca nu imi place sa negociez si nici nu imi permite timpul.

btw... proiectoarele sunt rezervate pina luni.
muzica9
1nsane Member

Mesajde muzica9 » 30 Oct 2008, 09:00

s-au dat.

se poate inchide.
muzica9
1nsane Member

Înapoi la Vanzare