de medalion » 29 Oct 2008, 12:41
Nu stiu cum ati vazut ca lonjeroanele sunt strambe. Pentru ca ieri am dus masina la service ford si au spus ca lonjeroanele nu au nimic. Acolo in fotografie sunt suportii care tin bara metalica de sub spoiler si sunt prinsi in patru suruberi, aceia se schima atat. Nu e afectata directia, stalpii sau altceva.
Ca, constatare cei de la servis au constatat ca sunt urmatoarele avarii:
Capota, radiator, aripa dreapta, faruri, un proiector de cetata si plasticele din fata.
Clima nu are nimic.
Referitor la alt service. Am fost si dupa o mica evaluare au spus 100-110 milioane.Cei de la ford au facut ieri constatarea 100-115 milioane, cu piese originale si durata reparatiei 15-20 zile.
Inginerul de la tinighigerie a spus ca masina va iesi cum a fost, pentru ca nu va suda decat bara metalica de sub spoiler si sudura va fi in puncte de argon, nu vad de ce nu va iesi reparatia ok, atata timp cat va schimba capota, radiator, plastice, faruri si acei doi suporti care nu se sudeaza ci se prin in suruburi.
Intradevar la prima vedere pare lovita rau dar nu sunt afectate partile esentiale ale masinii.
Si in final va aduc la cunostinta ca la inceput eram cam pesimist referitor la focus, dar intre timp am realizat ca este o masina destul de buna( calitate, fiabilitate).
[URL=https://matchnow.info]Pretty Womans from your town[/URL]