Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
28 Oct 2008, 13:22
De unde downloadez tis? Si cum il folosesc ca sa imi arate cum sa imi schimb uleiul singur la masina.Am vazut la service de 2 ori ca mi-a desfacut 2 suruburi peacolo si filtru de ulei dar nu mai stiu exact care sunt .O poza eventual daca are cineva binevointa

.Thnx
28 Oct 2008, 18:40
Urmeaza instructiunile de mai jos. Sper sa te descurci.
In
Ftp/Ford/Utile/ gasesti fisierul Ford TIS Jan 2004 DVD Version.iso si il downloadezi. User: f.....d, Password: f......d
Il pui pe un DVD
Instalezi TIS cu executabilul Install
Dupa aceea lansezi programul si cauti ce esti interesat. DVD-ul trebuie sa fie bagat in unitatea de DVD.
Mod Edit: am sters parola si user-ul scrise in clar. Daca nu te prinzi care e, uita-te la sigla masinii tale 
Fisierul .iso pe care il iei de pe FTP il poti deschide si cu-n program in genul Daemon Tools
29 Oct 2008, 16:58
$1 scrie:$2..
Banuiesc ca tu cautai manual pentru Focus, deci:
Ftp/Ford/Manuale%20Modele%20Ford/
29 Oct 2008, 23:41
TIS 2003 are un patch de instalare ?
Dupa ce l-am instalat nu se deschide.
Ma intereseaza un manual service ptr. Focus 1.6 TDCi - 2006
Multumesc,
30 Oct 2008, 15:11
TIS-ul necesita CD-ul cu datele introdus in unitate (sau imaginea montata pe un drive virtual, ex. cu Daemon Tools).
Din pacate, nu contine documentatie pentru Focus 2.
Poti gasi insa cate ceva despre Focus 2 in Autodata.
14 Noi 2008, 12:58
$1 scrie:$2IS-ul necesita CD-ul cu datele introdus in unitate (sau imaginea montata pe un drive virtual, ex. cu Daemon Tools).
Din pacate, nu contine documentatie pentru Focus 2.
Poti gasi insa cate ceva despre Focus 2 in Autodata.
Am pus TIS ul pe DVD dar nu gasesc executabilul pentru instalare, ce trebuie sa fac pentru a putea accesa TIS ul.