Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

recuperare bani rca

30 Oct 2008, 09:08

sal
as dori sa stiu in ce conditii as putea recupera banii pe o RCA in cazul in care nu ma folosesc de ea si masina nu mai e pe numele titularului asigurarii
nu se poate scoate cert de radiere ptr ca masina nu e inmatriculata........mai precis masina cu pricina e adusa din DE , a fost pe numele meu, i-am facut RCA pe 6 luni, si am vandut-o ptr a fi inmatriculata(nu aveam bani de taxa), dupa care noul proprietar si-a facut un nou RCA pe numele sau ptr a o putea inmatricula iar eu am ramas cu o RCA ......valabila inca vreo 5 luni, cu care nu mai am ce face
help!!!!!!!!!

Re: recuperare bani rca

30 Oct 2008, 09:28

te duci la o agentie a asiguratorului cu tichetul in brate si faci cerere de restituire

30 Oct 2008, 16:32

mersi, intre timp am vb la sediul principal la Buc, asta ca la Bv n-am gasit intelegere, si mi-au dat cu flit
nu se poate.....asta mi-au spus
cei mai ordinari de pe piata, cele doua companii cu O......
asta sa nu fiu acuzat de antireclama!

30 Oct 2008, 17:31

s-o fi schimbat legislatia RCA de cand nu mai lucrez io in domeniu ...

30 Oct 2008, 17:54

Daca nu ma insel, mai de curand asigurarea RCA nu ramane valabila si dupa vanzarea masinii (practic sa fie "lipita" de masina si nu de proprietar)?
In acest caz noul proprietar nu ar fi trebuit sa-si mai faca RCA...

03 Noi 2008, 21:28

total eronat !!
bani pe RCA se pot recupera...
te duci la agentia unde ai incheiat asigurarea si cu dovada ca ai instrainat (radiat) masina ei sunt obligati sa iti dea banii innapoi .(asta iti zic sigur ca lucrez in domeniu si stiu cum e).faza e ca daca cineva recupereaza banii pe politza respectiva cel care ti-a incheiat-o trebuie sa restitue comisionul pe care la incasat ca ti-a facut polita (motiv pt care ti se spune ca nu se poate). daca tot nu vor fa o reclamatia la CSA sa OPC si se rezolva.
pt mai multe info da un pm .
Apropo la ce societate ai RCa-ul?
Subiect închis