Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Intalnire Cluj - NOIEMBRIE

30 Oct 2008, 23:13

Salutare voua!
Nu uitati de a doua sambata din luna (respectiv 8 Noiembrie tura asta), ora 11, in parcare la Iulius Mall, deasupra Auchean.
In octombrie reminderul a venit mai tarziu si prezenta a fost cam scazuta. Poate acum ne strangem mai multi.

radu

Re: Intalnire Cluj - NOIEMBRIE

31 Oct 2008, 19:41

Sper s-ajung :) Nu promit

01 Noi 2008, 17:25

daca nu apare nimic ma prezint. sper pana atunci sa remediez si micile probleme aparute intre timp, daca nu la fel ca data trecuta cu alta masina.

03 Noi 2008, 10:01

i'm in

05 Noi 2008, 11:52

cam slaba miscare si luna asta

05 Noi 2008, 13:29

deci o sa fie o intalnire a fordurilor.....se organizeaza ceva special?as vrea sa vin si eu si daca sunteti amabili as vrea mai multe informatii despre intrunire!
respect.

05 Noi 2008, 13:49

Esti binevenit. Intalnirea este sambata la ora 11 pe terasa de la Auchan (ultima parcare). Te rog sa iti completezi locatia in profil.

05 Noi 2008, 14:03

minu, vezi topicurile din lunile trecute ca gasesti harti & detalii.

05 Noi 2008, 15:07

Vedeti ca Inter Auto va pune la dispozitie test drive cu Kuga in weekendul asta, poate profitati ;). E un topic nou pe tema asta.

06 Noi 2008, 15:52

Sper sa ajung si eu la intalnire. Depinde de mecanic ... maine intru la schimb distributie si telescoape.

06 Noi 2008, 16:48

$1 scrie:$2edeti ca Inter Auto va pune la dispozitie test drive cu Kuga in weekendul asta, poate profitati ;). E un topic nou pe tema asta.

Calin Pop ne-a onorat cu prezenta la una dintre intalniri din partea RMB, daca reuseste sambata sa vina la intalnire (cu sau fara una dintre masinile implicate in acest testdrive) noi il asteptam cu placere. daca nu reuseste sa vina, promit ca duminica sa fac un review ca ma duc eu la ei.

06 Noi 2008, 17:08

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2edeti ca Inter Auto va pune la dispozitie test drive cu Kuga in weekendul asta, poate profitati ;). E un topic nou pe tema asta.

Calin Pop ne-a onorat cu prezenta la una dintre intalniri din partea RMB, daca reuseste sambata sa vina la intalnire (cu sau fara una dintre masinile implicate in acest testdrive) noi il asteptam cu placere. daca nu reuseste sa vina, promit ca duminica sa fac un review ca ma duc eu la ei.

Vroiam sa zic Nicu Pop :P cu scuzele de rigoare. discutam cu un coleg Calin si am ramas cuplat. inca o data scuze, si invitatia ramane.

06 Noi 2008, 19:45

Daca nu plec nicaieri din Cj cum se intampla in majoritatea sambetelor... apar si eu, prima data, daca trebe sa fac ceva intai va rog sa-mi spuneti. Mersi

89 SGT

07 Noi 2008, 11:08

doar sa vii, e suficient.

07 Noi 2008, 21:14

As veni si eu, dar din pacate ma pregatesc de mutare cu locuinta si am o gramada de lucru :(

07 Noi 2008, 23:29

Din pacate eu nu o sa ajung, sunt plecat din Cj:(

08 Noi 2008, 22:50

pop marius, daca nu te descurci cu carat mobila fa un topic nou la evenimente cu titlul "mutare in stilul clubford", si postezi pozele cu noi carand mobila :P

10 Noi 2008, 11:52

am postat pozele in galeria foto

10 Noi 2008, 14:18

Salutare,
De data aceasta nu am putut venii, am fost de serviciu.....
Dar oricum vom venii data viitoare..

Vom aduce un kuga sa il mai vada si lumea ;)
Subiect închis