de Nenea Fordescu » 30 Oct 2008, 18:50
Buuuuuun, revin. Nu am facut poze. NU MA LINSATI!
Masina mea e plina de noroaie si mazga. Am ajuns la 1300 km. La 4000 ture am 140km/h. De la 120 la 140 se misca putin mai greu, dar, dupa 140, parca invie. Curbele de la Posada sunt floare la ureche, am mers cu 70-80 fara nicio grija, stabilitatea este impresionanta iar pilotul automat este foarte util si placut. Nu am dezactivat ESP-ul pentru senzatii tari din motive de copil 1 an si 4 luni pe bancheta din spate. Consumul mediu, dupa 1300 km fara resetare (300km prin oras si restu' in afara lui) , a fost de 8,2 l/100km/CB. Este fasneata si in oras si poti sa "crosetezi" cu ea fara mari probleme. In portbagaj incap muuuuuuuuuuuuuuuuuulte chestii, treaba e sa le-aranjezi bine. Scrumiera este CRIMINALAAAAA, adica pozitia ei, cred ca ma las de fumat la volan (un lucru bun) pentru ca am toate sansele sa am scrum prin toata masina. Zgomotul dupa 120km/h este destul de puternic, motorul maraie destul de accentuat, da' n-a deranjat pe nimeni. La denivelari nu se aud zgomote prin spate, dar am io impresia ca pe fata cam cloncane ceva. Astept sa fac 2500 km sa ma duc la Romcar sa-i fac vizita medicala facultativa.
Acestea fiind scrise, cu buzunaru' tremuranda (maine platesc taxa de poluare), va doresc drum bun si benzina din ce in ce mai ieftina.