Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

26 Iul 2007, 22:29

Just, dar sa il platesc pe unu autorizat si sa imi dea gauri in bord? :(

Asta e, ma voi duce la unii autorizatii sa imi faca cablaraia, iar de panourile usilor ma ocup eu, ca la ei dureaza 2 ore sa le dea jos si abia asteapta sa ma jecmaneasca :D

Tu mai esti autorizat? :D Sau stii un service competent? Prefer sa ii dau unuia care stie ce face..

26 Iul 2007, 23:06

Nu sunt autorizat, eu mai faceam montaje la negru...Dar colaboram pe vremea aia foarte bine cu unii de pe 13 Decembrie, chiar langa o carciuma vestita "Gradina de vara". Au magazinul chiar in incinta fostului "Prems" , au la vanzare tot ce tine de audio pentru auto, si in fosta hala Prems fac si montajele, ei sunt autorizati. Fac si instalatii electrice sau tuning pe partea electrica dar nu se ocupa de reparatii...

Re: Inlocuire Difuzoare Focus 1!

08 Sep 2008, 09:02

Am cumparat un Radio CD auto http://www.be-loud.ro/produse/CD_Player ... EH-3000MP/ si l-am montat pe masina. Pe masina am deja 4 boxe stock montate in usi . Ma intereseaza daca a montat cineva difuzoare in spate pe tavita aceea intrucat nu prea ma tenteaza sa le schimb pe cele pe care le am deja in usi (am inteles de pe site ca ar fi Clarion si oricum se aud foarte bine).

Re:

03 Oct 2008, 15:48

$1 scrie:$2n magazin profesional care sa se ocupe si cu instalarea, imi puteti recomnda, pls?
multam!

Vezi aici pe site...si poti vedea si lucrarile lor..;)

http://audiolab.ro/instalare_produse/

03 Oct 2008, 15:55

$1 scrie:$2m cumparat un Radio CD auto http://www.be-loud.ro/produse/CD_Player ... EH-3000MP/ si l-am montat pe masina. Pe masina am deja 4 boxe stock montate in usi . Ma intereseaza daca a montat cineva difuzoare in spate pe tavita aceea intrucat nu prea ma tenteaza sa le schimb pe cele pe care le am deja in usi (am inteles de pe site ca ar fi Clarion si oricum se aud foarte bine).

Nu e nevoie sa montezi difuzoare in policioara. Poti sa faci alta treaba daca tot vrei ceva de calitate pui inele MDF pe fata si faci conversie la un set de componente rotunde de 16.5 cm puternice eventual un amplificator si nu nu mai tb sa strici policioara din spate.
Mergi pe o firma gen Helix, DLS, Hertz, Focal.

Re:

03 Oct 2008, 16:06

$1 scrie:$2n bucuresti costa 60 lei parca 4 bucati, cu tot cu datul panourilor jos. Problema este ca trebuie sa tai mufele (standard ford) si sa legi fir cu papucei. daca nu legi firele cum trebuie, bass-ul se va auzi in afara masinii nu in interior cum ar trebui

si cum trebue legate?
+ la +, - la - ? rosu= +, negru= - ?
sau e altfel, cum e?

Re: Re:

03 Oct 2008, 16:09

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2n bucuresti costa 60 lei parca 4 bucati, cu tot cu datul panourilor jos. Problema este ca trebuie sa tai mufele (standard ford) si sa legi fir cu papucei. daca nu legi firele cum trebuie, bass-ul se va auzi in afara masinii nu in interior cum ar trebui

si cum trebue legate?
+ la +, - la - ? rosu= +, negru= - ?
sau e altfel, cum e?

Da se referea sa legi corect firele in ideea de a nu pune in antifaza difuzoarele. + e rosu - negru
Bafta!

05 Oct 2008, 15:41

ceva reducere pt membrii clubului? ;)

05 Oct 2008, 16:04

Reduceri sunt...in functie de ce comanzi..!!
PM pentru detalii.

20 Oct 2008, 19:17

eu am luat 2 seturi de Pioneer (4 difuzoare) TS-H687 :D din Germania :P sper sambata sa le montez!

21 Oct 2008, 10:32

Cat ai dat pe ele ?
Sa ne spui si noua cum se aud ...

21 Oct 2008, 20:19

au costat 500ron toate 4 sambata seara va zic cum se aud!sper sa fie vremea misto ca sa pot sa le montez!

24 Oct 2008, 21:55

Poate ne intalnim sa vedem daca se aud mai bine cele luate din Germania ca cele lute din Romania :)) Pe ce HU le pui? :D

25 Oct 2008, 17:52

$1 scrie:$2u costat 500ron toate 4 sambata seara va zic cum se aud!sper sa fie vremea misto ca sa pot sa le montez!

... deci?? cum se aude cu noile boxe?

25 Oct 2008, 18:02

nu le-am pus ca a fost vreme nashpa :-S si am mai avut si ceva treaba dupa ora 12...

25 Oct 2008, 18:04

$1 scrie:$2oate ne intalnim sa vedem daca se aud mai bine cele luate din Germania ca cele lute din Romania :)) Pe ce HU le pui? :D

pai eu zic ca sigur se aud mai bine ca cele luate din ro ;) (sunt made in china astea din ro? )
le pun pe cd playerul masinii original 6000CD

01 Noi 2008, 17:56

Am pus boxele azi! :D

A durat cam 2 ore am facut totul singur in curte la un prieten!
Am lipit firele cu pistol de lipit si apoi am izolat cu banda!

Vreau sa va spun ca am un sunet in masina de mama mama :) acum pot da linistit HU la 30 Volum fara sa am distorsiuni sau pacanituri sau chestii care se aud nasol...totul se aude tare si clar!
Ma gandesc daca sa schimb HU cu o unitate pioneer 4x50w pentru ca se simte ca boxele pot mult mai mult decat da HU stock (6000CD)

Cu ocazia asta am de vanzare cele 4 boxe originale Ford in stare buna! :)

02 Noi 2008, 13:48

Chiar asa mare e diferenta?

02 Noi 2008, 14:47

da!
Răspunde