Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
02 Noi 2008, 22:59
1. alexaltdar40 - Organizator - 2 masini (FORD Sierra '86 si FORD Cortina '73)
2. forbidden27 - Participant ordinar - Mondeo MK4 '08
3. sile1 - ultima spetza de participant
05 Noi 2008, 16:36
Ce e cu linistea asta? Ati adormit de tot???
07 Noi 2008, 10:43
1. alexaltdar40 - Organizator - 2 masini (FORD Sierra '86 si FORD Cortina '73)
2. forbidden27 - Participant ordinar - Mondeo MK4 '08
3. sile1 - ultima spetza de participant
4. RS1800 - Aka Codin
08 Noi 2008, 18:46
din ce stiu eu mai vin : asgard (daca nu devine tatic pana atunci

; ionutz ; viktor )
tre sa mai confirme e-man ; boogy..
12 Noi 2008, 14:48
Parca cineva nu vrea sa mai vin si eu!

Eu in weekend(plec vineri, ma intorc duminica) voi fi la Ruse in Bulgaria la un festival de muzica usoara unde particip. Daca va hotarati sa schimbati locatia si sa veniti la sustinere, va astept!:D
12 Noi 2008, 17:06
bafta shi distractie placuta max
12 Noi 2008, 20:38
Nici nu ma asteptam ca nu o sa intervina ceva si nu o sa poti sa vii...
13 Noi 2008, 08:00
Nu te supara pe mine, chiar imi doream sa vin, insa nu pot sa ratez festivalul ala, am aflat si destul de tarziu data exacta.
13 Noi 2008, 08:07
Cu tristete va anunt ca nu mai pot sa vin

Am aflat ca trebuie sa fiu sambata si duminica la munca ....
Promit ca data viitoare sa fiu prezent!
13 Noi 2008, 18:46
Deci, domnu' cu organizarea, unde si la ce ora ne strangem, sa stie si rotile noastre unde vine....
14 Noi 2008, 11:01
Pai pentru Bucuresti dupa cum am scris si la Sierra propun plecarea la ora 8:30 din fata la Metro Voluntari. Asta inseamna ca ajungem in Buzau pe la 10. Iar in Buzau eu zic sa ne vedem pe la 10 - 10:30 ori in parcare la Dragaica, ori in parcare la Practiker... Ziceti si voi daca e ok...
PS: Uitasem, eu am nevoie de vreo 30 de minute ragaz in Buzau ca sa ma duc acasa si sa iau bestia!!!
14 Noi 2008, 11:16
eu propun 8 in bucuresti din motive obiective ...
16 Noi 2008, 20:34
Ne-am intors, a fost super, revenim cu multe detalii si poze!!!
08 Ian 2009, 12:09
31-1 ianuarie ... ce ziceti ?
17 Ian 2009, 16:22
pe 2009 nu face nimeni vre-o oferta?hai k io-s mai nou p-aici si mi-ar face placere sa vad o gramada de sierre la un loc!!!:D
17 Ian 2009, 21:52
Pe langa Valcea se aude ceva?Stiu ca a fost anul trecut o intalnire dar n-am fost pe faza, tocmai ma veneam cu Sierra din De si nu am prins-o.
30 Ian 2009, 11:32
Atentie! Din motive obiective intalnirea din 31 -1 de la Busteni se amana pentru atunci cand vor fii toti dispusi sa ramana mai mult. Eu unul nu as fii putut sa raman noaptea... Asgard nu ar fii putut sa vina... Cei de la Brasov ar fii stat putin... Relu(forbidden) nu poate sa ajunga decat seara... si tot asa. Haideti sa propunem intai o data si apoi sa stabilim de comun acord urmatoarea intalnire, dar sa putem venii toti!
16 Feb 2009, 09:51
pe cind urmatoarea in Timisoara?
14 Mar 2009, 02:49
Plecarea pe 14 martie la ora 8 la Fantana Miorita! Sau daca nu ma gasiti... 0744488821 Alex
16 Mar 2009, 00:43
Ne-am intors! Pana la urma am fost la Muntele Rosu, langa Cheia. Sincer va spun ca a fost extraordinar de frumos! Am plecat din Bucuresti singur stiind ca mai vine doar Relu de la Slobozia (forbidden), cu care trebuia sa ma intalnesc la iesirea din Ploiesti spre Cheia. In ploiesti am facut un ocol pe la Carfourre sa-mi iau ceva de mancare, moment in care m-a sunat un alt membru al forumului, Gabi care are o Sierra MK3 2,0 DOHC, ghia 4X4, si care tocmai trecuse de Ploiesti, asa ca am reunit gasca in formatie de 3 masini.
Am ajuns pe la ora 13 in Cheia si am incercat sa urcam spre Muntele Rosu. Eu am lasat masina jos, stiind ca nu am nici o sansa sa urc pe drumul care era acoperit cu zapada avand tractiune spate si caucicuri de vara tocite! Am ajuns la cabana cu greu, ajutati de patronul de acolo, drumul fiind din ce in ce mai plin de zapada! La un moment dat unde era troienita zapada atingea si 1 metru!
Am ajuns la cabana dupa peripetiile de rigoare in zapada, unde ne-am cazat. Putin mai tarziu s-au alaturat grupului un alt membru la forumului Boogy si prietena lui, impreuna cu un bun prieten de-al meu de la Brasov, si sora mea impreuna cu prietenul. Cu totii au lasat masinile jos la soseaua nationala deoarece drumul era impracticabil, iar cu transportul ne-a ajutat patronul de la cabana cu o Dacie Papuc 4X4 si o Lada Niva , masini care m-au surprins cat de bine s-au descurcat pe acel drum.
Seara a fost de pomina si s-a lasat cu tuica fiarta, vin fiert, discutii despre masini si nu numai si povesti de inveselit atmosfera! Tarziu in noapte am plecat fiecare spre odihna bine meritata.
Duminica ne-am trezit am mancat la restaurantul din incinta cabanei si am coborat la soseaua nationala unde era in desfasurare Raliul... Am urmarit atat cat mai ramasese din el si apoi ne-am intors fiecare la casele noastre...
Asteptam si alte impresii si sper ca nu am fost prea subiectiv! Pentru poze uitati-va la sectiunea Sierra!:D
PS: Urmatoarea intalnire sper sa fie la fel de reusita!