Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Re: anvelope de iarna

26 Oct 2008, 13:15

daca citesti ultimu meu post iti dai seama ce am vb si cade "teoria"ta cu 15-20 grade
tinand cont ca in germania temperaturile sunt mai scazute decat la noi pe timpu iernii
un exemplu ca sa intelegi: tu ai facut consumu minim,maxim si mediu la maisna,in decursul anilor au facut si ei o statistica cum ca ar fi recomandat din noiembrie(in amanunt nu stiu exact data sau ziua)sa se treaca pe cauciucuri de iarna
inteles' domnu' almanache cum sta treaba?
aberant este ce spui tu mai sus, cum te poate prinde o temp de 10-15 grade in sezon rece la fel de bine poti sa ai o scadere de temp la noi in lunile calduroase si e aceiasi treaba cu franarea pe care o explicai tu
numa bine!

26 Oct 2008, 14:07

$1 scrie:$2inand cont ca in germania temperaturile sunt mai scazute decat la noi pe timpu iernii

nu stiu cate dreptate ai aici!
"In Romania clima este continentala central-europeana si se manifesta prin ierni friguroase si veri destul de fiebinti. In Bucuresti temperature medie a lunii iulie este de 23 garde C, cea a lunii ianuarie este de – 3 grade C, iar cantitate de precipitatii anuala este de cca. 60 cm."

"Clima in nord-vestul Germaniei este oceanica; spre est clima este mai mult continentala. In est iernile sunt mai reci. Odra si alte rauri ingheata doua trei luni. In Berlin temperature medie in ianuarie este de 1 grad C, in iulie 19 grade C, in Hamburg in aceleasi luni este de 0 grade C si 18 grade C. Partea sudica a tarii este mai calda: in München in ianuarie sunt 2 grade C, in iulie 20 grade C. In muntii din zona centrala cantitatea de precipitatii anuala este de 100-150 cm." :-"

26 Oct 2008, 14:22

mersi de documentatie almanache,eu stiam ca germania are o temp mai scazuta iarna
cu ocazia asta sunt lamurit,multam!
numa bine!

26 Oct 2008, 17:52

Cine e interesat de cauciucuri de iarna noi sau sh si e din Iasi,am gasit un magazin cu preturi bune in Bularga(cine e din Iasi stie cartierul)Spre exemplu Dunlop SP Winter Sport M3 205/55/16,noi-320 RON cu factura.
PS:e cel mai bun pret pe care l-am gasit,dupa ce am cautat prin magazine si pe toate site-urile cu vanzari de anvelope.

01 Noi 2008, 16:09

salutare...
eu deja i-am pus "shoshonii" pe fata doar....ca m-au jupuit pana la os....astept sa-mi refac alocatzia si ai trantesc si pe spate.....desi astea de "vara" sunt si ele noi...cu mustazti... :))
am optat pentru Goodyear - Ultra Grip 6....pana acum no coment....mai incolo sa vedem ce si cum...
cestiunea este ca peste ceva timp....a-mi adaug la porbagaj si cutia cu lantzuri....deh....sunt patzit :))
toate bune...

05 Noi 2008, 17:57

Ce parere aveti de anvelopele Tigar Winter? (cica ar fi fabricate in colaborare cu cei de la Michelin) - http://www.vreau-anvelope.ro/anvelope/p ... f#top_page

Dar de cele BF Goodrich G-force Winter? - http://www.vreau-anvelope.ro/anvelope/p ... 4f8916377f

Multumesc,

06 Noi 2008, 22:49

parerea proprie si personala,nu este de joaca cu cauciucurile,eu spun ca mai bine luati firme de renume cu ar fi pirell,continental,dunlop,goodyear,etc
nu va uitati ca economisiti 100ron ca s-ar putea sa platiti mult mai mult dupa
ganditiva ca orice masina ati avea si orice sistem electronic de asistare,singurul lucru dintre masina si asfalt este CAUCIUCUL si daca este de proasta calitate,masina si sistemele electronice sunt egal cu O

numa bine!

07 Noi 2008, 10:35

Va salut,

Cred ca o sa ies in afara topicului ...
Valentins spunea mai sus de lanturi.

Vreau si eu lanturi.
Voi ce propuneti?

Ce perere aveti de:
http://www.lanturiantiderapante.ro/

Astept ceva pareri de la voi.
Daca cumva s-a mai discutat pe un alt topic ... :-S scuzele de rigoare.
Ma puteti redirectiona. :-??

Va multumesc
Răspunde