Discutii libere/forum

Maneaua!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Maneaua!

Mesajde Chipu » 03 Noi 2008, 12:43

vormeam de o categorie sociala nu de "muzica"....offff :-t
...standing by
Chipu
Gold Member

Maşina: DSN si Mondeo Mk3 Duratec

Mesajde sile1 » 03 Noi 2008, 19:35

daca omu nu avea cum sa mai intre in masina ca era lovita trebuia sa o ia pe jos ca ala e maibah' si nu se repara ca orice alta masina cu fiare ci prin levitatie nu ? :)
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Mesajde Tiry213 » 06 Noi 2008, 11:35

Ieri eram printr-un bazar. La un magazin se auzea la radio o melodie greceasca. Aceeasi melodie a fost preluata si de un manelist, care a schimbat versurile. Iar versurile facute sunt chiar mai bune decat multe melodii romanesti, care nu prea au nici un element intalnit in manele "dezacorduri, bani, femei, masini, smecher, jupan, etc".
Iar cele doua vanzatoare discutau despre aceasta melodie, ziceau ca e ok melodia, si ca o stiu de undeva. Si-au adus ele aminte ca o canta si un manelist. Dupa care una dintre ele spue:
- E mai misto asta ca nu e manea!

Eu am ramas pe ganduri, fiindca nu prea am inteles diferentele dintre maneaua respectiva si melodia aceea. Singura diferenta dintre cele doua melodii, sunt versurile il limba romana. Sunt curios daca o canta un artist, nu un "manelist" ce ziceau cele doua?

Alt lucru care mi se pare destul de ciudat, este ura fata de manele. Toti spun ca nu asculta, ca nu le plac, dar cand merg la petreceri unde se asculta manele, toti stiu jumate din versuri (multe dintre ele pot fii ghicite), si danseaza pe ele, parca ar fii melodiile lor de suflet.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 06 Noi 2008, 11:36

$1 scrie:$2aca omu nu avea cum sa mai intre in masina ca era lovita trebuia sa o ia pe jos ca ala e maibah' si nu se repara ca orice alta masina cu fiare ci prin levitatie nu ? :)

N-ai cu cine!
Mai de graba eu as fii ales cretinul saptamanii, pe ala care ar fii lasat masina acolo, si ar fii mers pe jos.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde mircea george » 06 Noi 2008, 11:50

$1 scrie:$2
Alt lucru care mi se pare destul de ciudat, este ura fata de manele. Toti spun ca nu asculta, ca nu le plac, dar cand merg la petreceri unde se asculta manele, toti stiu jumate din versuri (multe dintre ele pot fii ghicite), si danseaza pe ele, parca ar fii melodiile lor de suflet.

Eu unul nu fac parte din categoria larga mentionata de tine! Am o parere f proasta despre cei care asculta manele, cit despre cei care le cinta... (sint si un pic rasist...); daca ma aflu intr-un anturaj in care se cinta manele (petreceri, etc) plec fara sa ma scuz ptr ca imi creeaza o stare de disconfort.
Mondeo break verde inchis, 2004, 2.0 TDCI 130cp TIPTRONIC, GHIA, navigatie touchscreen DVD
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." F.G.
mircea george
1nsane Member

Mesajde catser » 06 Noi 2008, 14:09

@Tiry213 : te rog sa nu generalizezi
in general nu frecventez petreceri unde se asculta (danseaza) manele....daca cumva nimeresc acolo din intamplare o sterg rapid...
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde Tiry213 » 06 Noi 2008, 14:15

$1 scrie:$2Tiry213 : te rog sa nu generalizezi
in general nu frecventez petreceri unde se asculta (danseaza) manele....daca cumva nimeresc acolo din intamplare o sterg rapid...

Nu am vrut sa generalizez. A fost o greseala de exprimare. Ma refeream doar la cei care fac asta.
LE: Si stiti si voi ca sunt destui care fac asta!
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde BogdanFSB » 06 Noi 2008, 14:24

Nu am vrut sa generalizez. A fost o greseala de exprimare. Ma refeream doar la cei care fac asta.

Da, din pacate cunosc foarte multi care fac treaba asta (treaba e ca majoritatea imi sunt prieteni), pe mine chiar ma amuza cand ii vad...mai urat e ca pe langa mine se construiesc 3 case, si ghici ce asculta muncitorii??? :(( aveti 3 incercari :P
BogdanFSB
Moderator

Maşina: Renault Kadjar Intense EDC

Mesajde Tiry213 » 06 Noi 2008, 15:06

Da, din pacate cunosc foarte multi care fac treaba asta (treaba e ca majoritatea imi sunt prieteni), pe mine chiar ma amuza cand ii vad...mai urat e ca pe langa mine se construiesc 3 case, si ghici ce asculta muncitorii??? :(( aveti 3 incercari :P

1.Manele House
2.Manele Rap
3.Manele Dance

:-??
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde mircea george » 06 Noi 2008, 15:47

BUZELE TALE/ DOUA CAZMALE... 8-}
Mondeo break verde inchis, 2004, 2.0 TDCI 130cp TIPTRONIC, GHIA, navigatie touchscreen DVD
mircea george
1nsane Member

Mesajde BogdanFSB » 06 Noi 2008, 16:01

$1 scrie:$2UZELE TALE/ DOUA CAZMALE... 8-}

Buzele taleeee...doua pedaleeee :))...pe langa mine se asculta d-alea de jale si d-alea inregistrate de la petreceri sau nunti, draq stie de unde (cu dedicatii si tot tacamu')...sa vezi oftica pe prieteni ca am Cununie Civila in decembrie si nu le pun nicio manea...nah...la naiba!!! 8-}
BogdanFSB
Moderator

Mesajde mircea george » 06 Noi 2008, 16:07

Acum nu poti sa-ti faci nunta numai cu AC/DC si METALLICA (desi ar fi original) dar poti pune, ptr cunoscatori, Nelu Ploiesteanu, Farimita Lambru si chiar Maria Tanase, nu cred ca se supara nimeni, e vorba de adevarata muzica de pahar si nu de tigania din manele...
mircea george
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 06 Noi 2008, 16:12

$1 scrie:$2cum nu poti sa-ti faci nunta numai cu AC/DC si METALLICA (desi ar fi original) dar poti pune, ptr cunoscatori, Nelu Ploiesteanu, Farimita Lambru si chiar Maria Tanase, nu cred ca se supara nimeni, e vorba de adevarata muzica de pahar si nu de tigania din manele...

Pai muzica lautareasca sau populara, nu are nimic in comun cu manelele, si nici nu le poti compara. Dar nici sa faci nunta cu muzica rock nu prea merge.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde BogdanFSB » 06 Noi 2008, 16:16

$1 scrie:$2cum nu poti sa-ti faci nunta numai cu AC/DC si METALLICA (desi ar fi original) dar poti pune, ptr cunoscatori, Nelu Ploiesteanu, Farimita Lambru si chiar Maria Tanase, nu cred ca se supara nimeni, e vorba de adevarata muzica de pahar si nu de tigania din manele...

Nu sunt nici fan inrait al rock-ului, o sa fie probabil mai multe sarbe avand in vedere ca mi-am "tras" olteanca...:P...gata scuze pt offtopic! :-"
BogdanFSB
Moderator

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum