Discutii libere/forum

Povestiri de la semafor !

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Povestiri de la semafor !

Mesajde Mihai L » 13 Noi 2008, 11:41

$1 scrie:$2rima data cand am vazut un sprint de quattro, la un semafor in Cta, era duminica si plecam la pescuit.Eu cu matiz , el cu un a8.Eu faceam stanga , la el sa facut verde pt inainte.Il claxonez si il fac atent, se uita la mine , imi multumeste cu 2 degete la palarie si masina lui parca a zburata de langa mine , fara scartait, fara fum, nik.Parca l-a tras cineva cu un elastic.Am ramas mut de uimire.

Eu cred ca a ramas cu impresia ca-l provoci la o liniuta... =))
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Re: Povestiri de la semafor !

Mesajde Alma » 13 Noi 2008, 12:41

$1 scrie:$2rima data cand am vazut un sprint de quattro, la un semafor in Cta, era duminica si plecam la pescuit.Eu cu matiz , el cu un a8.Eu faceam stanga , la el sa facut verde pt inainte.Il claxonez si il fac atent, se uita la mine , imi multumeste cu 2 degete la palarie si masina lui parca a zburata de langa mine , fara scartait, fara fum, nik.Parca l-a tras cineva cu un elastic.Am ramas mut de uimire.

N-ai vazut atunci ce inseamna un demaraj de masina electica ;) quattro e fasss :-"
Ultima oară modificat de Alen pe 13 Noi 2008, 21:58, modificat 1 dată în total.
Motiv: folosit format youtube
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum