de robert_szr » 15 Ian 2009, 01:32
Culmea ca acest “danny_r_boy” este singurul client din sute de clienti care are atatea “probleme” cu toate kiturile pe care i le trimit…..ciudat.
Regula este ca, pentru a beneficia de garantie, produsului considerat defect i se vor taia cablurile ptr asigurarea ca nu va fi refolosit/revandut (fara ca acesta sa fie defect) si se va face poza in care sa se vada produsul, seria acestuia si cablul taiat.
Acestui “danny_r_boy”i-am trimis in total 5 balasturi 100% noi si in stare perfecta de functionare – toate produsele sunt verificate inainte de a fi vandute.
Eu cred ca vrea sa castige de pe urma mea, i-am trimis pe incredere cele 2 balasturi pe garantie fara ca acesta sa-mi trimita pozele,cum cere politica si acum mai vrea inca 2….incredibil!
Acest “danny_r_boy” din Timisoara sustine ca balasturile nu rezista de la -10 grade, eu sunt din Brasov,ca si foarte multi clienti de ai mei si aici au fost chiar - 22 de grade si nimeni nu a avut nici un fel de problema de genul acesta.
I-am trimis in total 5 balast-uri 100% functionabile ,verificate,testate si am facut chiar filmulet ca sa vada clar “danny_r_boy” ca nu au probleme la frig (ultimele 2 balasturi care i le-am trimis mi-a reprosat ca nici macar nu se aprid ca i-am trim 2 balasturi defecte, aceste balasturi au fost probate pe masina mea,filmate,si au functionat perfect si la -15 grade,ele rezistand pana la -40 grade)
Timp de 2 luni de zile am fost contactat telefonic aproape zilnic de acest danny caruia i-am explicat politicos de fiecare data ce era de explicat incercand sa ajungem la o concluzie impreuna....insa in cele din urma(dupa ce i-am trimis in total 5 balasturi si pt ca nu-i mai trimit inca alte 2 balasturi) acesta a inceput sa ma avertizeze ca va posta pe toate forumurile unde apare anuntul meu comentarii care o sa-mi strice imaginea,chiar daca nu prin intermediul forumelor mi-a devenit client,nu mi se pare corect si normal din partea lui ce a facut.
Aceste kituri sunt montate pe nenumarate masini (Audi,BMW,Mercedes,VW,Volvo,Seat,Skoda,Ford,Citroe n,Renault etc) si nu s-au intalnit nici un fel de probleme la niciuna dintre masini pana in momentul de fata.
Sunt cazuri rare, ca la unele masini de productie mai noua sa fie necesara montarea unor condensatoare (pret aprox. 10 ron).
Kit-urile sunt aduse direct din Germania ,toti clientii pot confirma calitatea necontestabila a produsului, acest “danny_r_boy” incearca sa strice imaginea produsului si cred ca este din rea vointa.
Toti clientii mei sunt foarte multumiti de produsele mele si de promptitudinea mea,
clienti care comanda in continuare si nu numai, cu unii chiar colaborez ,ei toti pot confirma acest lucru.
- pt. Administrator – rog subiectul sa fie mutat la un off topic
daca acest “danny_r_boy” continua sa-mi strice thread-ul (asa cum a facut si pe alte forumuri)
Multumesc!