Cumparare

Cumpar Cauciuc Michelin pt Focus

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Cumpar Cauciuc Michelin pt Focus

Mesajde CoolM » 14 Noi 2008, 15:08

Salutare,
Ca tot omu' a trebuit sa-mi taie si mie o guma...si era destul de noua, asa ca apelez si aici daca stiti pe undeva sau aveti o guma MICHELIN PRIMACY HP 205/55-16 dar cu indicele 94V.
Plsss help...va multumesc!!
marius
CoolM
Incepator

Maşina: Focus 1,6Ti-VCT - 115cp - 2008
VIN: WF0HXXWPDH8C48684

Re: Cumpar Cauciuc Michelin pt Focus

Mesajde mihaisradu » 20 Noi 2008, 12:44

Salut marius, aceeasi poveste a fost si la mine. Mi-e greu sa o mai descriu. Am cautat o saptamana dupa acest cauciuc, este excesiv de scump, plus ca nu a existat pe nicaieri in Romania la nici un depozit de anvelope, nimic. A trebuit sa-l aduc din Ungaria prin Colina Motors, Popesti Leordeni la pretul de 560 Ron cu tot cu montaj. Pretul foarte mare este dat de indicele de greutate 94, care fata de cele cu 91 le urca pretul cu aproape 200 RON pe cauciuc. Asadar, daca vrei, cauta pe la Colina Motors, mi-au dat pretul cel mai bun, acelasi cauciuc la Romcar costa 900 RON!!!!!!!! O aberatie. Nu se mai produce de vreo 2 ani si ca sa-si epuizeze stocul le-au pus pe masinile noi. Daca vrei mai multe detalii poti sa ma intrebi.
Comanda a fost plasata miercuri si luni il aveam montat pe masina, montaj gratis dar am batut de 2 ori drumul pana la Popesti Leordeni. Peste tot, la ceilalti care am intrebat, comanda se onora in minim 15 zile lucratoare si la preturi mai mari.
O zi buna.
mihaisradu
Gold Member

Maşina: FF 2011 - 1.6 - 150 CP - Titanium, Xenon, Trapa, Asistenta parcare, Eleron Sport, Pachet Iarna
VIN: WF0KXXGCBKBJ30097

Înapoi la Cumparare