da , e cea mai buna optiune si bine ca a iesit dauna totala ... mai bine era daca masina era luata cash , banii imi reveneau mie ... cu alte cuvinte as fi avut in mana 16100e asta dupa ce am folosit masina 1an ... oricum e bine si asa...
spre rusinea mea , inca n`am ajuns la neurolog pt investigatiile la cap , gat , coloana etc. ... in ultimu timp am avut de alergat de colo colo , casco , service , leasing , telefoane peste telefoane etc.
saptamana asta ar trebui sa se solutineze dosarul definitiv si sa primesc un raspuns oficial si definitv ... dupa raspuns iar urmeaza o serie de drumuri si telefoane ... masina e cesionata in favoarea raiffeisen bank (daca nu ma insel) , deci trebuie sa primesc si de acolo nu stiu ce hartie ... bataie mare de cap ...
din ce am inteles e f posibil sa`mi recuperez si ratele pe care le`am platit pana acum (13 rate a 205e , 2600e) ceea ce ma bucura pt ca ies in pierdere mai mica ... ciudat e ca desi masina nu se poate deplasa si e dauna totala , contractele de leasing , casco si polita rca merg inainte , ceea ce inseamna bani suplimentari pe care sper sa`i recuperez ...
sta sub semnul intrebarii momentul in care imi voi primi banii , inainte sau dupa ce se va scoate epava la licitatie de catre leasing (si se va gasi cumparator) ...
"Toate bune si sa fim paziti cu totii de astfel de intamplari nefericite si mai ales de soferi "priceputi"."
se pare ca am o problema cu soferitele , blonde mai ales

azi , un prieten a patit acelasi gen de accident , s`a ales doar cu o aripa infundata ... la volan , o blonda care a trecut pe rosu ... cine oare le da permisele ?