de cristian3000 » 10 Noi 2008, 09:17
nu stiu cati dintre voi si care anume sunteti dinamovisti dar tzin sa va anuntz cu toata sinceritatea ca sunteti reprezentatzi in tzara de galeria care face deplasarile cum nu se poate mai josnic. aveti cea mai necivilizata, jegoasa, penala si cum vreti voi galerie care insoteste echipa in deplasari. la nici 2 minute de la inceputul meciului de sambata au inceput sa arunce cu tot felul de lucruri si chiar cu petarde si fumigene aprinse peste gard, in oameni linistiti care venisera cu familia sa se uite la meci si cam atat, nu sa isi refuleze frustrarile si lipsa de educatzie. cum termina crainicul de anuntat ca e interzisa aruncarea de obiecte si scandarea de injurii, cum incepeau cu "muie Timisoara". si ca sa nu fie o coincidentza, un prieten de la Cluj mi-a spus ca fix asa au facut si in deplasarea de la CFR. iar ca cireasa de pe tort, dobitocul de Turcu, in loc sa ia atitudine, tot ce a putut spune la finalul meciului a fost ca le multumeste suporterilor (pentru ce, nu se stie) si ca a facut pace cu ei. trebuia sa cashti ochii la tribune mai bine, carnatule, si sa bagi la cap ce inseamna un suporter sau o galerie de 28.000 de oameni la un meci de campionat, insa din mijlocul carora nu s-a aruncat cu nimic, cu toata instigarea voastra. rusine!
PS: nu sunt Poli-ist de felul meu (dar nici anti), insa cand i-am vazut pe frustratii veniti de la Bucuresti cum trec peste toate limitele bunului simtz am devenit cel mai infocat suporter al Timisoarei.