Bun venit in anul 2009 tuturor "bipedelor" si "bipezilor"-soferi

.
Vad ca lumea se apuca serios de treaba si incet incet ne dezmortim odraselele in cauterea Live to Ride, Ride to Live!!
Trecand de partea poetica ..

vreau sa va propun niste subiecte:
1. Ce ati dori sa faceti in sezonul care vine?
2. Ce investitii preconizati a le face pentru sezon?
3. Ce asteptari aveti in ceea ce priveste traficul si campaniile media cu privire la motociclisti?
4. Cand naiba ajungem sa ne vedem si noi

.
Am sa incep sa va spun eu cate una-alta...
1. Sezonul astea cam vreau sa vizitez Ardealul ... sa nu radeti, dar chiar vreau sa fac 2-3 excursii, pe weekend. Plecat Vineri, venit Duminica, Cort, mers relativ linistit, muuulta veselie condimentat cu multi prieteni. Cum bunul meu prieten este mare amator de asa ceva, deja 2 suntem

. Un Bandit si un Kawasaki Vulcan de 800. Combinatie traznet chopper-naked.
Borsa este una din tintele noastre, poate chiar prima. Perioada propusa este in MAI, probabil dupa jumatatea lunii.
Tot acest sezon ma voi infiinta la ceva mai multe intalniri moto. Printre favorite: cele din Covasna-Harghita, Breaza si Rijnov, Radauti si BACAU.
Iata cateva dintre ele, cea de la Radauti se va tine in perioada 14-16 august. Mai multe info aici:
http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... =0&start=0 - 12-14 iunie 2009
* Eveniment: Intrunire moto
* Organizator: Moldavia Bikers
- 26-28 iunie 2009
* Organizator: West Motoreador
IULIE
- 3-5 iulie 2009
* Organizator: Free Frogs Riders
- 6-12 iulie 2009
* Eveniment: East European Bike Week
* Organizator:
- 17-19 iulie 2009
* Organizator: Blues Riders
- 31 iulie-2 august 2009
* Organizator: Crazy Bikes
AUGUST
- 7-9 august 2009
* Organizator: Daimler MC
2. La capitolul investitii: caut o casca pt mine si ceva protectii pentru consoarta

. Preturile pe ebay sunt incredibil de bune. Manusi care pleaca de la 14-15 lire, protectii de pe la 30 lire si lista poate continua. Khael sa nu ma bati, dar eu nu caut protectii de viteza, ci doar de naked .. unde preturile sunt mult sub ce gasesti prin tara. probabil ca voi mai investi in mici chichite si briz-brizuri pe la moto.
3. Anul asta ma astept, odata cu schimbarile din Guvern

.... deja mor de ras...nu mai are rost sa mai trec mai departe. Poate poate...visez si eu.
4. De vazut..trebuie sa ne vedem, ca sa nu mai primesc suturi in fund ca ultima data cand nu l-am recunoscut pe Khael

. Vopsit BLOND

. Aveam o scuza

.
Spor in noul an ... si asfalt uscat!