ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

19 Noi 2008, 22:35

Domnul adicristea, o plăcere să vă revăd la bordul unui superb exemplar Fiesta.

19 Noi 2008, 22:47

Va multumesc, va multumesc, pacat ca nu prea ai unde sa mergi in paralel pe Ispirescu :). Mai exact... de abia mergi in serie :)).

PS. Scuze, nu retin numerele de la masina :D. A, si nu mai fii asa nervos in trafic ca s-a speriat ala cu masinuta rosie cand i-ai luat fatza :)).

19 Noi 2008, 22:51

$1 scrie:$2n seara asta, ora 19.50 pe Calea Floreasca - Focus 2 break, culoare incerta (intuneric), cu lipicios, B110760.

Dupa ora, zona si culoare ma recunosc... numarul era 110667. :)

19 Noi 2008, 22:58

Salut, n-am dat flashuri ca sa nu panichez lumea, numarul l-am repetat in gind si... l-am uitat! Eram in spatele tau de la intersectia cu Ceaikovski pina la cea cu Glinka si mi-a atras atentia lipiciosul!

19 Noi 2008, 23:13

Nu de panica e vorba, dar noapte e intr-adevar o problema cu recunoasterea unei masini aflate in spate... :(

19 Noi 2008, 23:13

shine, cu JET-ul de Bz langa City Mall :)

20 Noi 2008, 09:45

Acu juma de ora pe Bd Unirii, Ka alb, TR-04-FRR.

22 Noi 2008, 18:02

miercuri sau joi dimineata Ionutz s-a intimidat la vederea cozii de masini pe patru rinduri ce coborau catre Orhideea si a facut stinga imprejur...trebuia sa mai ai putina rabdare si te bagai in fata mea man....eu fac chestia asta in fiecare dimineata.

22 Noi 2008, 19:31

Vazut FF1 BV-04-ART, parcat intr-o alveola de autozub din Poiana Tapului. Sticker pus pe partea dreapta...ca sa-l vezi mai greu :D . Daca-l puneai pe partea stanga, opream imediat dar asa m-ai facut sa ma intorc sa vad daca e totul ok (sambata seara, prima ninsoare, vreme rea).
L-am luat pe unul din statie (zgribulit vai de mama lui) si l-am dus pana la Azuga. Abia in masina mi-am dat seama ca era sprituit rau si mi-a imputit masina. Bine ca nu a adormit sau nu i-a venit rau de la caldura, pe bancheta din spate.

22 Noi 2008, 21:13

Pe Darkmic, ieri in trafic si azi in parcarea de la Hornbach.

23 Noi 2008, 19:37

Vazut pe DN 1 intre Comarnic si Ploiesti Mazda cu lipicios Clubford. Facut semn cu avariile, cine sa fie?

23 Noi 2008, 22:49

$1 scrie:$2azut pe DN 1 intre Comarnic si Ploiesti Mazda cu lipicios Clubford. Facut semn cu avariile, cine sa fie?

Doamna mea, ca eu eram in drum spre Oradea :D. Scuze daca se misca incet si incurca treaba dar era cu cauciurile all season (pe Valea Prahovei a venit deja iarna) ca eu sunt plecat de vreo 3 sapt. din Bucuresti si n-are cine sa le schimbe #:-S in locul meu.

PS: Luati-o usor, nu o speriati la volan ca e pacat de masinuta :)) si in plus, la Mazda e jale si mai mare la service-uri decat la Ford ca sunt doar doua (BDT si Arian) din care nu pot alege decat unul (stiti dvs. pe care-l exclud din cele doua).

24 Noi 2008, 13:20

$1 scrie:$2oamna mea, ca eu eram in drum spre Oradea :D. Scuze daca se misca incet si incurca treaba dar era cu cauciurile all season (pe Valea Prahovei a venit deja iarna) ca eu sunt plecat de vreo 3 sapt. din Bucuresti si n-are cine sa le schimbe #:-S in locul meu.

PS: Luati-o usor, nu o speriati la volan ca e pacat de masinuta :)) si in plus, la Mazda e jale si mai mare la service-uri decat la Ford ca sunt doar doua (BDT si Arian) din care nu pot alege decat unul (stiti dvs. pe care-l exclud din cele doua).

Mergea linistit pe banda 1, in coloana, eu eram pe banda 2, copilul a vazut-o de fapt, am trecut apoi pe banda 1 si am asteptat sa ma depaseasca, nu m-a depasit, ningea de rupea si nu era vizibilitate. E prima masina din Clubford pe care o vad in trafic si am fost destul de surprins sa vad ca e Mazda. Oricum Mazda e ruda cu Ford in proportie de 33%.

24 Noi 2008, 18:58

$1 scrie:$2Oricum Mazda e ruda cu Ford in proportie de 33%.

Din pacate Mazda este ruda cu Ford in proportie de doar 10%. Au vandut un pachet de 20% din actiunile Mazda ca sa faca bani necesari finantarii operatiunilor curente. Au pierdut Mazda probabil pentru multa vreme sau totdeauna. Cele doua companii vor colabora in continuare foarte mult dar Ford a pierdut pachetul care asigura controlul companiei si si-a retras directorii de acolo. Pacat...
Au vandut Mazda pentru ca Mazda produce totusi un profit minimal, ca Volvo e pe pierdere mare si nu ar fi gasit cumparator(i) foarte rapid. Pentru informatii suplimentare puteti sa va informati pe http://www.ft.com si rapoartele financiare trimestriale de pe http://www.ford.com.

24 Noi 2008, 23:39

focus sedan argintiu B 01 LVU in fatza la city mall pe la pranz....

25 Noi 2008, 10:02

Acum ~ 30 min vazut pe octav_m si al lui focus jeans edition pe langa hotel erbasu! Si pe Laur (mecanicul) cu un focus sedan se ducea acasa!

25 Noi 2008, 21:23

La ora 17:30, dinspre 1dec1918 spre Trapezului, Mondeo(cred) sau poate Focus Tournier B-82-DHO...foarte grăbit..am dat și flashuri..nicio reacție!

26 Noi 2008, 02:05

La 22:10 cred intalnit cu Papi pe Blvd Bratianu(Unirea) nu stiam cine da flashuri cand ce sa vad,papi care mergea sa-si potoleasca setea:)

26 Noi 2008, 04:02

adispan pe Sos Progresului (in coloana, desigur) in jur de ora 6, inainte de semaforul de la McDonalds. Eu eram in tramvai, vjjjjjjjjjj :)).

26 Noi 2008, 08:54

ihi, mergeam la liberty center

te-am vazut si io in travai, inghesuit de doua babete

27 Noi 2008, 09:04

Aseara Asgard pe Calea Giulesti (va salut domnu' Asgard !), si azi dim. pe Plevnei am mers in spatele unui sticker de pe un Mondeo alb B-70-MEX :D

27 Noi 2008, 09:19

Ieri, 26.11.2008, pe la 16:10, am vazut un desen animat (Cart00n), in a lui Fiesta Red, pe langa Academia Militara, eu mergeam cu trolebuzul, el ramanea in urma, in trafic :D.

27 Noi 2008, 18:28

Focus 2 argintiu, dimineata pe Bd. Timisoara, nr de inmatriculare B-153529, cu sticker. Sfat: nu mai tine piciorul pe frana cand stai in coloana ca obosesti oricum :)). Salut! :)

PS. Desigur ca eram in tramvai, m-am intalnit cu babele din seara precedenta :).

27 Noi 2008, 18:38

Fiesta in parcare la Hornbach, in urma cu aprox 1h nr B XX KHT.

27 Noi 2008, 19:08

ieri seara , calea victoriei, B-33- FOC: doamna la volan, domn in dreapta :-" , salutat cu avariile dar banuiesc ca nu am fost reperata deoarece nu am lipicios :((

27 Noi 2008, 19:39

$1 scrie:$2. nu am lipicios :((
Va invitam la o intalnire, pardon intrunire, ClubFord, lunara sau de noapte, in cadrul careia vom avea grija sa nu mai duceti lipsa de acest lipicios.

27 Noi 2008, 21:40

De dimineatza pe Dudesti, am mers impreuna pana pe Decebal cu B-10-MPJ un KA negru cu lipicios... Salutare , care esti...

28 Noi 2008, 00:49

MPJ este angelboy care daca nu apare la intalniri il vom ameninta cu warn:))

28 Noi 2008, 01:10

cine este domnul cu acest frumos focus ?
FiÅŸiere ataÅŸate
27112008(001) (Medium).jpg

28 Noi 2008, 01:22

BogdanF este vinovatul:)
Răspunde