Pai atunci de ce imi mai trimiti mie mesaj pe privat.
Te-am rugat sa intri aici
viewtopic.php?f=16&t=1925&start=800 si d ela pagina 10-12 spre final vei gasi toate informatiile necesare (ma indoiesc ca in 5 minute ai citit tot).
I rog pe cei care imi vor mai trimite mesaje pe email sau aici pe PM sa nu mai compuna mesaje de genul
Vreau si eu documentele pentru a primi banii inapoi.De obicei la astfel de mesaje nu mai raspund.
Avind in vedere ca este interesul vostru cred ca ar fi corect sa trimiteti un mesaj de genul
Salut
Ma numesc X locuiesc in Iasi am cumparat din Patagonia masina y in data de 2010 am inmatriculat-o in tara in data de 2000 si pentru care am platit taxa de prima inmatriculare sau taxa de mediu in valoare de cu chitanta nr din data de achitata la.
Mentionez ca masina este in leasing sau pe firma ori persoana fizica.
Am sau NU am depus cerere pentru primirea diferentei dintre taxa de prima inmatriculare si taxa de mediu.
In general cu cit sint mai multe informatii cu atit mai bine.
Dupa ce ca avem un avocat care nu cere nici un ban inainte ci doar atunci cind ati luat voi banii de la Finante (ma repet a mia oara onorariul nu il platiti din banii vostri ci primiti separat banii pentru onorariu de la Finante) asta pentru cei ce cred ca din taxa recuperata platesc avocatul.
Procedura o repet pentru ultima data.
Avocatul Cosmin Costas va intocmi toata documentatia pentru proces. Onorariul lui este de 1000 ron pe care il veti plati doar cind primiti banii de la instanta (taxa, dobinda, cheltuieli de judecata, onorariu avocat)
Singura condtiei este ca voi sa faceti urmatorii pasi
- dupa ce avem toate documentele se va face o cerere de restiture a taxei
- aceasta cerere o vei depune la Finante
- dupa 30 de zile va veni un raspuns negativ
- ii vei trimite avocatului acel raspuns negativ el va intocmi o contestatie pe care o vei depune la Finante
- in 30 de zile va veni al 2 raspuns negativ ii vei trimite avocatului si acest raspuns negativ
- acesta va intocmi actele pentru proces le vei primi prin posta si le vei depune la Tribunal urmind sa primesti prin posta o citatie (daca doresti te poti duce la proces daca nu se judeca in lipsa)
- dupa terminarea procesului cu siguranta Finantele vor face recurs iar dosarul va pleca la Curtea de Apel unde se va judeca recursul.
- dupa ce vei primi acasa instiintarea cum ca ai cistigat si recursul va trebui sa legalizezi acea hotarire si o vei depune la Finante pentru incasarea banilor.
Dupa ce ai banii in miina ii vei trimite avocatului onorariul.
Sper ca am fost bine inteles si ca nu am suparat pe nimeni.