Cumparare

Caut "scrumuiera + bricheta" Ford Fiesta !

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Caut "scrumuiera + bricheta" Ford Fiesta !

Mesajde kadafi » 03 Dec 2008, 09:41

Salut, sunt interesat de achizitionarea pachetului de fumatori daca vrea cineva sa il vanda "scrumuiera + bricheta", amundoua sau separat fiecare cum poate sa le dea ! :)
Nu vad motivul pentru ca fiecare sa nu traga tare !
kadafi
Incepator

Maşina: Ford Fiesta Ghia / 1400cmc / 68CP / 50kw.
VIN: WHOHXXWPJH6L25418

Re: Caut "scrumuiera + bricheta" Ford Fiesta !

Mesajde dms » 03 Dec 2008, 19:45

$1 scrie:$2alut, sunt interesat de achizitionarea pachetului de fumatori daca vrea cineva sa il vanda "scrumuiera + bricheta", amundoua sau separat fiecare cum poate sa le dea ! :)

a venit fara bricheta,sau are doar soclul?
esti din buc?
Ex: De vanzare!! Ford Focus 2006,Hatchback, 2.0 Tdci, 136 hp, 6 trepte, GHIA, E.S.P, Parktronic, Mp3, Faruri negre autoadaptive, Kit Xenon, Stopuri spate originale de ST cu leduri, Spoiler fata de Focus CC, Spoiler spate Focus ST 2008, eleron ST.......

Diverse piese Mondeo,Focus,Transit,Connect..

https://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=213&t=105575
dms
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 3 2.0 Tdci, 140 hp, 6 trepte, Titanium
VIN: WF0MXXGCBMCL45635

Mesajde kadafi » 04 Dec 2008, 09:52

Am cumparato din belgia si asa era fara , la bricheta are un capac pus deasupra pe care scrie "voltaju" si "ford", iar bricheta nu. Da are soclu, banuiesc ca intrebi de locul de scumuiera ?! Am incercat sa pun una de logan/renault da e mult mai mare ca inaltime, iar de cumparat un pachet din asta "de fumatori" de la reprezentanta ford e undeva la 30-40 euro poate chiar mai mult, am intrebat la un magazin de piese auto de import si mi-a zis ca ma ajunge 320 ron :-O , nu imi venea sa cred !!! De banii astia imi iau ulei si fac shimbu :P. Nu sunt din Buc, din Iasi.
Nu vad motivul pentru ca fiecare sa nu traga tare !
kadafi
Incepator

Maşina: Ford Fiesta Ghia / 1400cmc / 68CP / 50kw.
VIN: WHOHXXWPJH6L25418

Mesajde dms » 04 Dec 2008, 10:47

$1 scrie:$2m cumparato din belgia si asa era fara , la bricheta are un capac pus deasupra pe care scrie "voltaju" si "ford", iar bricheta nu. Da are soclu, banuiesc ca intrebi de locul de scumuiera ?! Am incercat sa pun una de logan/renault da e mult mai mare ca inaltime, iar de cumparat un pachet din asta "de fumatori" de la reprezentanta ford e undeva la 30-40 euro poate chiar mai mult, am intrebat la un magazin de piese auto de import si mi-a zis ca ma ajunge 320 ron :-O , nu imi venea sa cred !!! De banii astia imi iau ulei si fac shimbu :P. Nu sunt din Buc, din Iasi.

si nu ai drum prin buc?ti-le dau cu 50 ron amandoua (bricheta + scrumiera)
Ex: De vanzare!! Ford Focus 2006,Hatchback, 2.0 Tdci, 136 hp, 6 trepte, GHIA, E.S.P, Parktronic, Mp3, Faruri negre autoadaptive, Kit Xenon, Stopuri spate originale de ST cu leduri, Spoiler fata de Focus CC, Spoiler spate Focus ST 2008, eleron ST.......

Diverse piese Mondeo,Focus,Transit,Connect..

https://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=213&t=105575
dms
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 3 2.0 Tdci, 140 hp, 6 trepte, Titanium
VIN: WF0MXXGCBMCL45635

Mesajde xxl_cm » 26 Ian 2009, 19:09

$1 scrie:$2m cumparato din belgia si asa era fara , la bricheta are un capac pus deasupra pe care scrie "voltaju" si "ford", iar bricheta nu. Da are soclu, banuiesc ca intrebi de locul de scumuiera ?! Am incercat sa pun una de logan/renault da e mult mai mare ca inaltime, iar de cumparat un pachet din asta "de fumatori" de la reprezentanta ford e undeva la 30-40 euro poate chiar mai mult, am intrebat la un magazin de piese auto de import si mi-a zis ca ma ajunge 320 ron :-O , nu imi venea sa cred !!! De banii astia imi iau ulei si fac shimbu :P. Nu sunt din Buc, din Iasi.

m-ar interesa capacul acela care se pune in loc de bricheta. a mea are gaura de bricheta, are scrumiera, dar am luat-o fara bricheta si arata cam naspa gaura aceea. si nu fumez, asa ca bricheta nu mi-ar fi folosit la nimic.
FORD = Fix Or Repair Daily
xxl_cm
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 1.3 benzina+GPL 2006
VIN: WF0DXXGAJD6T81498

Mesajde alexauto » 28 Ian 2009, 15:31

$1 scrie:$2

m-ar interesa capacul acela care se pune in loc de bricheta. a mea are gaura de bricheta, are scrumiera, dar am luat-o fara bricheta si arata cam naspa gaura aceea. si nu fumez, asa ca bricheta nu mi-ar fi folosit la nimic.

am eu capac si bricheta
0744925897
alexauto
Gold Member

Maşina: ford focus
VIN: wfonwwwalexautoro

Înapoi la Cumparare